Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 02 26, 09:38)
Kaip suprantu sventete dvi dienas? O kaip su nakvyne?

ne ne - mes sventem tik viena diena, todel nakvynes nereikejo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hasiukas @ 2007 02 26, 15:29)
ne ne - mes sventem tik viena diena, todel nakvynes nereikejo...  4u.gif

viskas aisku...
Nes as ta vieta irgi buvaus usigundziusi, bet kai pamaciau, kad nebus kur sveciu suguldyti tai atsisakiau tos vietos.
Atsakyti
Emanuel, parasyk jei nesunku ka esi girdejusi, blogi atsiliepimai labai netgi idomus. Sarunas mums irgi labiau patiko bet kad ta data nelaisva. Laukiu tawo atsakymo, kad zinociau ko saugotis 4u.gif
o tai jau visai depresija ima del tu visu organizavimu....
Atsakyti
As tai ieskau atokesnes sodybos,jau is proto pradedu kraustytis visa interneta isnarsiau....
Papildyta:
Gal kas zino sodyba???? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2007 03 06, 09:54)
As tai ieskau atokesnes sodybos,jau is proto pradedu kraustytis visa interneta isnarsiau....
Papildyta:
Gal kas zino sodyba???? bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Ukmerges rajone paieskok... yra visai neblogu sodybu... plius geras nuvaziavimas autostrada... nereikes trankytis kaimo keliukais ax.gif (niu ziurint dar kada tavo vestuves... nes kai kurios jau gali buti uzimtos).
BEje pasakysiu dar viena dalyka... reikia vaziuoti paziureti butinai sodybas... nes ka internete ideda tai ne viskas, arba nuotraukos buna senos (neatnaujintos,o sodyba jau pasikeitus - isgrazejusi), arba atvirksciai lotuliukas.gif

Mums isgyre Zirnaja ukmerges rajone...
Atsakyti
mano vestuves birzelio pradzioj,as randu sodybas,bet man reikia kad talpintu nu kokiu 50 zmoniu ir dar su nakvyne...o tokio varianto reiketu butent aplink Vilniu
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2007 03 07, 10:55)
mano vestuves birzelio pradzioj,as randu sodybas,bet man reikia kad talpintu nu kokiu 50 zmoniu ir dar su nakvyne...o tokio varianto reiketu butent aplink Vilniu

Pabandyk Vila Santa Barbara 4u.gif Bet nezinau ar jie laisvi bus tai datai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2007 03 07, 10:55)

pabandyk Elniakampio slenis. tikrai grazi vieta, tik kainu as ju nezinau, bet kontaktai yra internetiniam puslapy
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2007 03 07, 09:55)

www.zaleso-respublika.lt
Atsakyti
Apie Elniakampi ar velniakampi, lotuliukas.gif net girdeti nenoriu kaip priklausiau tragisku atsipliepimu bijau kad ir mano svente gali buti sugadinta...beje as noriu svesti sodyboje su savo seimininke ir maistu...(gal ir senamadiska???)
O vila santa barbara man biski per brangu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2007 03 08, 13:26)
Apie Elniakampi ar velniakampi, lotuliukas.gif net girdeti nenoriu kaip priklausiau tragisku atsipliepimu bijau kad ir mano svente gali buti sugadinta...beje as noriu svesti sodyboje su savo seimininke ir maistu...(gal ir senamadiska???)
O vila santa barbara man biski per brangu blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Sutinku santa barbara tikrai nera pigu, bet labai grazi aplinka ir maloni bei supratinga seimininke, bet jei norisi su savo seimininke ir maistu radau dar toki dalyka, taciau nesu nei skambinusi nei ziurejusi, bet gal pravers 4u.gif biggrin.gif
Karvio dvaras
Sodyba, skirta švęsti dideliems pokyliams, organizuoti konferencijas. Pirmame aukšte Jūsų laukia dvi didelės salės, antrame aukšte specialus kambarys su biliardo stalu. Prabanga dvelkiantis interjeras, židiniai, muzikos aparatūra. Jei ieškote aukštos kokybės - pasirinkę šią vietą tikrai nesuklysite.

Adresas: Paežerių km, Maišiagalos sen.
Telefonas: 867590788
Žmonių kiekis: 100
Optimalus kiekis: 60
Kaina:
nuo 15 val. iki 10 val. - 2500 Lt
Užstatas: 200 Lt
Maistas: atsinešamas
Nakvynė: 70 Lt vienam žmogui
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2007 03 08, 13:26)
O vila santa barbara man biski per brangu blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
matai as nezinojau kokie tie atsiliepimai, bet labai prajuokino tavo pasakymas- velniakampis lotuliukas.gif
Atsakyti