Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Iraite @ 2006 05 03, 14:53)
Sveikos
Nikote labai laukiu tavo ispudzius apie "Mamos virtuve"
Kai turesi galimybiu butinai parasyk ir pasidalink patirtim.
Aciu. aciuks.gif

lisiu į pokalbį. prieš 2 metus buvau vestuvėse, kur balius vyko būtent mamos virtuvėje. Galiu pasakyti viena tikrai nebloga, yra net atskiras bariukas, erdvės viskam užteko, tusas vyko pirmam aukšte, o antrame buvo kambariai (bet mes jų nematėme). o vat maisto pagirti negaliu - tikėjausi bent jau cepelinų, o buvo kažkokie maltinukai su daržovėmis schmoll.gif Bet šiaip viesai patiko.
Atsakyti
Na aš jau su "šviežiais" įspūdžiais apie Mamos virtuvę ..Mums ten patiko thumbup.gif thumbup.gif Aptarnavimas geras, maistas skanus, aplinka sutvarkyta ir yra vietos kur pabūti lauke...vaikai turėjo kur visą vakarą dūkti. Mums, 38 žm ir pašokti ir pabendrauti užteko vietos viduje bigsmile.gif
Tik viena nemaloni staigmena buvo..tai grįžtant iš gamtos prie kavinės buvo "bromas padarytas..kažkokių svetimų suaugusių žmonių doh.gif doh.gif Gaila kad manęs neleido išlipti iš mašinos..o tai būčiau pasakiusi savo nuomonę doh.gif
Patariu iš anksto užsiminti savininkei kad nebūtų tokių nesąmonių jeigu nenorite blink.gif
Atsakyti
Sveikutes! Mano vestuves vyks Vilniuje restorane Dalia (zirmunuose), gal kas girdejot kokiu atsiliepimu ar ka nors ten sventete? Pasidalinkit ispudziais! Aciu! Nekantriai laukiu!!!! mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2006 05 04, 17:52)
Na aš jau su "šviežiais" įspūdžiais apie Mamos virtuvę ..Mums ten patiko  thumbup.gif  thumbup.gif Aptarnavimas geras, maistas skanus, aplinka sutvarkyta ir yra vietos kur pabūti lauke...vaikai turėjo kur visą vakarą dūkti. Mums, 38 žm ir pašokti ir  pabendrauti  užteko  vietos viduje  bigsmile.gif
Tik viena nemaloni staigmena buvo..tai grįžtant iš gamtos prie kavinės buvo "bromas padarytas..kažkokių svetimų suaugusių žmonių  doh.gif  doh.gif  Gaila kad manęs neleido išlipti iš mašinos..o tai būčiau pasakiusi savo nuomonę  doh.gif
Patariu iš anksto užsiminti savininkei kad nebūtų tokių nesąmonių jeigu nenorite  blink.gif

Aciu tau labai uz ispudzius. aciuks.gif
Na, mes tai jau uzsakem rugsejo 23 dienai ir palikom uzstata.Labai nerimauju kaip viskas bus. g.gif
Siaip is tikruju nemaloni staigmena Jusu lauke doh.gif , jei dar savo sveciai padarytu, bet visiskai svetimi... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Iraite @ 2006 05 05, 10:45)
Na, mes tai jau uzsakem rugsejo 23 dienai ir palikom uzstata.Labai nerimauju kaip viskas bus. g.gif
Siaip is tikruju nemaloni staigmena Jusu lauke doh.gif , jei dar savo sveciai padarytu, bet visiskai svetimi... mastau.gif

Iraite, malonu, kad dar viena nuotaka bus rugsejo 23d. Mes tai dienai uzsisakem Sekspyro viesbuti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2006 05 06, 13:26)
Iraite, malonu, kad dar viena nuotaka bus rugsejo 23d. Mes tai dienai uzsisakem Sekspyro viesbuti smile.gif

