Laba diena,
Gal kas sventete Karolinos viesbutyje Vilniuje? Butu labai idomu isgirsti nuomoniu
va cia mano sventimo vieta, man ten taip grazu, kad negaliu neidet foto
QUOTE(helena @ 2006 05 23, 18:02)
mano irgi
QUOTE(helena @ 2006 05 23, 19:02)
QUOTE(ringuciukas @ 2006 05 23, 22:55)
mano irgi
Čia ta taip iškalbėta Grigo vila??? OOOO nuotraukėlės tikrai gražios
QUOTE(helena @ 2006 05 23, 19:02)
o kurioj cia vietoj?o nuoma baisiai brangi?
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 05 24, 08:27)
o kurioj cia vietoj?o nuoma baisiai brangi?
Cia tik pravaziavus grigiskes, desinej pusej , prie "Eurovistos" koloneles man tai nera ten labai brangu, zmogui apie 100 Lt gaunasi...
QUOTE(helena @ 2006 05 25, 14:49)
Cia tik pravaziavus grigiskes, desinej pusej , prie "Eurovistos" koloneles man tai nera ten labai brangu, zmogui apie 100 Lt gaunasi...
Mes iš pat pradžių irgi galvojom apie Grigo Vilą, bet jau buvo rezervuota rugsėjo 9ai Išsirinkom kitur ir esam labai laimingi
Siaip, uzsisakiusiom Grigo vila merginom patarciau pasidometi kas ten ir kaip, nes dabar, kiek zinau, pries savaite, vos ne visas kolektyvas is ten isvare, susipyko su seimininku
QUOTE(helena @ 2006 05 25, 15:49)
na tai labai padori kaina
QUOTE(panfulia @ 2006 05 25, 22:57)
Siaip, uzsisakiusiom Grigo vila merginom patarciau pasidometi kas ten ir kaip, nes dabar, kiek zinau, pries savaite, vos ne visas kolektyvas is ten isvare, susipyko su seimininku
man jau skambino administratore, sake, kad pasikeite kolektyvas, kiti viska darys, viskas ok