Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jaukuciukas @ 2011 07 29, 09:30)
Idesiu kelias foto kritikai, labai bijau is tikro doh.gif

Man kai nesigauna tokie ryskus portretai,tai zinok grazu.

QUOTE(Myce @ 2011 07 29, 09:50)
Karalius  biggrin.gif

Labai ,grazi gatve.

QUOTE(rG @ 2011 07 29, 10:41)

Narcizais užknipo  lotuliukas.gif

Man j/b labiau patinka.Kokia tu jaunute.

QUOTE(Ievukis @ 2011 07 29, 14:09)

Labai noriu pasirodyt blush2.gif dar pridursiu kad cia rankinis fokusas doh.gif

Kamane tai nerealiai pasigavo.

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 29, 15:20)

Na ką rodausi ir kitokį autoportretą, nežinau gavosi nesigavo,

Super.Labai,labai patiko.

QUOTE(dosa @ 2011 07 29, 18:45)
Siandien bludinom su dukriuku namuos  smile.gif

Nuotaikinga foto.

QUOTE(rG @ 2011 07 29, 19:03)

visiems, kas turi windows7 ir naudoja RAW, kas nežinojo.
http://goo.gl/TV53P
Aš jau naudoju, negaliu tuo patikėti  thumbup.gif  biggrin.gif

Tai cia tokia pat tvarkykle kaip PS?

QUOTE(Dalyja @ 2011 07 29, 21:17)
Na dar kritikai  4u.gif
žinau, jog erdvės maža, kas dar blogai?

Man patinka.

QUOTE(jlclove @ 2011 07 29, 21:28)
ikeliu pora vakaryksciu kadru smile.gif

Debesai grazus,o va bitutei ryskumo truksta.

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 30, 10:06)
dar kelios foto iš kelionės.. flickr biški sudarkė mano foto  doh.gif aj bet vistiek dedu

Kaip grazu,tai negaliu atsiziureti.
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 30, 12:37)
Man kai nesigauna tokie ryskus portretai,tai zinok grazu.
Labai ,grazi gatve.
Man j/b labiau patinka.Kokia tu jaunute.
Kamane tai nerealiai pasigavo.
Super.Labai,labai patiko.
Nuotaikinga foto.
Man patinka.
Debesai grazus,o va bitutei ryskumo truksta.
Kaip grazu,tai negaliu atsiziureti.

dėkui blush2.gif
Papildyta:
na kadangi sutvarkiau likusias, nors sakiau, kad kelsiu visas čia ir nuorodos neduosiu, bet nebenoriu teršti eterio, taip kad va dar viena, o likusios iš naujausių yra iš atostogų iš Nidos, čia http://www.flickr.co...s/60883092@N05/

user posted image

psio einu ruoštis, šiandien fotosesija, įdomu koks oras vakare bus doh.gif laikykit kumščius, kad nelytų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 30, 11:37)

Ne, tai ne tvarkyklė. Tiesiog instaliavus šią programą, RAW failų apžiūrai kompiuteryje nebereikia jokių programų. Žiūrisi paprastai kaip ir JPG.

Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 30, 11:38)
Ne, tai ne tvarkyklė. Tiesiog instaliavus šią programą, RAW failų apžiūrai kompiuteryje nebereikia jokių programų. Žiūrisi paprastai kaip ir JPG.

Aisku 4u.gif As per Bridge perziuriu.Bet reikes parsisiusti tuos codekus,nepamaisys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 30, 13:05)
Aisku 4u.gif As per Bridge perziuriu.Bet reikes parsisiusti tuos codekus,nepamaisys mirksiukas.gif

Matai, reikia per kažką žiūrėti. O dabar man nereikia jokios programos jungti papildomai, norint atrinkti failus ir pan. Matau viską iš karto smile.gif
Atsakyti
Labas, pupos uogos!
Uzbegu pasilabinti ir vel busiu out doh.gif
Bet prisijungsiu paskaityti kazkada ..gal rytoj, o gal nakti doh.gif Kad neateiti tusciomis(cia jau kaip litanija biggrin.gif ) uznesu keleta nuotraukyciu...bandziau miskelyje pagauti spinduleli, ale gavosi tamsios, su isdegusiomis vietomis kur papuole tie mano spinduleliai!
Prasom plesyti i gabalus:

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Mergytes, prasau patarkit man!!!!!!!!
Del objektyvu! Ar vertas demesio penkiasdesimtukas Canon 1.4 arba 1.8? Ar is vis buna fokusas vaikuose ar siaip judanciuose objektuose fotkinant ant F1.4 ar 1.6? Juk tai lb siaurute ryskumo zona blink.gif Ar daugelis nuotrauku bus sviesios, bet neryskios? Ir ar yra tuose 50-uose astrumas lyg smeigtuko(kaip rasoma)? Ar zymus skirtumas tarp f1.4 ir f1.8? O kaip Sigmos 50mm, f1.4? Jis kiek girdejau ir skaiciau kokybiskesnis nei canon'u g.gif Ir gal kas zinot apei Sigma 50-500mm EX DG (Bigma)? Arba kiek naujesnis modelis su optiniu vaizdo stabilizatoriumi?(OS) Buciau baisiai laiminga gavusi koki atsakyma siuo klausimu...Beje, girdejau, kad isjungus IS buna asrtesnis kadras g.gif
Atsakyti
Jau KIKIRIKES AUTO. blink.gif wub.gif Tik sutinku su nuomonem del aplinkos. Nesiderina tikrai laminuotos grindys/parketas su toooookia prieskario moterim.

