nu ten ne sodyba
maciau grido vilos nuotraukas, va ten panasiau i sodyba.Cia jau labiau restoranas, mes ten uzsisakeme, ziurint kokia dienai planuojat, nes ten beveik visos datos uzimtos. Man ten taip patiko, kad ent perkelem vestuves.
Reikia vaziuoti ir ziureti.
Kaina 100lt zmogui su dalimi alkoholio.Mes planuojam tilpti i 150 zmogui su viskuo viskuo.
Kai mes ten (Grigo viloje) buvome tai mums dave lankstinuka, kuriame ir rasoma, kad retro stiliaus restoranas Man siaip ir ten daugiau i sodyba tvarkinga uznesa, nei i restorana Grazu ten, bet mums norejosi arciau miesto. Mes rinkomes is 3: Paradizes, Grigo vilos ir Dalios. Grigo viloje ir Dalioj kainos panasios. Tik Dalios mokestis po 23.00 didesnis (100-1h) ir ju alkoholis. Bet alkoholi sutarem normaliom kainom tad dar geriau, neprisipirksim bele kiek Kiek isgersim tiek ir susimokesim
QUOTE(laurytel @ 2007 03 23, 14:09)
Kai mes ten (Grigo viloje) buvome tai mums dave lankstinuka, kuriame ir rasoma, kad retro stiliaus restoranas Man siaip ir ten daugiau i sodyba tvarkinga uznesa, nei i restorana Grazu ten, bet mums norejosi arciau miesto. Mes rinkomes is 3: Paradizes, Grigo vilos ir Dalios. Grigo viloje ir Dalioj kainos panasios. Tik Dalios mokestis po 23.00 didesnis (100-1h) ir ju alkoholis. Bet alkoholi sutarem normaliom kainom tad dar geriau, neprisipirksim bele kiek Kiek isgersim tiek ir susimokesim
ir musm taip sake.Beje kada Jusu vestuves?
Musu rugsejo 15 d.
Sveikos busimos nuotakos,jei ieskot sodybos pabandykit Daivos tutlienes sodyba,ji nauja telpa 50 zmoniu.man visai patiko gaila tik kad musu dienai uzimta(rugpjucio 4diena) sodybos kaina mums sake 50 litu zmogui plius apie 60 maistas dviems dienoms.sodyba semeliskese
sveikutes,gal kas nors neseniai sventete vestuves elniakmpio slenyje,koki atsiliepimai?mes ten svesime birzelio23d.buciau labai dekinga uz info
QUOTE(dauraa @ 2007 03 23, 20:22)
sveikutes,gal kas nors neseniai sventete vestuves elniakmpio slenyje,koki atsiliepimai?mes ten svesime birzelio23d.buciau labai dekinga uz info
Labas,nezinau bet kaip as vadinu ta velniakampi,tai atsiliepimu yra daug ir visokiu,vieni nusivyle ir patare ten nesvesti,nes tipo po kazkurios val neleidzia muzikos garsiai grojimo,kitiem laaabai patiko,net nezinau...as kaip ieskojau,man atsiliepimus dave ne kokius,tai kad net nzn....
oi tikiuosi viskas bus gerai.butu dar idomu nuomoniu isgirst.
QUOTE(Dzijanka @ 2007 03 23, 15:22)
Musu tai geguzes 12d
QUOTE(Natelė @ 2007 03 22, 14:58)
kaip susinervinau ir ka dabar daryt..jau uzstata palikom..si sestadieni gal dar nuvaziuosiu,geriau apsiziuresiu..ir ko anksciau nepasiteiravau??
Papildyta:
mes buvom Pas Ramazi. ten jo, laba grazu. Bet mums pasake, kad 50 zmonu tikrai netilps. sake, kad maximumas 30..del to ten ir neuzsakem
Papildyta:
mes buvom Pas Ramazi. ten jo, laba grazu. Bet mums pasake, kad 50 zmonu tikrai netilps. sake, kad maximumas 30..del to ten ir neuzsakem
tai zinai, dabar jau nesinervink, tiesiog reikia pasukti galva, kaip is viso to ka nors gero ispesti -ar sutarti kokia nors pasirasinesit?Siaip butu gerai - vis kazkaip uztikrinti maksimalias ju pastangas, kad viska sutvarkytu kiek imanoma.del to kvapo- pasirupink muiliukais i tulika- na, kur i bakeli dedasi ir stipriai kvepia- pas mano draugus sodybeoj ta pati problema, kai palyja, atsiranda (kvapas).Tai muiliukai tie padeda (ne siaip kokie purskalai, nes kvapas- butent is kanalizacijos).Ka dar galite padaryti- pasipuoskite sale:kadangi uzmaciau, kad ten stiklai tie vitrininiai pazememis sutrukineje, juos galima butu paslepti visa pazeme uzklojus mazai baltais balioniukais - maciau, atrodo, balionu salyje, yra tokiu mazu, na strucio kiausinio dydzio ir jie tokie matiniai, kremines baltos spalvos, labai grazus,tai jei ju daug priputus ir ten pazemem pritvirtinus prie tu vitrinu, tai, manau, tikrai grazu butu.Dar tikriausiai susitarsite, kad jie ta visa sportine atributika nukabintu- kur pas juos virs baro..
Zodziu, kai dar galvojau, kad ten svesiu, buvau truputi pramascius, kaip ten pagerinti situacija...ir, jei imanoma, butinai derekis del kedziu uzvalkaleliu.
Va, tiek minciu.Jei jau uzsakyta, tai svarbiausia, nesijaudink, nes vieta lauke- ten super, o jei dar su oru pasiseks, tai bus is vis nuostabu.
QUOTE(lipke @ 2007 03 26, 09:10)
tai zinai, dabar jau nesinervink, tiesiog reikia pasukti galva, kaip is viso to ka nors gero ispesti -ar sutarti kokia nors pasirasinesit?
aciu tau labai!!!tikrai pasinaudosiu tavo patarimais! bet tu saunuole, taip viska pastebejai! o mes kaip varnos atejom, isejom i lauka, mums taip patiko, kad sales net neziurejom, tik pastebejom kad musu 50zmones turetu ten tilpt o kedziu, tos sportines atributikos, nei vitrinu, nei langu, zinok, nieko nepastebejom, nes net neziurejom.. ir i tualeta neuzejom, ir patiekalu neparagavom..nu zodziu, geda mums geda turejom si savaitgali ten nuvykt paziuret, kur ten, taip ir nesusiruosem o liko jau tik 2men iki vestuviu. Vienas dar dalykas ramina, kad bus tik visi musu artimi draugai.nebus jokiu ten nepatenkintu tetu. tai jei kas ir ne taip bus, tai tikrai draugai, manau , supras bandysim , aisku, sale gelbet kaip galim:) aciu tau dar karta!
QUOTE(Natelė @ 2007 03 22, 13:58)
Jei ne paslaptis kokia kaina pas Ramazi zmogui? Nes skambinau sake, kad nuo 80lt, bet kazkur maciau kad pigiau
QUOTE(dauraa @ 2007 03 23, 20:22)
mes ten irg uzsisakem rugsejo 22d.
na iki siol buvau girdejusi tik gerus atsiliepimus.tik va dabar biski neramu pasidare.
siaip tai ziurejau video vienu vestuviu tenai.man patiko.ir patys jaunieji sake kad super.taip kad tikekimes ir mums viskas bus super