Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Lexy @ 2007 05 08, 15:32)
Sveika
as ten svesiu si savaitgali, tai galesiu parasyti mirksiukas.gif
O siaip labai grazi vieta, seiminikai sukalbami (seimininke uzrezervavo mum ir 1 diena pries baliu, kad galetumeme atvaziuoti, atvezti kai kuriuos daiktus, papuosti kai ka) mirksiukas.gif
Maista uzsakau firmoje kuri atveza, patiekia ir tt, viska gatava smile.gif

Jo seimininke tikrai nebloga, tik siek tiek ikiroka.

O gal gali papasakoti is kur maistas, nes galva siek tiek skauda del jo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(baciliuke1 @ 2007 05 08, 20:23)
Jo seimininke tikrai nebloga, tik siek tiek ikiroka.

O gal gali papasakoti is kur maistas, nes galva siek tiek skauda del jo blink.gif

Taigi yra N+ firmu, kurios daro isvaziuojamuosius pobuvius, as toki ir uzsisakiau. Tik del kainu ir tt tai nelabai galiu padeti, nes ta firma kur mes uzsakome, yra mano tevu draugu, ir jie mus daro aisku biski kitokiomis kainomis blush2.gif
Jei nerasi, galesiu tau duot koordinates (dabar neturiu, reiks mamos paklausti telefono)
Ane, ikyroka? g.gif mum tai nea, labai kazkaip ramiai elgiasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexy: 09 gegužės 2007 - 08:01
Mes tai svesime viesbucio Martialis restorane, labai jauki sale, maciau kaip puose vestuviems. Tikrai super ir kiek zinau maistas skanus. Jaunavedziams dovanu duoda lux'a su sampanu smile.gif ir uz sale moket nereikia, tik uz maista. 30% sumos turetu sudaryti gerimai, tai nera daug, visa kita vesimes savo biggrin.gif
Mes jau net samata sudareme, gavosi 80Lt su gaiviais gerimais ir dalim alkoholio ant zmogaus, bet galima ir pigiau, kazkur nuo 60Lt ... tai va smile.gif Siaip esu labai patenkinta ir nuo namu netoli smile.gif
Liko tik sulaukti TOS DIENOS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misslylu: 10 gegužės 2007 - 10:17
QUOTE(Misslylu @ 2007 05 10, 10:15)
Mes tai svesime viesbucio Martialis restorane, labai jauki sale, maciau kaip puose vestuviems. Tikrai super ir kiek zinau maistas skanus. Jaunavedziams dovanu duoda lux'a su sampanu smile.gif ir uz sale moket nereikia, tik uz maista. 30% sumos turetu sudaryti gerimai, tai nera daug, visa kita vesimes savo  biggrin.gif
Mes jau net samata sudareme, gavosi 80Lt su gaiviais gerimais ir dalim alkoholio ant zmogaus, bet galima ir pigiau, kazkur nuo 60Lt ... tai va smile.gif Siaip esu labai patenkinta ir nuo namu netoli smile.gif
Liko tik sulaukti TOS DIENOS  4u.gif

o kur jis cia toks yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Misslylu @ 2007 05 10, 10:15)
Mes tai svesime viesbucio Martialis restorane, labai jauki sale, maciau kaip puose vestuviems. Tikrai super ir kiek zinau maistas skanus. Jaunavedziams dovanu duoda lux'a su sampanu smile.gif ir uz sale moket nereikia, tik uz maista. 30% sumos turetu sudaryti gerimai, tai nera daug, visa kita vesimes savo  biggrin.gif
Liko tik sulaukti TOS DIENOS  4u.gif

