[quote=Natelė,2007 05 16, 10:07]
snekejom cia anksciau apie Ziemos trasa Minskio pl. Buvau si savaitgali vel. Nezinau, man tai labai ten patinka. Terasa tokia didele -kaip puse sales. O nuo terasos labai grazus vaizdas atsiveria. Ir pati sale atrodo labai erdvi, nes tris is keturiu sienu yra langai nuo lubu iki grindu. Tai viskas matysis kas darosi terasoj, ir is terasos matysis visa sale.Jo, kedes be uzvalkalu, bet visai normaliai atrodo,man jie net simpatiski:)O ten, kur yra lango skylimai -tai ten tik dvejose vietose ir tikrai nesimatys, nes ten stalai stoves..
Labai malonus aptarnavimas, mergyckos labai labai mielos. Isrinkom meniu jau. Tai du karsti (porcija 180gr be garniro) ir daug uzkandziu (tikrai stalai bus prikrauti, nes ju porcijos yra labai dideles, uztikrino, kad labai daug liks dar) mums kainavo 50lt zmogui. plius dar uz 200lt reikes is baro ko uzsakyt (mes ten arbata ir kava imsim),ir 250lt uz sales nuoma. plius 50lt uz kieviena valanda po 22 val. tai bendrai mums gausis kazkur tai 60lt zmogui (be gerimu ir saldaus stalo)
Kaip matem, tai kiekviena savaitgali ten kazkas tai vyksta -ar vestuves, ar koks banketas. Kai ka paragavom, tai tikrai labai skanu
Klausiau del kvapo, tai ne pas juos ta kanalizacija pakyla. O kitoj vietoj, ir jei dregna, vejas labai stiprus ir i ta puse, tai jauciasi kazkoks nemalonus kvapas. Bet velyva pavasari , vasara to kvapo nekada nebuna.
man tai labai ten patinka
nu, tai svarbiausia, kad tau tiko ir patiko.Del kvapo meluoja.Man asmeniskai jie sake, kad problema pas juos, tik teige, kad ji aktuali pavasari ir rudeni, kai stipriau palyja. Ir as tuo isitikinusi, nes kai buvome ten anksti pavasari, smirdejo pas juos viduje, lauko durys uzdarytos, taip, kad nereikia pasaku sekti, kad ten is kaimynu (beja, kokie dar kaimynai ten?) vejas atnesa.
As nuosirdziai linkiu, kad per tavo svente tokiu nemalonumu nebutu ir svente praeitu gerai.Nes vieta- dar karta pasikartosiu- tikrai superine