gal kas sventete cia ?
http://www.rezidencija.lt/
QUOTE(gala @ 2007 05 27, 13:47)
vietele ten labai grazi bet kaip ten organizuoja tai nezinau mano vyro mama gyvena keli km nuo tos vietos tai praeita vasara ten daug kas baliavojo, pastoviai muzika grojo o nakti fejerverkai!
Kiek zinau ten pasikeite seimininkai, anksciau vadinosi "pesimistas".Mes kai beveik pries 2 metus domejomes, tai mum uz viena vakara 40zmoniu - sake 4000Lt + po 100lt po 24h. Bet mes sventem kitur o dabar nezinau kaip su kainom
tikk paziurejau kad turi daug laisvu vietu
QUOTE(svikte @ 2007 05 25, 09:48)
tai gal galetum isduoti kiek kainuoja sodybos nuoma O pati seimininke maista ruosia, ar ne?
Siaip visos kainos yra skelbiamos www.countryside.lt
ziureti prie Traku rajono sodybu
mes mokejome 1000, bet gal vasara buna kiek brangiau negu geguze, visgi sezonas
Seimininke neruosia, jie daro kazkokia sutarti su aukstadvario kavine ir is ten viska tiekia.
O mes emes firma is Vilniaus, kuri daro isvaziuojamus pobuvius, kadangi tai pazistami zmones
[quote=svikte,2007 05 23, 10:42]
gali pabandyti Pas Ramazi.Ten telpa apie 30-40 zmoniu, daugiau- nelabai...Nezinau, kaip ten su uzimtumo, bet rugsejo 8-ai tai tikrai uzimta Del kainu- nera pigu, bet ir ne tarp brangiausiu vietu Vilniuje.
[/quote]
O man atvirksciai pas Ramazi labai nepatiko, ir aptarnavimas ir stalo serviravimas....na gal del to kad buvo savaitgalis, bet nuo to juk neturi priklausyti aptarnavimo lygis Galvojom ten svesti, bet po apsilankymo nebeliko noro...
[/quote]
na, kaip sakoma, mano reikalas -pasiulyti, o Tavo - atsisakyti:)Mes lygiai taip pat ten vaziavom be jokio nusiteikimo (neturejom absoliuciai jokios informacijos, nebuvo ir jokiu nuomoniu tuo adresu issakyta).tai irgi, nieko nesake ten papietavom - labai graziai aptarnavo (tokia vidutinio amziaus moteris), labai skanu buvo, pastebejom, kad grazios kedes ir stalai, uzkliuvo tik staltiese cigarete pradeginta (bet esu tikra, kad tokiu jie sventes metu tikrai neuzties), ir, kas be ko- nereali aplinka (cia jau niekas nenugincys).tai arba Jums nepasiseke, arba mums (ta prasme, kad gali tekti nusivilti).Bus matyti.Siaip daug vilciu dedu i tai, kad viena forumiete zada vasara ten vestuvese sudalyvauti(ne pacios ten bus, bet dalyvaus kaip svecias), tai, manau, isgirsiu objektyvia nuomone (nes labai dazno lietuvio bruozas yra jokiu budu neprisipazinti, kad kazka jis issirinko ar nusprende blogai), o cia ji kaip ir neturetu nieko nuslepti:)
gali pabandyti Pas Ramazi.Ten telpa apie 30-40 zmoniu, daugiau- nelabai...Nezinau, kaip ten su uzimtumo, bet rugsejo 8-ai tai tikrai uzimta Del kainu- nera pigu, bet ir ne tarp brangiausiu vietu Vilniuje.
[/quote]
O man atvirksciai pas Ramazi labai nepatiko, ir aptarnavimas ir stalo serviravimas....na gal del to kad buvo savaitgalis, bet nuo to juk neturi priklausyti aptarnavimo lygis Galvojom ten svesti, bet po apsilankymo nebeliko noro...