Sveikute Belge
Dziaugiuosi, kad ir tavo vestuves rugsejo 23 diena. clap.gif
Ziurejom sita viesbuti, bet mums tai per brangu verysad.gif
O tai tuoksites CMB? Ar jau issirinkai suknele? mastau.gif
Atsakyti
[quote=Iraite,2006 05 05, 19:45]
[/qu

Labukas,

Iraite, o jus uzsisaket vienai dienai, mano vestuves bus birzelio 17 ir svesim irgi "Mamos virtuvei", uzsakinejom dar vasario men. tai aplynka buvo nelabai, bet sake vasara ten grazu.Neturejau laiko nuvaziuot paziuret dabar, vaziuosiu tik po poros savaiciu uzsakyt meniu o labai jau norisi suzinot koks vaizdas dabar blush2.gif .
Atsakyti
[quote=grazki,2006 05 15, 14:47]
[quote=Iraite,2006 05 05, 19:45]
[/qu

Labukas,

Iraite, o jus uzsisaket vienai dienai, mano vestuves bus birzelio 17 ir svesim irgi "Mamos virtuvei", uzsakinejom dar vasario men. tai aplynka buvo nelabai, bet sake vasara ten grazu.Neturejau laiko nuvaziuot paziuret dabar, vaziuosiu tik po poros savaiciu uzsakyt meniu o labai jau norisi suzinot koks vaizdas dabar blush2.gif .
[/quote]

Labas
Taip mes uzsakem vienai dienai. Na del aplinkos nzn, man tai normalu. Patiko labai mano busimam, na ir ieskot jau buvau pavargus tai sutikom tenai. Siaip ten is tikruju neblogai, paskutini karta kai buvom nuvaziave tai jau truputi zaliavo, tai gal visai ir nieko... smile.gif
O tai jei nepaslaptys kada buvot nueje i CMB prasymus rasyt, nes birzelio 17 dienai tai labai jau anksti turejot eit... ax.gif
Atsakyti
"Šekspyre", jei neapsigalvosiu, bus mūsų vestuvės liepos 15d. o man ten nelabai patiko blush2.gif bet panašu, kad teks ten, nes Belmonte jau viskas užimta, o į restoranus aš visai nenoriu....žodžiu, nieko kito nerandam...o norėtųsi, kad būtų kaip "Belmonte" - kad ir gamta ir kavinė vienoje vietoje....eh, pražioplinau akimirką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aero @ 2006 05 17, 11:42)
"Šekspyre", jei neapsigalvosiu, bus mūsų vestuvės liepos 15d. o man ten nelabai patiko blush2.gif bet panašu, kad teks ten, nes Belmonte jau viskas užimta, o į restoranus aš visai nenoriu....žodžiu, nieko kito nerandam...o norėtųsi, kad būtų kaip "Belmonte" - kad ir gamta ir kavinė vienoje vietoje....eh, pražioplinau akimirką blush2.gif

ir as labai norejau, kad gamta ir kavine butu vienoj vietoj, kad isejus i lauka nebutu matyti vien tik pilka gatve doh.gif ir radau tokia grazia vietele yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 17, 16:15)
ir as labai norejau, kad gamta ir kavine butu vienoj vietoj, kad isejus i lauka nebutu matyti vien tik pilka gatve doh.gif ir radau tokia grazia vietele yahoo.gif

nagi girkis biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi ieškau vienam vakarui ir pagrindinis mano noras, kad nesimaišytų jokie pašaliniai asmenys ir būtų kiemas. Man paprasčiau, šventė penktadienį, tai kažką susirasti šansų nemažai. Turiu kelis variantus, galiu pasidalinti gal kam tiks. Pirmasis tai man visai patinka "Žaldokynej" yra atskiri pobuvių namukai, o antrasis tai Gineitiškėse prie žirgyno yra kavinukė "Prospero" su atskiru uždaru kiemu ir dar vienas privalumas yra galimybė išsinuomoti žirgus pajodinėjimui ir nusifotkinimui.
Atsakyti