sveikos
va galiu dabar pasidziaugti, kad jau radau vestuvem vietike
cia lyg ir nemaciau jokiu komentaru apie Acappella viesbuti. Mes to viesbucio restorane nusprendem svesti vestuves, ten toks labaiu grazus isejimas i kiema, kur po siaudine pastoge staliukai, o norint ramiai isgerti vyno taure galima iseiti ant kiemo pievutes, kiemas uzdaras-ten man labai grazu. Gal tik minusas, kad tolokai, prie pat oro uosto
Tik dabar reik melsti gero oro,nes kitip lindesim po siaudine pastoge ir nezinau ar malonu butu
jei turit kokiu atsiliepimu apie ta vieta, butu smagu isgirsti
Mes esam rezervave sale Paradise motely. Siaip kiek girdejau ir kiek teko ragaut skanus maistas bei pati sale miela.
Talpina apie 60zm, nors musu bus 40 tai manau pats tas ir galvoju kad sokiam dar uztektu vietos.. Beto duoda atskira saldaus stalo salyte su zidiniu. Kainos neaukstos apie 60-65lt zmogui be alkoholio.
Gal kas nors dar ten sventete galetumet parasyt komentara?
Talpina apie 60zm, nors musu bus 40 tai manau pats tas ir galvoju kad sokiam dar uztektu vietos.. Beto duoda atskira saldaus stalo salyte su zidiniu. Kainos neaukstos apie 60-65lt zmogui be alkoholio.
QUOTE(velkam @ 2007 06 21, 17:20)
Mes esam rezervave sale Paradise motely. Siaip kiek girdejau ir kiek teko ragaut skanus maistas bei pati sale miela.
Mes irgi ten planavom vestuves atsokti, bet... pasorode, kad ten sale nedidele, o musu sveciu 90 susirinko, tai butu ankstoka.
Esu girdejusi, kad ten labai gerai maista daro. Beto, girdejusi esu is patikimu, vireju lupu, todel gali buti tikra, maistas bus skanus.
QUOTE(muksiukas @ 2007 06 21, 18:54)
Mes irgi ten planavom vestuves atsokti, bet... pasorode, kad ten sale nedidele, o musu sveciu 90 susirinko, tai butu ankstoka.
Esu girdejusi, kad ten labai gerai maista daro. Beto, girdejusi esu is patikimu, vireju lupu, todel gali buti tikra, maistas bus skanus.
o kur dabar nusprendet svesti vestuves kaip tiek daug zmoniu? Gal gali ka parekomenduoti ka ziurejai ir kas patiko.Nes planuojam vestuves irgi nemazas, o ant tiek zmoniu nelabai ka ir randam.Butu labai malonu jei pagelbetum
QUOTE(velkam @ 2007 06 21, 17:20)
pati as tne nieko nesventus, bet mano bendradarbe labai isgyre ir rekomendavo...tik, kad mums perdidele sale buvo...musu bus tik 20 ir tik vakariene...tai pasirinkom Sorentino restorana.
QUOTE(elike @ 2007 06 14, 14:01)
labas mergaites! Gal kas sventet savo vestuves "DALIOS" restorane?
Kokie atsiliepimai???
As irgi ten svesiu savasias....
Kokie atsiliepimai???
As irgi ten svesiu savasias....
AS svenciau savaitgali tenai, tai galiu pasakyti, kad labai truksta jaukumo, nezinau ar del to, kad garsas eina per visus aukstus, o muzikantai groja is po laiptu- garsas yra super prastas. Ir padavejai buvo 2 kazkur apie 50 zmoniu, tai buvo tikrai mazoka, nes kol atnese visa karsta maista, tiems kuriems atnese pirmiems, jau seniai atsale buvo.....vertinciau kokiais 5 is 10 balų.
Mano pusbrolis svente vestuves PARADISE. Ir jam, ir sveciams viskas patiko.
As noreciau parasyti savo nuomone apie kavine UZUPIO SODAS. Neseniai ten atsokau savo vestuves. Sia vieta pasirinkome del to, kad jie turi pakankamai daug vietos (musu buvo 100 sveciu), pasiule prieinamas kainas (60 lt (du karsti) + 15 lt alkoholis, o visa kita galejome atsinesti patys), be to, internete radau teigiamus atsiliepimus.
