Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos, gal kuri pasakys kaip atsidarius raw failus su LR konvertuoti juos į JPG? Niekaip nerandu, net meniu LR nėr kaip tos nuotraukos tvarkomos ir pan... Nesuprantu kaip jį atsidaryt smile.gif doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Siandien buvau pas drauge tai truputi pafotografavau musu vaikucius. Noreciau nuomoniu jusu 4u.gif
Specialiai jokiu fotosesiju nerengiau tiesiog kas krito i aki ta ir fotkinau blush2.gif
user posted image

user posted image
Sitas pries stiklines vingiuotas duris, tiesiog idomu pasirode kas gali gautis 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 24, 20:30)
Sveikos, gal kuri pasakys kaip atsidarius raw failus su LR konvertuoti juos į JPG? Niekaip nerandu, net meniu LR nėr kaip tos nuotraukos tvarkomos ir pan... Nesuprantu kaip jį atsidaryt smile.gif doh.gif

file->export-ten pasirenki JPG
Atsakyti
kartais nesuprantu, kaip jus isgyvenat sioj zemej, jei taip nesiseka su kompu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 24 liepos 2011 - 21:40
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 24, 21:28)
linka gera nukopinai, bet dek i IMG lauka, kad cia iskart matytusi foto

Rašo "privalote įvesti nuorodą" kai bandau į IMG lauką nukopijuoti. Kur man reikia konkrečiai atsistoti, ant to laukelio kur IMG parašyta ar kur žemiau rašo kokius klavišus suspausti reikia dedant tą nuorodą? Man nei ten nei ten neleidžia įkelti verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 07 24, 22:49)
Rašo "privalote įvesti nuorodą" kai bandau į IMG lauką nukopijuoti. Kur man reikia konkrečiai atsistoti, ant to laukelio kur IMG parašyta ar kur žemiau rašo kokius klavišus suspausti reikia dedant tą nuorodą? Man nei ten nei ten neleidžia įkelti  verysad.gif

spaudi IMG, atsiranda naujas langelis, kuriame istrini http.. ir ikopini foto nuoroda. tada spaudi ok. ir viiiiiskas
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

Jau gera menesi vis uzsuku pas jus, pasiskaitau, bet vis nedrisau prisijungti. Snd nuspendziau kad jau ir man laikas, kazkaip uzsikabinau ant fotografavimo, todel bandysiu ismokti tai daryti gerai ax.gif Tikiuosi priimsit wink.gif

Tai va keliu is kart 1 ND
user posted image

user posted image

user posted image
Ir bandziau snd dienos sviesoj su baltais daiktais. Tai butu 5 ND 1 dalis

Auto rezimu

user posted image

Debesiukas

user posted image

Rankinis

user posted image

Lauksiu Jusu komentaru 4u.gif

Beje fotoaparatas Pentax K-x 18-55mm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3kitten: 24 liepos 2011 - 22:01
QUOTE(reida @ 2011 07 24, 22:36)

Pan paskutinė graži wub.gif
Atsakyti
1ND

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 07 24, 23:09)
Pan paskutinė graži wub.gif

4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 24, 21:39)
kartais nesuprantu, kaip jus isgyvenat sioj zemej, jei taip nesiseka su kompu biggrin.gif

Duok Dieve, kad gyvenime nesisektų tik su kompais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 24, 21:52)
spaudi IMG, atsiranda naujas langelis, kuriame istrini http.. ir ikopini foto nuoroda. tada spaudi ok. ir viiiiiskas

Ačiū, man viršuje kažkokį saugos blokavimą metė, todėl ir neleido įkopijuoti nuorodos smile.gif
Atsakyti