mane irgi traukia i visokius "Kaimus", ten atsipalaiduoji kaip reikiant.... bet norisi kazko tokio stilingo ypatingo
gal ir sveciai neprisigers tada labai
n ucia tik mano norai, nezinau nei kaip bus, nei kur svesim.... noretusi mazytes pasakos
QUOTE(Dzijanka @ 2006 10 26, 16:49)
mane irgi traukia i visokius "Kaimus", ten atsipalaiduoji kaip reikiant.... bet norisi kazko tokio stilingo ypatingo
n ucia tik mano norai, nezinau nei kaip bus, nei kur svesim.... noretusi mazytes pasakos
Tiesa, as pati is pradziu verziausi i 'kaima', bet toki elegantiska 'kaima' - Akmenine uzeiga Trakuose. Jau buvome uzsirezervave diena, bet labai nepatiko su mumis bendravusi administratore. Tuo metu pas juos valdzia keitesi, tai nesugebejo man pasakyti gerimu kainu. Va tada soko busenoj ir nuejom i Sekspyra, kur bendravimas kaip diena ir naktis skyresi. Tikriausiai jei nori maziau problemu - reikia svesti restorane...
[quote=Natelė,2006 10 26, 07:59]
as irgi apie ji galvojau, vis ruosiuosi nuvaziuot. Lydos pl.17km dar yra restoranas Karciama. Ar cia ne motelyje Sandy? Girdejau neblogu atsipliepimu. Bet kaip ten is tikruju...
Buvau sia sav. nuvaziavus- man labai patiko sale, grazi, erdvi, net nereikia puosti..
daug vietos lauke, yra vaiku zaidimo aikstele, dazasvydis..
ir kas svarbiausia- nebrangu
as irgi apie ji galvojau, vis ruosiuosi nuvaziuot. Lydos pl.17km dar yra restoranas Karciama. Ar cia ne motelyje Sandy? Girdejau neblogu atsipliepimu. Bet kaip ten is tikruju...
Buvau sia sav. nuvaziavus- man labai patiko sale, grazi, erdvi, net nereikia puosti..
QUOTE(Dzijanka @ 2006 10 26, 13:53)
nezinau merginos, cia mano subjektyvi nuomone, bet as asmeniskai niekada nesvesciau vestuviu kaimo sodyboj, arba jei tiksliau lentomis apkatoj salej, ar rastiniame namelyje... Mano supratimu ten jauku ir grazu padaryt koki pobuvi, vakareli, tusa, gimtadieni bet tik ne vestuves...
man vestuves asocijuojasi su baliumi, kazkas tokio elegantisko turetu buti, kaip verkiu rumai, ar sekspyras. Girdejau geru atsiliepimu apie AKrolina viesbuti.... nezinau kaip ten kas....
As kita vasara planuoju, bet gal iseis rudeni... zodziu paziurejau as ta namija, tai man visai nepatiko....
man vestuves asocijuojasi su baliumi, kazkas tokio elegantisko turetu buti, kaip verkiu rumai, ar sekspyras. Girdejau geru atsiliepimu apie AKrolina viesbuti.... nezinau kaip ten kas....
As kita vasara planuoju, bet gal iseis rudeni... zodziu paziurejau as ta namija, tai man visai nepatiko....
Na mes ir pasirinkome restorana, del aplinkos, atmosferos ir patogumo. Mieste, zmonems patogiausia. O ir mums viesbutis yra, prof. padavejai, virejai. Mes svesim vasara, tai as vis galvodavau del maisto: ar jie turi tiek saldytuvu, maistui, gerimams, ledukams, saltiems gaivinantiems, cia sodybose...
Verkiu rumuose as nebuvus...Sekspyre buvus, mes nuejom ten apsizvalgyti, pavalgem lanca, maistas labai skanus, aptarnavimas geras, brangu zinoma. Bet kadangi ten triuksmauti negalima, tai atkrito ta vietele. Be to atmosfera nelabai atpalaiduojanti, anglisko stiliaus, kvepia snobais Musu dalis zmoniu is kaimo, tai galvoju nesupras..bet cia zinoma labai individualu
mes pasirinkome Karolina..ten tokia terasa..vasara labai tinka. Daug baltos irgi vestuvems grazu, apvalus staliukai. O ar liksim patenkinti parasysiu kita vasara
QUOTE(Teta A @ 2006 10 26, 18:41)
mes pasirinkome Karolina..ten tokia terasa..vasara labai tinka. Daug baltos irgi vestuvems grazu, apvalus staliukai. O ar liksim patenkinti parasysiu kita vasara
o kiek zmoniu? keik vienam zmogui iseina pinigu? ka uzsakinejote ir panasiai....as irgi jauciu ten apsistosiu
QUOTE(Dzijanka @ 2006 10 27, 07:44)
o kiek zmoniu? keik vienam zmogui iseina pinigu? ka uzsakinejote ir panasiai....as irgi jauciu ten apsistosiu
Pas mus bus apie 60, mes pasirinkome restorano sale, del terasos zinoma kaina apie 100 zmogui, bet tai priklauso nuo meniu. Gali gal ir su 80lt prasisukt.. Mes dar meniu nesudarem, pavasari darysim, nes 'vesele' dar tik vasara...
mano drauge man pasake kad musu 35 zmones pasimes Karolinos salese, nes jos skirtos didesniam zmoniu kiekiui.... Ka apir tai manot? as manausvarbu kad nebutu per mazai vietos, nemanau kad 35 zmones cia jau mazas kiekis zmoniu....
nu va kai daug blogai - kai mazai irgi blogai....
[quote=Pumpuryte,2006 10 26, 18:25]
[/quote]
Buvai Sandy ar Karciamoj? As Karciamoj buvau, vieta tai nebloga, bet uzsakymu kolkas nepriima,tik po Naujuju. O kokios kainos Sandy? iki kiek zmoniu priima? ar yra is sales isejimas i koki kiemeli ar terasa?
[/quote]
Buvai Sandy ar Karciamoj? As Karciamoj buvau, vieta tai nebloga, bet uzsakymu kolkas nepriima,tik po Naujuju. O kokios kainos Sandy? iki kiek zmoniu priima? ar yra is sales isejimas i koki kiemeli ar terasa?
QUOTE(Dzijanka @ 2006 10 30, 08:31)
mano drauge man pasake kad musu 35 zmones pasimes Karolinos salese, nes jos skirtos didesniam zmoniu kiekiui.... Ka apir tai manot? as manausvarbu kad nebutu per mazai vietos, nemanau kad 35 zmones cia jau mazas kiekis zmoniu....
Zinok gali buti Bet jie turi viena mazesne sale pritaikyta apie 30 zmoniu, bet ten tik valgyti manau, sokiams vietos nera...
Restorane apvalus stalai 8 zmoniems atrodo ar 9... Tai pas jus butu tik 4 stalai visoj salej.. tai va..
Gal kas galit placiau papasakoti apie Dalios restorana