Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(krevete6 @ 2007 08 15, 22:21)
Gal kas dar galite pasiulyti kokia vietele apie 40 zmoniu? ax.gif

Jei tai Vilnius, ir vienai dienai, siulyciau "sakva" prie menu gimnazijos, zmogui tik apie 50 lt,galimas savo alkoholis,ir zmoniu skaicius tinkamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2007 08 15, 20:31)
Jei tai Vilnius, ir vienai dienai, siulyciau "sakva" prie menu gimnazijos, zmogui tik apie 50 lt,galimas savo alkoholis,ir zmoniu skaicius tinkamas  ax.gif

Sito varianto dar neturejom, tai butinai reiks apziureti mirksiukas.gif aciu 4u.gif , o ten vietos nemazai kartais? Kaina tai butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 08 16, 21:37)
Sito varianto dar neturejom, tai butinai reiks apziureti mirksiukas.gif  aciu 4u.gif , o ten vietos nemazai kartais? Kaina tai butu  thumbup.gif

na sake siaip dazniausiai talpina 45 zmones, vietos nera labai daug,bet vat kaina liuks thumbup.gif beto ten tokia jauna mergaite administratore,nu ji atvirai mums viska papasakojo,tikrai nuosirdziai,tai pasiule dar "trys puseles", sake maisto daug ir skanus,tik kainos nezinojo.. sakau,papasakojo kaip draugam blush2.gif
ten galit bet kada nuvaziuoti ir jums papasakos smile.gif
mes planavom 55 zmones,pasake kad per daug,nelabai bus tada vietos sokt,sumazinom iki 45,tai sake su sales nuoma,su padavejom,su maistu ir viskuo viskuo,mums 3000 tik iseitu..
tokiu kainu kaip beveik centre niekur nemaciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2007 08 16, 22:03)
na sake siaip dazniausiai talpina 45 zmones, vietos nera labai daug,bet vat kaina liuks  thumbup.gif  beto ten tokia jauna mergaite administratore,nu ji atvirai mums viska papasakojo,tikrai nuosirdziai,tai pasiule dar "trys puseles", sake maisto daug ir skanus,tik kainos nezinojo.. sakau,papasakojo kaip draugam  blush2.gif
ten galit bet kada nuvaziuoti ir jums papasakos smile.gif
mes planavom 55 zmones,pasake kad per daug,nelabai bus tada vietos sokt,sumazinom iki 45,tai sake su sales nuoma,su padavejom,su maistu ir viskuo viskuo,mums 3000 tik iseitu..
tokiu kainu kaip beveik centre niekur nemaciau  thumbup.gif

Nu kaina tai thumbup.gif
Taciau internete pasiskaiciau. kad ten maistas ne koks g.gif Pati negaliu apziuret kolkas, nes uzsieny esu, bet mano busima anyta yra ten i jubilieju pakviesta, tai lauksiu atsiliepimo thumbup.gif
O kada buvo ar bus jusu vestuves? Kada cia jums taip pasakojo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 08 17, 14:05)
Nu  kaina tai thumbup.gif
Taciau internete pasiskaiciau. kad ten maistas ne koks g.gif  Pati negaliu apziuret kolkas, nes uzsieny esu, bet mano busima anyta yra ten i jubilieju pakviesta, tai lauksiu atsiliepimo thumbup.gif
O kada buvo ar bus jusu vestuves? Kada cia jums taip pasakojo? ax.gif

Na mes norejom daryti spali, bet biski planai pasiekite,tai neuzsakinejom dar, nes jie del kitu metu nelabai zino,sake rusgeji gal bus aisku,turetu remontas but,aisku ir kainos kils,bet nemanau kad daug..
o snekejom su jais pries pora savaiciu ax.gif
Atsakyti
O kokia banketine sale ar sodyba prie Vilniaus man patartumete? Apie 80 zmoniu, 2 dienoms, be nakvynes ir maisto? Dauguma sveciu is Vilniaus tai jau susirastu kaip namo nuvaziuoti, o maista darys nusamdytos seimyninkes, gal nepigiau atseis, bet jau uztikrintai bus skanu ir nieko nepritruks. Noretusi sodybos, bet jau kainos doh.gif Na jai dar kokie 2-3 tukst. nuoma, tai dar nieko. Galvojam kokia sale banketine, bet kad tokiu nelabai zinau kur Vilniuj. Gal patarkit kas, aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kuri ish jusu pastaruoju metu svente ar zada svesti vestuves Sekspyro viezbuty ar Sarune?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaprizas_: 22 rugpjūčio 2007 - 10:24
QUOTE(kaprizas_ @ 2007 08 22, 11:17)
Sveikos. Gal kuri ish jusu pastaruoju metu svente ar zada svesti vestuves Sekspyro viezbuty ar Sarune?

Mes sventeme Sekspyre pries metus. Buvau labai patenkinta. Maistas skanus, aptarnavimas super, jokiu apgaudinejimu ar nusukinejimu. Tiesa, sales ten nedideles, bet lyg talpina iki 50 zmoniu. Musu buvo 30, tai pats tas
Atsakyti
Ar yra nuotaku sventusiu vestuves palaineje??? tokioje kaip Verkiu rumu ar panasiai???

As noreciau zinoti kaip viduje atroo, ar nesalta, kokie pasiulymai jei lija ir tt ax.gif

is anksto aciu
Atsakyti
sveikos wink.gif
dabar galiu pasiulyt visom savo vieta, kur svenciau vestuves. esu be galo patenkinta Viesbucio "accapella" personalu ir ju teikiamom paslaugom. Mes sventem ten kieme, po siaudine pastoge, bet buvo labai jauku, o ir kiemas savo zavesi turi ir net sakyciau labai dideli. Vakare isvis kai sujungia ten zolej lemputes, tokia romantiskai silta aplinka. is tiesu sveciai buvo suzaveti ir aplinka, ir maistu(jo skoniu ir papuosimu, del kurio net papuosimo stalo nebereikia daryt), maloniom ir paslaugiom padavejom. jie dar dovanoja liuxa jaunavedziam, jis ten toks paprastutis, bet jaukus visai.zodziu, tos kurios nori sodybos, bet negali moket sodybos nuomai reikalingu pinigu, optimaliausias variantas - "Accapella", cia nei miesto, nei kaimo aplinka, bet visi randa sau miela kampa.ta pti girdejau ir is kitu pazistamu, kurie ten svente gimtadienius ar kitas sventes. tai tiek.jei kas nores, atsiusiu nuotrauku biggrin.gif
Papildyta:
tiesa, del kainu. ten mes sventem 45 zmones, o pinigu su maistu gerimais ir dar keletu kombariu isnuomuotu isejo viso 5000lt, nemanau, kad tai daug. uz kokybe tiek negaila moket
Atsakyti
ar kas nors sventet jazzhotel prie traku?
Atsakyti
Mes šventėme restoranėlyje Kalvarijų 1 (toje pilyje prie Žaliojo tilto). Labai patenkinta likau thumbup.gif Maistas labai skanus, gražiai apipavidalino vakarą (buvo teminis), personalas labai liux drinks_cheers.gif Kadangi norėjome švesti po atviru dangum gryname ore, tai tam kuo puikiausiai tiko kiemelis (aš net nesitikėjau kad ten toks yra) bigsmile.gif Drąsiai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti