Sveikos, gal kuri pasakys kaip atsidarius raw failus su LR konvertuoti juos į JPG? Niekaip nerandu, net meniu LR nėr kaip tos nuotraukos tvarkomos ir pan... Nesuprantu kaip jį atsidaryt
Labas vakaras
Siandien buvau pas drauge tai truputi pafotografavau musu vaikucius. Noreciau nuomoniu jusu
Specialiai jokiu fotosesiju nerengiau tiesiog kas krito i aki ta ir fotkinau
Sitas pries stiklines vingiuotas duris, tiesiog idomu pasirode kas gali gautis
Siandien buvau pas drauge tai truputi pafotografavau musu vaikucius. Noreciau nuomoniu jusu
Specialiai jokiu fotosesiju nerengiau tiesiog kas krito i aki ta ir fotkinau
Sitas pries stiklines vingiuotas duris, tiesiog idomu pasirode kas gali gautis
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 24, 20:30)
Sveikos, gal kuri pasakys kaip atsidarius raw failus su LR konvertuoti juos į JPG? Niekaip nerandu, net meniu LR nėr kaip tos nuotraukos tvarkomos ir pan... Nesuprantu kaip jį atsidaryt
file->export-ten pasirenki JPG
kartais nesuprantu, kaip jus isgyvenat sioj zemej, jei taip nesiseka su kompu
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 24, 21:28)
linka gera nukopinai, bet dek i IMG lauka, kad cia iskart matytusi foto
Rašo "privalote įvesti nuorodą" kai bandau į IMG lauką nukopijuoti. Kur man reikia konkrečiai atsistoti, ant to laukelio kur IMG parašyta ar kur žemiau rašo kokius klavišus suspausti reikia dedant tą nuorodą? Man nei ten nei ten neleidžia įkelti
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 07 24, 22:49)
Rašo "privalote įvesti nuorodą" kai bandau į IMG lauką nukopijuoti. Kur man reikia konkrečiai atsistoti, ant to laukelio kur IMG parašyta ar kur žemiau rašo kokius klavišus suspausti reikia dedant tą nuorodą? Man nei ten nei ten neleidžia įkelti
spaudi IMG, atsiranda naujas langelis, kuriame istrini http.. ir ikopini foto nuoroda. tada spaudi ok. ir viiiiiskas
Sveikos!
Jau gera menesi vis uzsuku pas jus, pasiskaitau, bet vis nedrisau prisijungti. Snd nuspendziau kad jau ir man laikas, kazkaip uzsikabinau ant fotografavimo, todel bandysiu ismokti tai daryti gerai Tikiuosi priimsit
Tai va keliu is kart 1 ND
Ir bandziau snd dienos sviesoj su baltais daiktais. Tai butu 5 ND 1 dalis
Auto rezimu
Debesiukas
Rankinis
Lauksiu Jusu komentaru
Beje fotoaparatas Pentax K-x 18-55mm.
Jau gera menesi vis uzsuku pas jus, pasiskaitau, bet vis nedrisau prisijungti. Snd nuspendziau kad jau ir man laikas, kazkaip uzsikabinau ant fotografavimo, todel bandysiu ismokti tai daryti gerai Tikiuosi priimsit
Tai va keliu is kart 1 ND
Ir bandziau snd dienos sviesoj su baltais daiktais. Tai butu 5 ND 1 dalis
Auto rezimu
Debesiukas
Rankinis
Lauksiu Jusu komentaru
Beje fotoaparatas Pentax K-x 18-55mm.
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 24, 21:39)
kartais nesuprantu, kaip jus isgyvenat sioj zemej, jei taip nesiseka su kompu
Duok Dieve, kad gyvenime nesisektų tik su kompais
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 24, 21:52)
spaudi IMG, atsiranda naujas langelis, kuriame istrini http.. ir ikopini foto nuoroda. tada spaudi ok. ir viiiiiskas
Ačiū, man viršuje kažkokį saugos blokavimą metė, todėl ir neleido įkopijuoti nuorodos