[/quote]
na, kaip sakoma, mano reikalas -pasiulyti, o Tavo - atsisakyti:)Mes lygiai taip pat ten vaziavom be jokio nusiteikimo (neturejom absoliuciai jokios informacijos, nebuvo ir jokiu nuomoniu tuo adresu issakyta).tai irgi, nieko nesake ten papietavom - labai graziai aptarnavo (tokia vidutinio amziaus moteris), labai skanu buvo, pastebejom, kad grazios kedes ir stalai, uzkliuvo tik staltiese cigarete pradeginta (bet esu tikra, kad tokiu jie sventes metu tikrai neuzties), ir, kas be ko- nereali aplinka (cia jau niekas nenugincys).tai arba Jums nepasiseke, arba mums (ta prasme, kad gali tekti nusivilti).Bus matyti.Siaip daug vilciu dedu i tai, kad viena forumiete zada vasara ten vestuvese sudalyvauti(ne pacios ten bus, bet dalyvaus kaip svecias), tai, manau, isgirsiu objektyvia nuomone (nes labai dazno lietuvio bruozas yra jokiu budu neprisipazinti, kad kazka jis issirinko ar nusprende blogai), o cia ji kaip ir neturetu nieko nuslepti:)
[quote=lipke,2007 05 30, 11:42]
[/quote]
[/quote]
Lipke, pas Ramazį turėtų būt viskas tvarkoj. Mes ten turėjom kalėdinį darbo balių. Visiems patiko, nes maistas buvo paruoštas skaniai, tikrai gražiai paserviruotas, o ir aptarnavo maloniai. Negirdėjau nusiskundimų nei iš vieno, nors mūsų kolektyvas tai taip mėgstantis paburbėt ...
[/quote]
[/quote]
Lipke, pas Ramazį turėtų būt viskas tvarkoj. Mes ten turėjom kalėdinį darbo balių. Visiems patiko, nes maistas buvo paruoštas skaniai, tikrai gražiai paserviruotas, o ir aptarnavo maloniai. Negirdėjau nusiskundimų nei iš vieno, nors mūsų kolektyvas tai taip mėgstantis paburbėt ...
[quote=lipke,2007 05 30, 10:42]
na, kaip sakoma, mano reikalas -pasiulyti, o Tavo - atsisakyti:)
Siaip tu ne man siulei, bet as tik savo nuomone issakiau
na mums tada pas ramazi su aptarnavimu tiesiog nepasiseke, nes padavejas buvo kazkos apatiskas.....del aplinkos pritariu - grazus vaizdas aplinkui, gamta....
na, kaip sakoma, mano reikalas -pasiulyti, o Tavo - atsisakyti:)
Siaip tu ne man siulei, bet as tik savo nuomone issakiau
na mums tada pas ramazi su aptarnavimu tiesiog nepasiseke, nes padavejas buvo kazkos apatiskas.....del aplinkos pritariu - grazus vaizdas aplinkui, gamta....
[/quote]
nu va, ir ramiau jau man...
QUOTE(BEATULE1 @ 2007 06 01, 13:47)
Gal kas svente vestuves Akmenineje Uzeigoje Trakuose? Gal turite kokiu atsiliepimu ar patarimu. Mes esame uzsisake uzeiga musu vestuvems sia vasara, tai noretusi isgirsti komentaru..dekui
jei ne paslaptis kokia kainyte sutaret?
QUOTE(ew_a @ 2007 05 30, 14:57)
gal galit kas pasiulyti ant 80 zmoniu kokia sodyba su nakvyne.Kad butu neperdaug kuklu ir neperdaug brangu
mes svesime elniakampio slenyje,ten jie talpina iki100zmoniu.tiesa nezinau ar tau kaina tiks zmogui apie135,be alkoholio.seimininkas atrodo labai malonus,man ten labai grazu.ta sodyba reikia pamatyti,nes tai kas internete imest nei kiek nepalyginama su realybe.turiu kontaktus jeigu reikes.