pandre, na i seimos albuma puikios, bet tik tiek. 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 30, 12:32)
Matai, reikia per kažką žiūrėti. O dabar man nereikia jokios programos jungti papildomai,  norint atrinkti failus ir pan. Matau viską iš karto smile.gif

Tikrai geras dalykas mirksiukas.gif

QUOTE(pandre @ 2011 07 30, 13:36)
Labas, pupos uogos!

Prasom plesyti i gabalus:

Papildyta:

Truputi per tamsu. blush2.gif
Labai grazi mergyte wub.gif
O del objektyvu,tai ir man idomu ka mergaites patars ax.gif
QUOTE(kristukass @ 2011 07 30, 13:53)

Man anta patinka mirksiukas.gif
Papildyta:
O as vargstu su j/b doh.gif Normaliems zmonems,tai kuo toliau tuo lengviau,o va man tai kuo gilyn i miska,tuo daugiau medziu doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 30, 16:27)
Tikrai geras dalykas mirksiukas.gif 

man sis jb labai grazus tvarkingas ir "svarus". smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 30 liepos 2011 - 15:43
Sveikos 4u.gif , paskaitineju jus, bet va parasyt ir nebelieka laiko, o ir dazniausiai jau viska bunat iskomentavusios, todel tik tyliai, prabegom jumis zaviuosi 4u.gif , tobulejat ne dienom, o valndom thumbup.gif .
Dar labai noriu atsiprasyti Yvetes, kad taip uztempiau su uzduotim, taciau buvo toks periodas, kad fotoaparatas per visus rupescius ir perversmus buvo tamsiam kamputi padetas ir lauke savo dienos ax.gif . Taciau niekad nepamirsau, kad esu skolinga, todel ateinu ne tusciom.

1 Uzduotis:
user posted image

2 Uzduotis: Ne Matilda, bet tikiuosi tiks smile.gif .
user posted image

3 Uzduotis:
user posted image

Paskutine, man paciai labai suspausta, bet cia nekarpyta, tai yra kaip yra.
Prasau kritikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 07 30, 15:36)
Labas, pupos uogos!

laba smile.gif
man tavo nuotraukose truksta sviesumos, ta prasme, nuotraukos skaistumo smile.gif kiek ziuriu, tai dauguma tokios sunkios ir niurios, o vat ten kur vaikai, norisi sviesumo ir lengvumo smile.gif

QUOTE(fox. @ 2011 07 30, 16:27)

O as vargstu su j/b doh.gif Normaliems zmonems,tai kuo toliau tuo lengviau,o va man

man tai patika sis JB smile.gif

QUOTE(laurx @ 2011 07 30, 17:30)

3 Uzduotis:

man si labiausiai patiko, labiausiai uzkabino, galbut savo spalvom smile.gif bet kitu irgi nenurasau, tik nemoku tokiu kritikuoti smile.gif

tiesa,as is tu uzduoteliu pati neatsiskaiciusi tresios uzduoties,bet nerandu modeliuku tam, laukiu vis, laukiu.... ax.gif
Atsakyti
Laurx, sveika sugrįžusi.

Pirmos foto pavyzdys nemažai kam kliuvo. Tavo variantas man labiausiai patinka. Faina, kad lauke daryta.
Antros foto pavyzdžio nebepamenu, bet taviškė foto tai veža. Labai gražiai atlikai. Jei pasikabinėjimų nori, tai vos erdvės viršuje trūksta.
Trečia užduotis matyt buvo portretas su gėle. Išties, užspausta, bet niekis, kitąkart žinosi kaip geriau daryti. Mielą modeliuką turėjai.
Tikiuosi pačiai patiko ir toliau bandysi portretus fotografuoti. Šiaip nerealiai malonu, kad laikas neveltui buvo sugaištas ir nors pavėluotai, bet atlikai 4u.gif
Papildyta:
Kristuk antroje foto kiek nervina, kad modelis nusisukęs, na nors profilio norisi. Suknelė su kėde nesusigroja.
Pirmoji tai visai nepatinka, nes neaišku kur kairė ranka kur koja. Nepuošia modelio tokia poza.

Fox
matosi, kad į kitą mokymosi fazę peršokai biggrin.gif aš čia nepyktybiškai, bet nusišypsau. Sprendžiu pagal foto apdirbimą. Labai išplautas jau tas veidukas. Bet matosi, kad nestovi vietoje

Kikirike, jėgiškai ten tuos žiedelius susukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 30 liepos 2011 - 17:52