Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Zziviliukas @ 2007 03 13, 17:21)
man ta pati situacija..yra kelios grazios vietos, bet labai brangu ir uzimta smile.gif arba ne kas...
jei rasiu ka,parasysiu..kada planuoti vestuves?

Musu vestuves 08.04d. Butu fainiai jei kas kokiu ideju pateiktu,nes jau visiskai puolame i nevilti g.gif
Atsakyti
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2007 03 14, 15:14)
Musu vestuves 08.04d. Butu fainiai jei kas kokiu ideju pateiktu,nes jau visiskai puolame i nevilti  g.gif

tai kadangi skambineju ir vazineju paskutiniu metu tai gal ka patarsiu.nesu experte aisku smile.gif

kiek zmoniu jusu bus? vilniuje ar uz miesto? ir kokia suma ruosiates paaukoti bendrai, nes dauguma sodybu ima nuomos kaina + maista zmogui+gerimai..tai jei 80 lt zmogui su viskuo, tai zinok dar nemaciau tokios istaigos:)
nes dauguma sodybos nuoma -tukstanciai, tada maistas iki 100 lt kazkur +-, tada gerimai ir tada jei sodybos kaina mazesne tai uz nakvyne priedo damokesi..jei didele 4000 ir daugiau tai atskirai uz nakvyne nereikia moketi smile.gif

ar radai ka gero?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zziviliukas: 14 kovo 2007 - 14:32
Sveikos,nu as jau turbut drasiai galiu gelnus trynt,nes radom vieta,tiksliau parekomendavo,super kavinuke,man 50 zmoniu su dvieju dienu maistu iseis tik ape 3 500 lt, cia tipo su karstu su uzkanciais,su salotom,su zuvim,vista ,karpiai,liezuviais nu ir pan...ir zmonem nakvyne...
Atsakyti
Beje, mergytes, kazkada labai seniai jau buvau rashiusi, apie Gaisrininko uzeiga ar Gaisrininko sapnas- rodos taip vadinasi... kam nereikia kazko labai pretenzingo. Buvome ten giminaichiu vestuvese. Zmoniu berods apie 30 buvo. Kas man patiko - uzdaras kiemelis lauke, kur ir nemaza dalis stalu stovejo, daug geliu buvo - petuniju ir dar kazkokiu - nepazistu kitokiu, geras maistas ir neblogas aptarnavimas, be to kiek zinau - nedideles kainos, nes "veseile" buvo mazo biudzeto. Pati kavinuke - per du aukstus - man pirmas aukstas ir visai patiko - gan jaukus.. Gal tik pati vieta nelabai - savanoriu prospekte - bet uzdarumas ta kart atpirko viska. be to ir kaimynu kiek supratau salia nebuvo - tai grojom muzika kiek norejom smile.gif gal kam pravers, kas kazko paprastesnio iesko.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2007 03 15, 11:49)
Sveikos,nu as jau turbut drasiai galiu gelnus trynt,nes radom vieta,tiksliau parekomendavo,super kavinuke,man 50 zmoniu su dvieju dienu maistu iseis tik ape 3 500 lt, cia tipo su karstu su uzkanciais,su salotom,su zuvim,vista ,karpiai,liezuviais nu ir pan...ir zmonem nakvyne...

gal gali pasigirti kur?
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2007 03 15, 10:49)

nu gi tikrai sakyk..cia kurioje vietoje
Atsakyti
o as patarciau kas norit pigiau apie 25-30 zmoniu kavine Naujame Hales turguje.
Atskiras iejimas is masinu aikteles, ji yra ant stogo. Laptais nusileidi iskart i kavine, kavinuke labai jauki, stiklines sieneles, bet maistas superinis, kaukaziska virtuve, papuosia gerai, gerimai labai pigus, pvz. butelis degtines 18 lt. Kai pardei 13. Na zodziu buvau ten renginukuose 3 kartus, ir keikviena kart vis skaniau... ir pasokti bus kur, kas susidomes, galesiu savo fotkes parodyti.
Pobuvio kaina 50lt zmogui-maistas. Idaryti karpiai, idarytos vistos su pistacijos, visokie drebuciai, savos gamybos viniotiniai kepti, jokiu sintetiku, darzoves, lazuo salotos, zodziu skanu... Is antru patiekalu valgiau kalakutienos suktinukas su grybais, vistienos file grill su sonine, saslyka, kebaba... fantastika.
Pasirinke kiek norit gerimu, manau ir savui agalesit atsinest, mes tik savus nesem, nest savas sultis.
tai kad patariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 03 15, 11:23)
o as patarciau kas norit pigiau apie 25-30 zmoniu kavine Naujame Hales turguje.
Atskiras iejimas is masinu aikteles, ji yra ant stogo. Laptais nusileidi iskart i kavine, kavinuke labai jauki, stiklines sieneles, bet maistas superinis, kaukaziska virtuve, papuosia gerai, gerimai labai pigus, pvz. butelis degtines 18 lt. Kai pardei 13. Na zodziu buvau ten renginukuose 3 kartus, ir keikviena kart vis skaniau... ir pasokti bus kur, kas susidomes, galesiu savo fotkes parodyti.
Pobuvio kaina 50lt zmogui-maistas. Idaryti karpiai, idarytos vistos su pistacijos, visokie drebuciai, savos gamybos viniotiniai kepti, jokiu sintetiku, darzoves, lazuo salotos, zodziu skanu... Is antru patiekalu valgiau kalakutienos suktinukas su grybais, vistienos file grill su sonine, saslyka, kebaba... fantastika.
Pasirinke kiek norit gerimu, manau ir savui agalesit atsinest, mes tik savus nesem, nest savas sultis.
tai kad patariu smile.gif

