Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Atiux @ 2007 03 27, 14:29)
mes ten irg uzsisakem rugsejo 22d.
na iki siol buvau girdejusi tik gerus atsiliepimus.tik va dabar biski neramu pasidare.
siaip tai ziurejau video vienu vestuviu tenai.man patiko.ir patys jaunieji sake kad super.taip kad tikekimes ir mums viskas bus super thumbup.gif

blink.gif mano vestuves irgi rugsejo 22, bet as dar neuzsisakiau sventimo vietos. Laukiu MB gryztancio is anglijos.
Gal gali pasidalinti ziniomis, ar siai dienai jau daug kas uzsakyta? Ar nebus man siurprizo kad kai isiruosiu po dvieju savaiciu ieskoti sodybos, jau tai kas man patinka bus uzsakyta? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 03 27, 13:42)
blink.gif  mano vestuves irgi rugsejo 22, bet as dar neuzsisakiau sventimo vietos. Laukiu MB gryztancio is anglijos.
Gal gali pasidalinti ziniomis, ar siai dienai jau daug kas uzsakyta? Ar nebus man siurprizo kad kai isiruosiu po dvieju savaiciu ieskoti sodybos, jau tai kas man patinka bus uzsakyta?  doh.gif

na as sodybos ilgai neieskojau.paskambinau i kelias vietas, nuvaziavom, paziurejom, patiko ir uzsakem.maniskis irgi dar UK tai teko organizuot taip kad grizus jam kelioms dienoms spet apziuret kartu.tai vat negaliu pasakyt ar jau daug uzsakyta.
bet va del muzikos ir fotografu tai buvau jau puolusi i panika.kam skambinau, visi buvo uzsakyti.nu bet pavyko rast siaip ne taip.
siaip tai patarciau ilgai nelaukt...
Atsakyti
QUOTE(Atiux @ 2007 03 27, 17:23)
na as sodybos ilgai neieskojau.paskambinau i kelias vietas, nuvaziavom, paziurejom, patiko ir uzsakem.maniskis irgi dar UK tai teko organizuot taip kad grizus jam kelioms dienoms spet apziuret kartu.tai vat negaliu pasakyt ar jau daug uzsakyta.
bet va del muzikos ir fotografu tai buvau jau puolusi i panika.kam skambinau, visi buvo uzsakyti.nu bet pavyko rast siaip ne taip.
siaip tai patarciau ilgai nelaukt...

na as noriu bent jau sodyba ir muzikantus isrinkti kartu. Sarasiuka jau pasidariau, apsiskambinau visiem, liko tik nuvaziuoti, apziureti ir issirinkti. Tikiuosi spesiu. doh.gif
Fotografa jau turiu smile.gif Nors tiek gerai.
Atsakyti
QUOTE(Atiux @ 2007 03 27, 13:29)
mes ten irg uzsisakem rugsejo 22d.
na iki siol buvau girdejusi tik gerus atsiliepimus.tik va dabar biski neramu pasidare.
siaip tai ziurejau video vienu vestuviu tenai.man patiko.ir patys jaunieji sake kad super.taip kad tikekimes ir mums viskas bus super thumbup.gif

man aplinka labai patiko tenai,tiek daug vietos tenai.mes kai kalbejom su seimininku tai atrode kaip ir be apribojimu.pats pasake,kad galim baliavot kiek norim aceit vidurys misko ner kam skustis del triuksmo ir pan.kiek jus mokate uz zmogu?
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 03 27, 18:06)
man aplinka labai patiko tenai,tiek daug vietos tenai.mes kai kalbejom su seimininku tai atrode kaip ir be apribojimu.pats pasake,kad galim baliavot kiek norim aceit vidurys misko ner kam skustis del triuksmo ir pan.kiek jus mokate uz zmogu?

60lt.
o jus?
Atsakyti
Narsiau internete ir radau negirdeta sodyba... Pas Vinca. www.pasvinca.lt
Mazum kas nors jau ten baliavojo? ax.gif
NEs kainas ziurejau,tai parai visa sodyba iki 2000lt.

Atsakyti
QUOTE(Atiux @ 2007 03 27, 21:08)
60lt.
o jus?

gal mes maisom sodybas,kad mes mokam daug daugiau.mes mokesim135uz zmogu be alkoholio. unsure.gif mes nuomojam elniakampio sleni suderves kaime vilniaus rajone,jus irgi ta pati?
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 03 28, 14:07)
gal mes maisom sodybas,kad mes mokam daug daugiau.mes mokesim135uz zmogu be alkoholio. unsure.gif mes nuomojam elniakampio sleni suderves kaime vilniaus rajone,jus irgi ta pati?

panasu kad maisom smile.gif
musu vadinasi tiesiog elniakampis.
Atsakyti
QUOTE(Atiux @ 2007 03 28, 13:26)
panasu kad maisom  smile.gif

Yra dvi sodybos ir jos yra viena salia kitos; Viena Elniakampio slenis, kita Elniakampio uzeiga.
Atsakyti
QUOTE(Atiux @ 2007 03 28, 14:26)
panasu kad maisom  smile.gif

karsta.gif as jau maniau mus ant tiek daug padare.dar yra elniakampio sodyba.
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 03 28, 14:07)

norejau isiterpti kad man keista pasidare as kovo men. skambinau del birzelio paklaust ir kainu man su nakvyne ir maistu uzgiedojo nuo 100 max 125,keistos tos kainos,ka nori ta daro ax.gif neveltuj velniakampis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2007 03 28, 16:01)
norejau isiterpti kad man keista pasidare as kovo men. skambinau del birzelio paklaust ir kainu man su nakvyne ir maistu uzgiedojo nuo 100 max 125,keistos tos kainos,ka nori ta daro ax.gif neveltuj velniakampis biggrin.gif

gal del to,kad mes ilgai busim antra diena.tikriausiai kaip ir visur biznis yra biznis ka nori ta daro.
Atsakyti