Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

Laba diena,

Gal kas sventete Karolinos viesbutyje Vilniuje? Butu labai idomu isgirsti nuomoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iraite @ 2006 05 23, 00:11)
Sveika
Siaip manau ten visai faina. Juk ir ne prie pat gatves, tai labai gerai. Na, siaip Jusu vestuves greiciau nei mano, tai lauksiu tavo ispudzius apie "Mamos virtuve"
Butinai parasyk... smile.gif

user posted image

Labukas,
Butinai pranešiu...Tikios viskas bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
va cia mano sventimo vieta, man ten taip grazu, kad negaliu neidet foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 23, 18:02)
va cia mano sventimo vieta, man ten taip grazu, kad negaliu neidet foto thumbup.gif

mano irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ringuciukas @ 2006 05 23, 22:55)
mano irgi  mirksiukas.gif

zinau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 23, 19:02)

QUOTE(ringuciukas @ 2006 05 23, 22:55)
mano irgi  mirksiukas.gif

Čia ta taip iškalbėta Grigo vila??? OOOO nuotraukėlės tikrai gražios wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 23, 19:02)

o kurioj cia vietoj?o nuoma baisiai brangi?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 05 24, 08:27)
o kurioj cia vietoj?o nuoma baisiai brangi?

Cia tik pravaziavus grigiskes, desinej pusej , prie "Eurovistos" koloneles biggrin.gif man tai nera ten labai brangu, zmogui apie 100 Lt gaunasi... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 25, 14:49)
Cia tik pravaziavus grigiskes, desinej pusej , prie "Eurovistos" koloneles biggrin.gif man tai nera ten labai brangu, zmogui apie 100 Lt gaunasi... thumbup.gif

Mes iš pat pradžių irgi galvojom apie Grigo Vilą, bet jau buvo rezervuota rugsėjo 9ai wink.gif Išsirinkom kitur ir esam labai laimingi lotuliukas.gif
Atsakyti
Siaip, uzsisakiusiom Grigo vila merginom patarciau pasidometi kas ten ir kaip, nes dabar, kiek zinau, pries savaite, vos ne visas kolektyvas is ten isvare, susipyko su seimininku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 25, 15:49)

na tai labai padori kaina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(panfulia @ 2006 05 25, 22:57)
Siaip, uzsisakiusiom Grigo vila merginom patarciau pasidometi kas ten ir kaip, nes dabar, kiek zinau, pries savaite, vos ne visas kolektyvas is ten isvare, susipyko su seimininku  unsure.gif

man jau skambino administratore, sake, kad pasikeite kolektyvas, kiti viska darys, viskas ok biggrin.gif
Atsakyti