Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Nieko sau @ 2011 07 31, 14:52)
Focal Length : 18 mm
F-3,5
Exposure: 1/40 s.
Exposure Compensation: O step
Kikirike, ačiū už pastabas
4u.gif

taip ir maniau, kad išlaikymas bus panašus... prie tokio išlaikymo judesyje fotografuoti nelabai (žiūrint kokio efekto nori), jei nori geriau užfiksuoto momento ir kad viskas būtų ryškiau, aštriau ir aiškiau - aš bent minimum 1/160 išlaikymą parenku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 31, 13:29)
*pirmoji įdomiai krenta šviesa...
**aš turiu Sigma 50 f1.4 - superinis objektyvas

* Aciu!
** Galima ka nors daugiau apie tai...Kodel rinkaisi ji, o ne, pvz.: Canon? As nesu gyvenime turejusi fokso, tai man baisiai sunku isivaizduoti ar tai butu geras pirkinys, ar vis tik nelabai....Bet ziuriu, nelabai kas pasisako cia siuo klausimu unsure.gif
QUOTE(jlclove @ 2011 07 31, 14:14)
man per tamsios 4u.gif gal galima butu suzinoti, ka reiskia isdegusios vietos? ar cia kai gauni spalvas per sviesias, ar kaip?

Na matau, daugleiui jos per tamsios..bet as jas netgi kiek pasviesinusi esu su ps, tai naturaliai jos tamsuoels is vis....nes, cia specialiais fotkinau miske, kur buvo tamsu tamsu, o tik krito spinduliai pro medziu sakas cool.gif Tai todel tokios ir gavosi....zodziu, nemoku zaisti su sviesa, ale norisi bandyti nors tu ka doh.gif
Zirze is vis va pasakei, kad daugelis mano nutorauku tamsios..tai, mazne depresyvus zmogus busiu, kad kuriu tamsias biggrin.gif Noriu sviesesniu, bet kazko man tokios nesigauna...todel ir kalusiu apie sviesu objektyva tongue.gif Nu rimtai?Nors mano irgi ne pats prasciausias tongue.gif Ai, vienu zodziu....

Kas cia man su SM pasidare, rodo susiaurinta lapa ir geltona fona blink.gif ir i savo favoritus neleidzia...kas karta turiu eiti per pagrindini SM puslapi...garantuotai kazka primakliavojau jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 07 31, 15:14)
* Aciu!
** Galima ka nors daugiau apie tai...Kodel rinkaisi ji, o ne, pvz.: Canon? As nesu gyvenime turejusi fokso, tai man baisiai sunku isivaizduoti ar tai butu geras pirkinys, ar vis tik nelabai....Bet ziuriu, nelabai kas pasisako cia siuo klausimu unsure.gif

visi seminarą žiūri lotuliukas.gif
na ištikro pasiimk į rankas canon ir simga tokį patį 50uką f1.4 , vien iš vaizdo matosi kuris yra geriau surinkas,kurio korpusas ir stiklas ir sunkesnis (o mano nuomone gal ir patvariau tada), pasibandžius pora kartų kur parduotuvėje mažai matysi skirtumą, bet aš daug skaičiau apie juos, šitas 50ukas skaitosi iš visų Sigmų pats geriausias ir man rodos apdovanotas kažkuom... nenoriu nei liaupsinti nei ką, bet fonas plaunamas tikrai gražiai, šviesus, stiklai geri... na daugumą foto mano daryta su juo (aišku ne juosta), tai gali pažiūrėti... kas dar... nu prie fiksų reikia priprasti, zoominmas kojytėmis kaip sakant, tai reikia per kokias vestuves ar krikštą biškutuką palavinti kojas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 31, 14:02)
taip ir maniau, kad išlaikymas bus panašus... prie tokio išlaikymo judesyje fotografuoti nelabai (žiūrint kokio efekto nori), jei nori geriau užfiksuoto momento ir kad viskas būtų ryškiau, aštriau ir aiškiau - aš bent minimum 1/160 išlaikymą parenku  ax.gif

Auksas tu bigsmile.gif . Labai ačiū už praktinį patarimą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2011 07 31, 15:26)
Auksas tu  bigsmile.gif . Labai ačiū už praktinį patarimą  4u.gif  4u.gif

na prašom, kad tik padėtų 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Pagaliau baigesi atostogos biggrin.gif Pailsejau ir nuo tv ir nuo kompo, ir fotika ne per daugiausiai kankinau, bet gal kelias foto ir parodysiu, tik beda, mano PS trial`as baigesi, ieskausi dabar is kur gauti blush2.gif

Graziu smagiu nuotraukeliu pamaciau bigsmile.gif bet atskirai kiekvienos nebesukomentuosiu, nes vis skaitinejau, ka per atostogas praleidau smile.gif

Dar smagiai pasijuokiau is rG ir Laukines pokalbio apie amziu biggrin.gif

Esu skolinga dar 5 ND, nu bet kolkas niekaip negaliu prisiruost ir susikaupt ji padaryt blush2.gif

Dalyja, tavo fotografuota mergina raudona su baltais zirniukais suknele labai panasi i mano pazistama, netgi galvoju gal cia ta ir pati mergina bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarija86: 31 liepos 2011 - 15:01
5 ND

vienintele patalpa be langu

auto
user posted image

lempute
user posted image

rankinis
user posted image

lauke

auto
user posted image

debeselis
user posted image

rankinis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 07 31, 16:15)
5 ND

vienintele patalpa be langu

auto

nu dabar viskas aišiau... prie dirbtinos gal ir gerai, kas gali lai patikrina su pipete,nes aš nemoku...
o lauke , gal biški mėlynuoja, bet čia irgi reikia kas patikrintu...
Atsakyti
iš akies ir man paskutinis mėlynuoja neblogai

ei, kas fotkina dar ir su juosta, kokį skenerį naudojat?
noriu pirkt, tai įdomu, ką čia dauguma pasirinkę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ypač: 31 liepos 2011 - 15:24
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 31, 14:34)
tai daryk su Windows Movie makeriu, ten viskas labai paprasta, smile.gif

Oi . Is tiesu ir toks pas mane kompe yra. Nezinojau. biggrin.gif Na sukelt foto tai ten labai paprasta, bet kaip dar padaryti, jog ir muzikele grotu tai neisivaizduoju. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 07 31, 15:23)
iš akies ir man paskutinis mėlynuoja neblogai
ei, kas fotkina dar ir su juosta, kokį skenerį naudojat?
noriu pirkt, tai įdomu, ką čia dauguma pasirinkę

Aš naudoju CanoScan 9000f. Kolkas negaliu pasakyti geras ar ne, nes tik auto funkciją 'valdau'. Žiemą užsiimsiu daugiau juo smile.gif
Atsakyti
ok, bandau lauke vel. kaip dabar?

auto
user posted image

debeselis
user posted image

rankinis
user posted image
Atsakyti