Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(ritad @ 2006 11 02, 10:20)
sveikos merginos. norejau paklausti, gal kas sventete savo vestuves sodyboje pas Bielinius Aukstadvaryje? butu idomu suzinoti atsiliepimus, nes mes planuojame ten svesti...

kazkokioj temoj skaiciau nekokius atsiliepimus apie ta sodyba, paieskok temoj- "mane apgavo", ir www.skundai.lt
Atsakyti
o gal kas ka apie Tutlienes sodyba girdejo? arba gal kas gali pasiulyti kokia kita, kur butu prieinamos kainos ir butu apie 35-40 miegamu vietu? mat mes su savo busimuoju esame is skirtingu Lietuveles krastu, tad teks kazkur apnakvydinti savo svecius... g.gif
Atsakyti
Nebloga vietele vilniuje vestuvems svesti. Ten prie pat ezero, vaizdas tikrai labai grazus, kaip del kainu nezinau, nes as tik ten i baseina vaikstau. Taciau kiek buvau tai likau patenkinta, ten kartu ir viesbutis, ir kavine, ir baseinai. zodziu visai miela vieta... http://www.alicante.lt/?lang=lt
Atsakyti
QUOTE(Emmy @ 2006 04 05, 09:40)
Labai gaila, kad Vilnoja jums užsakyta, mes tai džiaugiamės nes vakar pavyko savo dienai ją rezervuotis  thumbup.gif
Gal kam reikia laisvų pasiūlymų apie šventimo vietą 40-60 žmonių su nakvyne? Atkritę variantai 07 01 dienai mano šie:
1. Elonos sodyba http://www.elonossodyba.ten.lt/
ten salėje problemėlė maximum talpino 46 žmones bet... jau šokt tik lauke, o jei netyčia lietus...reikia apeit pro lauką į kitą namo pusę į rūsį, bet tiesioginio susisiekimo su sale jokio. Miegamų vietų sočiai. Pirtelė liuks su 2 kambariais viršuj jauniesiems ir piršliams gali būti smile.gif. Aplinka graži -ežeras.. nu pasaka, jokių kaimynų... bet salė man per maža buvo...
2. Sodyba Trakai http://www.sodybatrakai.lt/
salė erdvi - jėga ir šokt ir svečius susodint, yra pirtelė (bet nemačiau jos), pavėsinė erdvi, bet... ten namas šalia namo, kaimynai, geru oru vieta lauke tik pavėsinėje... blogu oru idealu. Kambariai labai tvarkingi.
3. pas Aldoną ir Aldą salė nereali prie pat ežero, bet... jei daugiau žmonių turi miegot ant čiužinių viens prie kito, kambariuose daug žmonių. Jaunimui gal dzin.. bet pas mus jau su šeimom žmonės...
kam reikia daugiau info - rašykit.
Geros šventės!!!!

Papildyta:
QUOTE(GODA @ 2006 11 07, 11:22)

Sveikos Super mamos, noriu klausti, gal yra zinonciu apie Vilnoja esancia Suderveje, kokios ten kainos?ar imanoma talpinti apie 100 zmoniu?kiek mazdaug kainuotu visas motelis (su kambariais, pirtimi, baseinu ir salemis)?kaip su rezervacija, su draugu planuojam svente liepos menesiui, taciau siuo metu esame uzsienyje ir negalime atlikti rezervacijos, gal kas domejotes del rezervaciju, ar ten labai sudetinga issinomoti sventei?kik pamenu ten labai razi vieta ir manyciau labai tinkama tokiai sventei..aciu uz pagalba>Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ASARe @ 2006 11 02, 12:29)
Gal kas galit placiau papasakoti apie Dalios restorana  ax.gif

mes buvom jo apziureti smile.gif
na ir ka - virsuj mums pasirode per mazai vietos sokiams (apie 30 zmogeliuku, bet kazkodel itariu, kad ims jie trypti lotuliukas.gif ) ir siek tiek perkrauta zaluma
na o apacia buvo super, nors sake, kad tokiam kiekiui ten per daug vietos, bent mums pasirode ta erdve "pats tas", ale tai ten toookie laipta ir be tureklu verysad.gif kazkaip pabijojau as ten leist savo svecius, o ir mano tevai ne "jaunuoliai", tai va kaip liudnai gavos, o man taip patiko ta vietele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simfonija @ 2006 11 07, 12:41)
mes buvom jo apziureti smile.gif
na ir ka - virsuj mums pasirode per mazai vietos sokiams (apie 30 zmogeliuku, bet kazkodel itariu, kad ims jie trypti lotuliukas.gif ) ir siek tiek perkrauta zaluma
na o apacia buvo super, nors sake, kad tokiam kiekiui ten per daug vietos, bent mums pasirode ta erdve "pats tas", ale tai ten toookie laipta ir be tureklu verysad.gif  kazkaip pabijojau as ten leist savo svecius, o ir mano tevai ne "jaunuoliai", tai va kaip liudnai gavos, o man taip patiko ta vietele  ax.gif

mes tai planuojam iki 30zmoniu, tai gal visai nieko butu toj mazesnej salytej ax.gif savaitgali vaziuosim paziuret clap_1.gif
Atsakyti
Gal kas gali patarti, kur galima vilniuje arba netoli vilniaus svesti vestuves? Ieskome vietos, bet gal galit parekomenduoti ir kad kaina prieinama butu... Musu vestuvese bus apie 40 sveciu....
Atsakyti
QUOTE(ciapa @ 2006 11 07, 21:30)
Gal kas gali patarti, kur galima vilniuje arba netoli vilniaus svesti vestuves? Ieskome vietos, bet gal  galit parekomenduoti ir kad kaina prieinama butu... Musu vestuvese bus apie 40 sveciu....

nebloga vieta ir nebrangiai http://www.motelparadise.lt/
Atsakyti
QUOTE(ASARe @ 2006 11 07, 12:44)
mes tai planuojam iki 30zmoniu, tai gal visai nieko butu toj mazesnej salytej ax.gif savaitgali vaziuosim paziuret clap_1.gif

o kuria diena cia gaunas jusu svente?
Atsakyti
QUOTE(simfonija @ 2006 11 08, 10:00)
o kuria diena cia gaunas jusu svente?

2007 birzelio 30d., o ka? rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
pamaniau, gal 07 07, tai buciau "sutaupius" tau laiko ir nuliudinus, nes sake jau rezervuota tai dienai, bet birzeliui manau bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simfonija @ 2006 11 08, 13:56)
pamaniau, gal 07 07, tai buciau "sutaupius" tau laiko ir nuliudinus, nes sake jau rezervuota tai dienai, bet birzeliui manau bus  smile.gif

turbut tai dienai jau viskas rezervuota biggrin.gif nes mes kai nesem pareiskimus sake, kad jau nuo vasario menesio tai dienai vietu nera doh.gif
Atsakyti