bet ar gali buti tame rajone tuo labiau salia masinu stovejimo aiskteles faina kavine? koks jos pavadinimas? reikes kada idomumu delei nuvaryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zziviliukas: 15 kovo 2007 - 11:57
O mes uzrezervavom kavine Ziemos trasa, Minsko pl. Ten, kur slidinejimas. Labai vieta patiko ir gana pigiai. nors nieko nezinau, kaip ten maistas verysad.gif Bijau , kad tik staigmenos nemalionios po to nebutu smile.gif Kaina kaip sake nuo 35-50lt be alkoholio ir saldaus stalo. plius dar 200lt reikia is baro ko nors uzsisakyt. Konkreciai del kainos ir meniu tarsimes kokias 3 savaites iki vestuviu. Gal kas ka jau ten svente?
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2007 03 14, 16:24)
tai kadangi skambineju ir vazineju paskutiniu metu tai gal ka patarsiu.nesu experte aisku smile.gif

kiek zmoniu jusu bus?  vilniuje ar uz miesto? ir kokia suma ruosiates paaukoti bendrai, nes dauguma sodybu ima nuomos kaina + maista zmogui+gerimai..tai jei 80 lt zmogui su viskuo, tai zinok dar nemaciau tokios istaigos:)
nes dauguma sodybos nuoma -tukstanciai, tada maistas iki 100 lt kazkur +-, tada gerimai ir tada jei sodybos kaina mazesne tai uz nakvyne priedo damokesi..jei didele 4000 ir daugiau tai atskirai uz nakvyne nereikia moketi smile.gif

ar radai ka gero?

Musu vestuves didokos: bus apie 70 zmogiuku doh.gif Norime apie Vilniu kazkur kokia sodyba susirasti (uz miesti kokiu 15-20km spinduliu). Kavines variantas mums nelabai tinka,kadangi daug sveciu is ivairiu Lietuvos pakampiu,tad visus reikia kazkur apnakvindinti g.gif Geriausias variantas butu iki 2000LT uz nuoma (2dienom) ir maistas zmogui iki 100LT. Internete nelabai ir yra tokiu sodybu,kur sitiek zmoniu talpintu verysad.gif Kazkaip dirbtinai uzkeltos kainos.. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(puma @ 2007 03 15, 11:49)

Joo..idomu butu suzinoti kur ta vieta??Ar ten tik iki 50 zmoniu telpa??
Atsakyti
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2007 03 19, 15:33)
Musu vestuves didokos: bus apie 70 zmogiuku  doh.gif  Norime apie Vilniu kazkur kokia sodyba susirasti (uz miesti kokiu 15-20km spinduliu). Kavines variantas mums nelabai tinka,kadangi daug sveciu is ivairiu Lietuvos pakampiu,tad visus reikia kazkur apnakvindinti g.gif  Geriausias variantas butu iki 2000LT uz nuoma (2dienom) ir maistas zmogui iki 100LT. Internete nelabai ir yra tokiu sodybu,kur sitiek zmoniu talpintu verysad.gif  Kazkaip dirbtinai uzkeltos kainos.. blink.gif
Papildyta:

mano zmoniu bus maziau ir is visu lt kampeliu, todel ir as ieskau su nakvyne..bet kad uz nuoma iki 2000, tai dar tikrai nemaciau..net ir tolokai uz vilniaus, neradau tokiu kainu. maistas iki 100-imanoma, + gerimai jusu. o nakvyne ir nuoma teritorijos gaunasi visur brangiau gerokai..siandien dar vaziuoju i viena vieta ir apsispresiu, ar aplink vilniu su nakvyne ar vilniuje su daug zmoniu,bet nakvyne siaip kur atsikirai surasim..
Atsakyti
QUOTE(Natelė @ 2007 03 19, 14:33)
O mes uzrezervavom kavine Ziemos trasa, Minsko pl. Ten, kur slidinejimas. Labai vieta patiko ir gana pigiai. nors nieko nezinau, kaip ten maistas verysad.gif Bijau , kad tik staigmenos nemalionios po to nebutu smile.gif  Kaina kaip sake nuo 35-50lt be alkoholio ir saldaus stalo. plius dar 200lt reikia is baro ko nors uzsisakyt. Konkreciai del kainos ir meniu tarsimes kokias 3 savaites iki vestuviu. Gal kas ka jau ten svente?

svest nesvenciau, bet pries pora savaiciu buvau ten nuvaziavusi...ir jau rasiau komentara (tik kitame forume).Deja, bet man ispudisgeras buvo tik tol, kol neiejau i vidu...Baisus tualetas, baisus kvapas, baisios kedes.
Ir tikrai ieskojau kur kukliau, nes pas pacia pinigines lesos ne per didziausios...Bet ten pasirode tiesiog nehigieniska ir neestetiska.Skirtingai negu pati vietove, deja schmoll.gif
Cia nuomone aplankius ta vieta...
Atsakyti