Kalbant bendrai, viskas buvo tikrai neblogai, taciau visa vakara musu tevai turejo juos kontroliuoti, nes kazkokie "uzmirstuoliai" mums ta vakara pasitaike. "Pamirso" atnesti 20 buteliu degtines, "pamirso" atnesti kai kuriuos musu uzsakytus patiekalus, is 9 kg vynuogiu ant stalo atsirado tik apie 3, is 10 melionu gal kokie 4 ir pan. Po vestuviu mes paskambinom kavines direktorei ir tiesiog papasakojom, kas musu nuomone buvo nelabai gerai, taciau is jos pozicijos supratom, kad tokia situacija jai visai priimtina.
As noreciau parasyti savo nuomone apie kavine UZUPIO SODAS. Neseniai ten atsokau savo vestuves. Sia vieta pasirinkome del to, kad jie turi pakankamai daug vietos (musu buvo 100 sveciu), pasiule prieinamas kainas (60 lt (du karsti) + 15 lt alkoholis, o visa kita galejome atsinesti patys), be to, internete radau teigiamus atsiliepimus.
Kalbant bendrai, viskas buvo tikrai neblogai, taciau visa vakara musu tevai turejo juos kontroliuoti, nes kazkokie "uzmirstuoliai" mums ta vakara pasitaike. "Pamirso" atnesti 20 buteliu degtines, "pamirso" atnesti kai kuriuos musu uzsakytus patiekalus, is 9 kg vynuogiu ant stalo atsirado tik apie 3, is 10 melionu gal kokie 4 ir pan. Po vestuviu mes paskambinom kavines direktorei ir tiesiog papasakojom, kas musu nuomone buvo nelabai gerai, taciau is jos pozicijos supratom, kad tokia situacija jai visai priimtina.
Gal kam teko svesti Verkiu Vandens Maluno naujoje saleje (Vilnius) (cia ne virsuje Verkiu rumuose, o paciame Malune?)
Gal turit pastabu?
Gal turit pastabu?
galiu pasakyti del rezidencija.lt
kol nebuvome rade kitos vietos,tai planavom ten svesti.2500 lt nuoma sales ir pirties porai val.tada + nakvyune atskirai zmogui.talpina iki 30 zmoniu kazkur.
tai su nakvyne butu gavesi 4500 nuoma.
maistas ju+ alkoholis ju. realiai alkoholis apie +20% brangesnis nei pardese.jie uzsimeta,bet nedaug palyginus iki 10 000 kazkur imanoma tilpti 40ai zmoniu.saldus ir vaisiu stalas jusu.
man ten labai grazi vieta ir vadybininke super.
bet kadangi radom geresne vieta ir pigesne (kas retai buna ) tai atsisakem rezidencijos
kol nebuvome rade kitos vietos,tai planavom ten svesti.2500 lt nuoma sales ir pirties porai val.tada + nakvyune atskirai zmogui.talpina iki 30 zmoniu kazkur.
tai su nakvyne butu gavesi 4500 nuoma.
maistas ju+ alkoholis ju. realiai alkoholis apie +20% brangesnis nei pardese.jie uzsimeta,bet nedaug palyginus iki 10 000 kazkur imanoma tilpti 40ai zmoniu.saldus ir vaisiu stalas jusu.
man ten labai grazi vieta ir vadybininke super.
bet kadangi radom geresne vieta ir pigesne (kas retai buna ) tai atsisakem rezidencijos
Sveikos, gal kas esate susidurusios su maisto fabriku
o mes atsventeme savo baliu elniakampio slenyje.ispudziai labai geri,visiem sveciam labai patiko erdve,maistas buvo labai skanus,viskas buvo super duper neskaitant vieno dalykiukio...kai preis kaledas uzsisakeme ta sodybele kaina zmogui buvo135sake gali pabrangti maximum iki145zmogui.kai susitikome paskutine savaitele viska suderinti kainele eme ir isaugo iki 160uz zmogu,bet kadangi buvom nusiteike tokiai situacijai tai beliko susimoketi.kai tariates del sodybos butinai susirasykite sutartele.
QUOTE(carinna @ 2007 06 26, 19:14)
Sveikos, gal kas esate susidurusios su maisto fabriku
Maisto fabrike labai skanu ir siaip jauku, ten buvo mano isleistuves mokyklos....bet labai daug laiko nuo to praejo , bet kas svente ten vestuves....atsiliepimai tikrai geri