Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Fea @ 2007 01 23, 15:58)
ne, aciu, kad pasakei, bando dabar maniskis skambint jiems...klaust ar tikrai taip yra biggrin.gif
na, nors maistas geras smile.gif nors cia gerai. o del pirties tai net nezinau ar prireiks mums jos,...bet cia jau kaip bus, taip.
del muzikos tai va maniskiui ka pasake - kad kolonkes lauke po 10val nestovetu, kad sokiai tik viduj vyktu...bla bla...zodziu yra kaip sakei sad.gif nebezinau ka darysim mes  unsure.gif

Na zinai,jei lietus lauke-tada dzin,bet jei tvanku? nuprotesit jus ten doh.gif sekmes derantis,jei deresites, tikiuosi,kad nepristos, jei viduj sokius darysit,nes kokios cia vestuves jei 10 tylu?
Atsakyti
nu zinokit pamastem vakar blaiviai, pakalbejom su muzikantais keliais, kurie yra ten groje, tai manau viskas ten bus normaliai smile.gif dar gal padarysim taip, kad baliu pradesim anskciau..anskciau visi isluzines biggrin.gif ir ten tik lauke neleidzia triuksmaut, o viduj tai sake sokiai pokiai vyksta kiek reikia. taip kad kazkaip pamastem, kad ten pliusu daugiau nei minusu ir visgi pasiliksim ten smile.gif musu zmoniu ten bus nedaug, labia laisvai ir viduj tilpsim. na, zodziu. kaip bus taip smile.gif o tikiuosi bus bent jau pusetinai ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites!

Noriu prisijungt prie jusu. Mes irgi planuojam savo svente sia vasara. Labai noreciau daugiau info apie Elniakampio sodyba. Gal galetu, kas ten svente ar buvo nuvaziave apsidaryti, issamiau papasakoti kaip viskas ten atrodo, gal net nuotraukyciu turite 4u.gif

Zinau, kad sioje temoje buvo kalbeta apie sia sodyba. Bet taip norisi konkretesnes info. Labai prasau! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidax @ 2007 01 26, 14:41)
Sveikos mergaites!

Noriu prisijungt prie jusu. Mes irgi planuojam savo svente sia vasara. Labai noreciau daugiau info apie Elniakampio sodyba. Gal galetu, kas ten svente ar buvo nuvaziave apsidaryti, issamiau papasakoti kaip viskas ten atrodo, gal net nuotraukyciu turite  4u.gif

Zinau, kad sioje temoje buvo kalbeta apie sia sodyba. Bet taip norisi konkretesnes info. Labai prasau!  rolleyes.gif

siaip foto gali internetiniam psl paziuret...o but tai mes ten buvom..siaip MB visai patiko ta viena. man maziau. man nepatiko labai miegamosios patalpos..wc ir pan...barakas toks biski.. o siiap aplink grazu, erdves labai daug... kaina ne super didele..ikast galima.. tai tiek wink.gif
beje..mes nepasirinkom visgi tos vietos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2007 01 26, 13:05)
siaip foto gali internetiniam psl paziuret...o but tai mes ten buvom..siaip MB visai patiko ta viena. man maziau. man nepatiko labai miegamosios patalpos..wc ir pan...barakas toks biski.. o siiap aplink grazu, erdves labai daug... kaina ne super didele..ikast galima.. tai tiek wink.gif

Maciau as foto ju puslapyje. Tai man vidus irgi ne itin pasirode... schmoll.gif

bet aplinka tai visai nieko...
Atsakyti
QUOTE(Vidax @ 2007 01 26, 15:17)
Maciau as foto ju puslapyje. Tai man vidus irgi ne itin pasirode...  schmoll.gif

bet aplinka tai visai nieko...

tan labai daug vietos...sales didziules...3 gal net kazkaip...be jau miegamosios vietos tai man tragiskos vos ne doh.gif panasu kad pinigus ten kisa tik i isorine vaizdelio puse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2007 01 26, 13:24)
tan labai daug vietos...sales didziules...3 gal net kazkaip...be jau miegamosios vietos tai man tragiskos vos ne doh.gif panasu kad pinigus ten kisa tik i isorine vaizdelio puse smile.gif

Susiskambinau su drauge, kuri toj vietoj baliu ana vasara apturejo, bet be nakvynes. Tai sake, kad jai labai patiko. thumbup.gif Aplinka tokia jauki pasirode ir miegamuju labai jau nenupeike, nes buvo nuejus apsidairyti.

