Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(o la la la @ 2011 07 24, 14:31)
Ot, kad taip pasiruosti fotosesijai! Oi noreciau tokius modeliukus pafotkint rolleyes.gif

drabužius galima išsinuomoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 07 24, 13:11)
Ateinu su keliom nuotraukytem

visos tokios ispudingos rolleyes.gif grazios spalvos labai
Atsakyti
tik ką iš klp grįžau... nusikalus nežinau kaip kas doh.gif unsure.gif krikštynos kaip vestuvės lotuliukas.gif

tik akimis permečiau, sorry, nieko nekomentuosiu, nes neturiu laiko ir jėgų verysad.gif ačiū ,kas pakomentavo filmuką, tikrai žinau,kad kitą kartą darysiu, kad greičiau foto vartytusi ir dar daug klaidų matau doh.gif na bet pirmas blynas yra toks koks yra...Svarbiaus, kad gavau Jaunųjų žinutę, kad nuo šiol jų visas šventės fotografuosiu tik aš blush2.gif Sakė labai patiko, ir jaunoji sakė net susigraudino peržiūrėjusi filmuką blush2.gif va čia atgaiva ar atpildas man blush2.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 07 23, 15:17)

Kikirike, filmuko man ir nerodys, dėl dainos. Vokietijoj kažkaip dėl aut. teisių tos dainos neleidžia klausyti. Man dažnai taip, youtube daug muzikinių video nematau.

nu va unsure.gif

QUOTE(rG @ 2011 07 23, 16:20)

O aš, Kikirike, reikalauju ( biggrin.gif ) padrikų nuotraukų  biggrin.gif  Jas pažiūrėčiau normaliai  bigsmile.gif

nori paskalpuoti ? lotuliukas.gif tai kai grįšiu iš Druskininkų įmesiu kelias foto blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 24, 16:18)
Svarbiaus, kad gavau Jaunųjų žinutę, kad nuo šiol jų visas šventės fotografuosiu tik aš  blush2.gif Sakė labai patiko, ir jaunoji sakė net susigraudino peržiūrėjusi filmuką

Tai didziausias ivertinimas! Smagu thumbup.gif

Kaip sekesi krikstynu fotografavimas Klaipedoje? As po visu fotosesiju, kad ir poros valandu slapia iki triusiku bunu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 24 liepos 2011 - 14:25
QUOTE(o la la la @ 2011 07 24, 15:23)
Tai didziausias ivertinimas! Smagu thumbup.gif

Tai krikstynas fotografavai? Kaip sekesi?

tikrai, man tai dižiausias įvertinimas blush2.gif
Jap, krikštynas, bet tokios nu didelės, stalai su silkėm ir mišrainėm, ir kadangi važiavau iš vln ten fotografuoti, ir ten nakvojau, tai teko fotografuoti ir baliu ir 12val. torta su fejerverku doh.gif nu iki 1nakties doh.gif tai kaip kokias vestuves lotuliukas.gif nu sekėsi gan neblogai, ačiū savo intuicijai kuri niekada neapgauna, ir kad prieš tai ištempiau juos fotografuoti šeimos prie jūros, nes poto pradėjo pliaupti kaip iš kibiro doh.gif Keliuosi foto, tikiuosi bus gerų kadrų lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(o la la la @ 2011 07 24, 15:23)
As po visu fotosesiju, kad ir poros valandu slapia iki triusiku bunu tongue.gif

aš tai tiesiogine prasme buvau šlapia, įbridusi jūroje fotkinau, ir tėškė banga, iki pusės šlapiai buvau, gerai, kad spėjau iškelti fotiką į viršų doh.gif
aš tai pastoviai ką nors prisidibru, nes kai matau gerą kadrą tai man viskas dzin aplinkui... vakar veidą įsidilginau dar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 24, 15:18)
yra...Svarbiaus, kad gavau Jaunųjų žinutę, kad nuo šiol jų visas šventės fotografuosiu tik aš  blush2.gif Sakė labai patiko, ir jaunoji sakė net susigraudino peržiūrėjusi filmuką  blush2.gif va čia atgaiva ar atpildas man  blush2.gif
nu va  unsure.gif

cia tikrai svarbiausia wub.gif

mes liudim po tragedijos NO verysad.gif galejom bet kuris but ten verysad.gif baisuu..
Atsakyti
Aš ti suirzusi baisiausiai. Rodos kataloguoju juosteles pagal metusir t.t. Na nerandu vienos juostelės nors tu ką. O taip reikia vienos foto. Jaučiu guli kur matomoj vietoj ir dar juokiasi tyliai iš manęs.. O aš nerandu!!!
Atsakyti
Kikirike,super thumbup.gif
Yvette,buna kad ieskai,o visai pries nosi nematai 4u.gif
Ai dar pamirsau Zirzes temines foto labai patiko thumbup.gif apdirbimas ir nuotaika liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, norėčiau prisijungti prie jūsų, bet gal man kas padės suprasti kaip įkelti foto į flickr? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 24, 19:23)
Ai dar pamirsau Zirzes temines foto labai patiko thumbup.gif apdirbimas ir nuotaika liuks mirksiukas.gif

aciu Ievukis,uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 07 24, 20:33)
Sveikos merginos, norėčiau prisijungti prie jūsų, bet gal man kas padės suprasti kaip įkelti foto į flickr? blush2.gif

Į flickr? Prisiregistruoji pirma, o paskui spaudi You -> Upload photos.. Arba yra puslapio apačioje žodelis Upload. Jį gali spaust
Atsakyti
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 07 24, 20:33)

jungis drasiau mirksiukas.gif o fotas kelk naudojant upload nuoroda savo flirck tinklapy smile.gif
Atsakyti