Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(maybe24 @ 2007 06 01, 14:40)
jei ne paslaptis kokia kainyte sutaret? g.gif

Mokam 8500 lt uz visus kambarius ir teritorijos uzdaryma. + maistas ir gerimai papildomai..net baisu darosi:)

Kodel klausi? gal ten irgi planuojat?
Atsakyti
QUOTE(BEATULE1 @ 2007 06 01, 14:48)
Mokam 8500 lt uz visus kambarius ir teritorijos uzdaryma. + maistas ir gerimai papildomai..net baisu darosi:)

Kodel klausi? gal ten irgi planuojat?

man labai patiko ta vieta,paskui pasiskaiciau nuomoniu visokiu apie ne itin malonu aptarnavima ir kazkaip persigalvojau,aisku kaina irgi itakos sprendimui turejo.uz 8000 litu gausim ir nakvyne ir maista dviem dienoms,aisku Akmenine uzeiga visu 100% laimi del gamtos grozio.tai tiek
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2007 06 01, 14:57)
man labai patiko ta vieta,paskui pasiskaiciau nuomoniu visokiu apie ne itin malonu aptarnavima ir kazkaip persigalvojau,aisku kaina irgi  itakos sprendimui turejo.uz 8000 litu gausim ir nakvyne ir maista dviem dienoms,aisku Akmenine uzeiga visu 100% laimi del gamtos grozio.tai tiek

O kokiu konkreciai atsiliepimu girdejai? gal zinai ka nors, kas ten jau svente vestuves?
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2007 04 10, 12:37)
Gal kas turi kokiu atsiliepimu apie Karvio Dvara http://www.pobuviams.lt/, kaip ten kainos ir aptarnavimas? cia kazkur prie Maisiagalos

mano sesuo švęs ten vestuves rugpjūtį ax.gif .. gal kas jau šventė ten? vieta ten super, salė irgi.. gal kas šiaip kokių pastabų turit ?
Atsakyti
QUOTE(BEATULE1 @ 2007 06 01, 15:15)
O kokiu konkreciai atsiliepimu girdejai? gal zinai ka nors, kas ten jau svente vestuves?

konkreciai nezinau nieko,kaip ir sakiau komentarus prisimenu apie prasta aptarnavima,na bet ne visiems juk taip buna mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes svesim Sorentino restorane. man ten labai jauku ir grazu...ir labai skanu...
na bet musu bus tik iskilminga variene be jokiu sokiu pokiu...
Atsakyti
QUOTE(BEATULE1 @ 2007 06 01, 17:15)

Kaip supratau, akmenine uzsisaket tongue.gif mano vestuves ten uz 3 savaiciu, pazistu savininka is tu laiku,kai dirbau kazino- ypac nemalonus tipas, bet tikiuosi, kad nieko nesugadisn, Shiaip kainas kaip matau visiems vienodas sako.....
Atsakyti
QUOTE(RavenBlack @ 2007 06 13, 10:57)
Kaip supratau, akmenine uzsisaket tongue.gif  mano vestuves ten uz 3 savaiciu, pazistu savininka is tu laiku,kai dirbau kazino- ypac nemalonus tipas, bet tikiuosi,  kad nieko nesugadisn, Shiaip kainas kaip matau visiems vienodas sako.....

Kuria diena tavo vestuves? Mano birzelio 30 d, tai irgi mazdaug uz 3 savaiciu, tikiuosi neuzrezervavo musu tai paciai dienai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BEATULE1 @ 2007 06 13, 13:02)
Kuria diena tavo vestuves? Mano birzelio 30 d, tai irgi mazdaug uz 3 savaiciu, tikiuosi neuzrezervavo musu tai paciai dienai  bigsmile.gif

oI TAI TU PIRMA ATSOKSI 4u.gif
as savaite po taves- liepos d.
ni pucha ni pira taip sakant ax.gif
Atsakyti
labas mergaites! Gal kas sventet savo vestuves "DALIOS" restorane? smile.gif
Kokie atsiliepimai???
As irgi ten svesiu savasias.... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos busimos ir jau esmos nuotakos biggrin.gif
gali yra sventusiu vestuves belmonte, tai gal galetumete papasakoti, kokios kainos tenai, kaip aptarnavimas, kaip maistas
Atsakyti
QUOTE(ew_a @ 2007 06 19, 07:44)
sveikos busimos ir jau esmos nuotakos  biggrin.gif
gali yra sventusiu vestuves belmonte, tai gal galetumete papasakoti, kokios kainos tenai, kaip aptarnavimas, kaip maistas

Zinau tik tiek, kad belmonte zmogui kaina nuo 150lt bet cia su gerimais. Ir visi kurie ten svente liko patenkinti tiek aptarnavimu ir maistu. smile.gif
Atsakyti