O pas jus daug svecius bus? Man tiesiog idomu kokiam skaiciui sveciu jie turi sale 4u.gif
Atsakyti
As labai norejau paklausti gal kas buvo ar svente vestuves Vilijos Cepulienes sodyboje Utenos r. Pliauskeciu k. (cia prie Aiseto ezero)? Gal siaip ka nors gero ar blogo girdejote? ax.gif
Atsakyti
Labas, norejau paklausti, gal kas zinote, kokia sodyba Utenos, Anyksiu, Zarasu ar Rokiskio raj., kur galima butu svesti vestuves, apie 50 zmoniu ir kad butu kazkiek miegamuju? tik problema dar ta, kad reikia liepos 7 d. sad.gif
Atsakyti
snekejom cia anksciau apie Ziemos trasa Minskio pl. Buvau si savaitgali vel. Nezinau, man tai labai ten patinka. Terasa tokia didele -kaip puse sales. O nuo terasos labai grazus vaizdas atsiveria. Ir pati sale atrodo labai erdvi, nes tris is keturiu sienu yra langai nuo lubu iki grindu. Tai viskas matysis kas darosi terasoj, ir is terasos matysis visa sale.Jo, kedes be uzvalkalu, bet visai normaliai atrodo,man jie net simpatiski:)O ten, kur yra lango skylimai -tai ten tik dvejose vietose ir tikrai nesimatys, nes ten stalai stoves..
Labai malonus aptarnavimas, mergyckos labai labai mielos. Isrinkom meniu jau. Tai du karsti (porcija 180gr be garniro) ir daug uzkandziu (tikrai stalai bus prikrauti, nes ju porcijos yra labai dideles, uztikrino, kad labai daug liks dar) mums kainavo 50lt zmogui. plius dar uz 200lt reikes is baro ko uzsakyt (mes ten arbata ir kava imsim),ir 250lt uz sales nuoma. plius 50lt uz kieviena valanda po 22 val. tai bendrai mums gausis kazkur tai 60lt zmogui (be gerimu ir saldaus stalo)
Kaip matem, tai kiekviena savaitgali ten kazkas tai vyksta -ar vestuves, ar koks banketas. Kai ka paragavom, tai tikrai labai skanu
Klausiau del kvapo, tai ne pas juos ta kanalizacija pakyla. O kitoj vietoj, ir jei dregna, vejas labai stiprus ir i ta puse, tai jauciasi kazkoks nemalonus kvapas. Bet velyva pavasari , vasara to kvapo nekada nebuna.
man tai labai ten patinka
Atsakyti
sveikos, turiu klausimeli as irgi del tu vestuviu g.gif Gal kas yra svente vestuves Oro uosto restorane, ten atrodo nebloga vietike, tik neaisku ar kainos ne per dideles tokiam restoraneliui?labai tikiuosi greito atsakymo...
Atsakyti
Daug kas švenčia Trakuose. Ir labai gražu, ir netoli Vilniaus smile.gif
Restoraną, kavinę galima pasirinkti kokią nori - Akmeninė užeiga, Salos, Trasalis (su viešbučiais), Csarda - be viešbučio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 05 16, 16:22)
Daug kas švenčia Trakuose. Ir labai gražu, ir netoli Vilniaus smile.gif
Restoraną, kavinę galima pasirinkti kokią nori  - Akmeninė užeiga, Salos, Trasalis (su viešbučiais), Csarda - be viešbučio. smile.gif

Jo, Trakuose labai grazu, nors mes svesim kitur, bet i Trakus uzsuksim pasifotkinti mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Natelė,2007 05 16, 10:07]
snekejom cia anksciau apie Ziemos trasa Minskio pl. Buvau si savaitgali vel. Nezinau, man tai labai ten patinka. Terasa tokia didele -kaip puse sales. O nuo terasos labai grazus vaizdas atsiveria. Ir pati sale atrodo labai erdvi, nes tris is keturiu sienu yra langai nuo lubu iki grindu. Tai viskas matysis kas darosi terasoj, ir is terasos matysis visa sale.Jo, kedes be uzvalkalu, bet visai normaliai atrodo,man jie net simpatiski:)O ten, kur yra lango skylimai -tai ten tik dvejose vietose ir tikrai nesimatys, nes ten stalai stoves..
Labai malonus aptarnavimas, mergyckos labai labai mielos. Isrinkom meniu jau. Tai du karsti (porcija 180gr be garniro) ir daug uzkandziu (tikrai stalai bus prikrauti, nes ju porcijos yra labai dideles, uztikrino, kad labai daug liks dar) mums kainavo 50lt zmogui. plius dar uz 200lt reikes is baro ko uzsakyt (mes ten arbata ir kava imsim),ir 250lt uz sales nuoma. plius 50lt uz kieviena valanda po 22 val. tai bendrai mums gausis kazkur tai 60lt zmogui (be gerimu ir saldaus stalo)
Kaip matem, tai kiekviena savaitgali ten kazkas tai vyksta -ar vestuves, ar koks banketas. Kai ka paragavom, tai tikrai labai skanu
Klausiau del kvapo, tai ne pas juos ta kanalizacija pakyla. O kitoj vietoj, ir jei dregna, vejas labai stiprus ir i ta puse, tai jauciasi kazkoks nemalonus kvapas. Bet velyva pavasari , vasara to kvapo nekada nebuna.
man tai labai ten patinka

nu, tai svarbiausia, kad tau tiko ir patiko.Del kvapo meluoja.Man asmeniskai jie sake, kad problema pas juos, tik teige, kad ji aktuali pavasari ir rudeni, kai stipriau palyja. Ir as tuo isitikinusi, nes kai buvome ten anksti pavasari, smirdejo pas juos viduje, lauko durys uzdarytos, taip, kad nereikia pasaku sekti, kad ten is kaimynu (beja, kokie dar kaimynai ten?) vejas atnesa.
As nuosirdziai linkiu, kad per tavo svente tokiu nemalonumu nebutu ir svente praeitu gerai.Nes vieta- dar karta pasikartosiu- tikrai superine thumbup.gif

Atsakyti