Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(helena @ 2006 04 30, 20:42)
gal kas girdejot ka nors apie " Grigo vila"?

mano drauge ten svente vestuves. Ji praitais metais buvo keturiose vestuvese, tai tos kur buvo grigo viloje buvo geriausios. Jei grigo vila labai patiko, taciau ten geriausia butu apie 40 zmoniu ir maziau. nes kitaip nebus vietos. O siaip ten labai faina as buvau uzvaziavusi.
Jei neklystu kaina vienam zmogui buvo apie 90 Lt, be nakvynes su dalimi gerimu. Ten yra kur nakvoti bet uz zmogu reikia kazkiek damoketi.
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2006 05 01, 00:21)
mano drauge ten svente vestuves. Ji praitais metais buvo keturiose vestuvese, tai tos kur buvo grigo viloje buvo geriausios. Jei grigo vila labai patiko, taciau ten geriausia butu apie 40 zmoniu ir maziau. nes kitaip nebus vietos. O siaip ten labai faina as buvau uzvaziavusi.
Jei neklystu kaina vienam zmogui buvo apie 90 Lt, be nakvynes su dalimi gerimu. Ten yra kur nakvoti bet uz zmogu reikia kazkiek damoketi.

aciu uz info:) kainas zinau, nes mes ten jau uzsisakem, tai norejau suzinoti kokie ispudziai biggrin.gif pas mus bus 50, gal kaip nors sutilps....?o kaip stalas atrode, ar maisto netruko?
Atsakyti
Sveika as irgi svesiu savo vestuves Grigo Vloj bet ziuriu kad tu greiciau. noriu paklausti o jus ten nakvosit???

QUOTE(helena @ 2006 04 30, 18:42)
gal kas girdejot ka nors apie " Grigo vila"?

Atsakyti
QUOTE(ringuciukas @ 2006 05 02, 09:03)
Sveika as irgi svesiu savo vestuves Grigo Vloj bet ziuriu kad tu greiciau. noriu paklausti o jus ten nakvosit???

na mes tai nakvosim, ne dvi dienas svesim drinks_cheers.gif o sveciai, tai kaip jau patys nores... lotuliukas.gif ta prasme, mes nefinansuosim schmoll.gif o kaip jus?
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 01, 13:39)
aciu uz info:) kainas zinau, nes mes ten jau uzsisakem, tai norejau suzinoti kokie ispudziai biggrin.gif pas mus bus 50, gal kaip nors sutilps....?o kaip stalas atrode, ar maisto netruko?

sutilpt tai sutilpsit, bet vietos nebus per daugiausiai. Ir sokiai vyks kitoje saleje arba lauke. Na 50 ten au riba. O maistas tai geras, nieko netruko. Daug nezinau nes kaip sakiau vestuvese dalyvavo mano drauge.
Atsakyti
o tu matei tuos miegamuosius kur sveciai miegos???

QUOTE(helena @ 2006 05 02, 18:44)
na mes tai nakvosim, ne dvi dienas svesim drinks_cheers.gif o sveciai, tai kaip jau patys nores... lotuliukas.gif ta prasme, mes nefinansuosim schmoll.gif o kaip jus?

Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 02, 19:44)

mes tai mokesim uz sveciu nakvyne ir svesim 2d dienas biggrin.gif aisku pinigu daug daugiau iseina,bet daug yra nevilnieciu tai jau tenka tenka taip daryt g.gif
Atsakyti
Sveikos
Nikote labai laukiu tavo ispudzius apie "Mamos virtuve"
Kai turesi galimybiu butinai parasyk ir pasidalink patirtim.
Aciu. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ringuciukas @ 2006 05 03, 10:19)
o tu matei tuos miegamuosius kur sveciai miegos???

nematem, o ka labai nekokie...? g.gif mes neziurejom, nes nelabai tikiu, kad kazkas nakvos, visi vilnieciai, tai jau kaip nors... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 05 03, 09:34)
mes tai mokesim uz sveciu nakvyne ir svesim 2d dienas biggrin.gif aisku pinigu daug daugiau iseina,bet daug yra nevilnieciu tai jau tenka tenka taip daryt g.gif

tai jus irgi Grigo Viloj svesit???
Atsakyti
QUOTE(ringuciukas @ 2006 05 03, 16:20)
tai jus irgi Grigo Viloj svesit???

ne biggrin.gif as cia pasisakiau todel kad mes mokesim uz visus
Atsakyti
parasysiu po visko, kaip ten 4u.gif aisku, dar tik po 2 men lotuliukas.gif
Atsakyti