Tai, jauciu, kad ir apsistosim ties siuo variantu g.gif

Papildyta:
QUOTE(Fea @ 2007 01 26, 13:05)

Zinau, zinau smile.gif
Jusu vieta irgi labai nebloga. thumbup.gif
Tik prazioplinau jusu data blush2.gif Kada svesit?
Atsakyti
QUOTE(Vidax @ 2007 01 26, 16:11)
Susiskambinau su drauge, kuri toj vietoj baliu ana vasara apturejo, bet be nakvynes. Tai sake, kad jai labai patiko.  thumbup.gif  Aplinka tokia jauki pasirode ir miegamuju labai jau nenupeike, nes buvo nuejus apsidairyti.

Tai, jauciu, kad ir apsistosim ties siuo variantu  g.gif
Papildyta:
Zinau, zinau smile.gif
Jusu vieta irgi labai nebloga.  thumbup.gif 
Tik prazioplinau jusu data  blush2.gif  Kada svesit?

na nera tokie baisus tie miegamieji...tiesiog man nelabai jau romantiski tongue.gif

o is kur zinai musu vieta? cia perskaitei? smile.gif musu data birzelio 16..
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2007 01 26, 14:16)
na nera tokie baisus tie miegamieji...tiesiog man nelabai jau romantiski tongue.gif

o is kur zinai musu vieta? cia perskaitei? smile.gif musu data birzelio 16..

Na taip! Zinoma, kad cia smile.gif
O mes dar savo datos nezinom... g.gif Priklausys nuo to kur vieta sventimui rasime ir kada...
Nes su brangiuoju kazkaip labai norim kaimiskoj sodyboj atsvest! ax.gif Labai norim antros smagios dienos. Kadangi 2/3 pas mus jaunimo. Tikimes, kad visi liks nakvynei ir antra diena seliosim kaip turi but!
Atsakyti
QUOTE(Vidax @ 2007 01 26, 16:28)
Na taip! Zinoma, kad cia smile.gif
O mes dar savo datos nezinom...  g.gif  Priklausys nuo to kur vieta sventimui rasime ir kada...
Nes su brangiuoju kazkaip labai norim kaimiskoj sodyboj atsvest! ax.gif Labai norim antros smagios dienos. Kadangi 2/3 pas mus jaunimo. Tikimes, kad visi liks nakvynei ir antra diena seliosim kaip turi but!

o kiek zmoniubus pas jus?

mes ir data galutinai nusprendem tik rade sodyba.
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2007 01 26, 14:45)
o kiek zmoniubus pas jus?

mes ir data galutinai nusprendem tik rade sodyba.

Planuojame apie 40
Taciau dar tevams nieko nepranesem. Tai skaicius gali ir pakilti, nes prasides teveliu pamokslai kokius gimines reik butinai pakviesti.. biggrin.gif
Ir is vis, mes cia taip staigiai apsisprendem. Nes, mano brangusis labai norejo ana vasara, kadangi mes susizadeje nuo 2005 m rugsejo ax.gif Tik kad as uzstabdziau su savo visokiais bet... gal... ir pan. blush2.gif
tai vat kazkaip dar ir nesitiki, kad mes cia taip jau sia vasara...
Atsakyti
Sveikutes merginos smile.gif

Ruosdamasis savo sventei neapseinu be jusu komentaru mirksiukas.gif todel prisijungiu prie jusu smile.gif turiu nusiziurejusi kelias vietas sventei, galvoju gal padesite apssispresti.
1. Man LAAABAI patiko Vila Santa Barbara (gaila aisku kad nuomos kaina 1000 lt pakele) - patinka tai, kad aplinka zavi, namo vidus nei kaimiskas nei labai ipareigojantis. Maisto kaina - 120 Lt zmogui (2 dienoms po 2 karstus) + alkoholis savo (cia manau pliusas kad nereikia su antkainiu pirkti smile.gif ) GAL KURIAI NORS TEKO TEN SVESTI VESTUVES AR SIAIP LANKYTIS, LABAI NORECIAU ISGIRSTI JUSU ATSILIEPIMUS

2. va siandien jusu forume radau nuoroda i tokia vietele AERODREAM. man visai simtatiskai atrodo thumbup.gif siandien neprisiskambinau, man rodos ten kainos gali buti is ,,dream" serijos g.gif gal ir apie sia vietele turit kas nuomone susidariusi ?

va, jei is situ neissirinksiu, galvosiu ka nors kito smile.gif

is anksto dekui smile.gif

Atsakyti