Gal kas svente ar sves restorane Oskaras (Laisves .pr.)?
QUOTE(Natelė @ 2006 10 25, 07:41)
Sveikos busimos nuotakos ir jau esamos zmoneles. Labai maloniai nustebau pamaciusi kaip nuosirdziai jus patariate ir pagelbejate viena kitai. Tikiuosi priimsite mane i savo buri. Esu naujoke siame forume, bet tikiuosi laikui begant mes susidraugausime. Tad tiesiu jums savo desne ir prisistatau - esu Loreta, kitaip blizgiuke.
Vat, jeigu taikant i tema, tai as taip pat noriu pasireiksti. As isteku birzelio menesi, tad kaip ir jus visos labai noriu jauku, graziu, nepamirstamu vestuviu. Labai svarbu yra susirasti tinkama vieta vestuviu pokyliui. Man yra kiek truputuka kelbiau, nes as siuo metu gyvenu uzsienyje, tad savo vestuves planuoju internetu. Taciau pries koki menesiuka as buvau atvykusi i Lietuva ir spejau aplekti pora sodybu. Pati pirmoji buvo sodyba Pesimistas. Oj, kaip man ji patiko. Aplinka nepaprasto grozio-pieva, ezeras, grazus akmeniniai takeliai, suoliukai... Pastate yra pirtys, beseinas, pokyliu sale taip pat labai grazi ir erdvi. Tikrai patarciau ten svesti. Tik vat, jie uz visa si grozi brangokai ima...
Kita sodyba kurioje lankemes tai buvo Dirmeikio "Oreiviu uzuoveja". Aplinka taip pat labai grazi, jokiu pasaliniu zmoniu, ezerelis, yra pirtis. Tik minusa vieninteli kol kas pastebejau ta, kad sventimo sale yra labai paprastute ir tamsi. Tai dabar ir suku galva kaip ja butu galima isdabinti.
Gal kas nors is jusu svente Dirmeikio sodyboje? Kaip ten kas? Kaip puosete sale?
Vat, jeigu taikant i tema, tai as taip pat noriu pasireiksti. As isteku birzelio menesi, tad kaip ir jus visos labai noriu jauku, graziu, nepamirstamu vestuviu. Labai svarbu yra susirasti tinkama vieta vestuviu pokyliui. Man yra kiek truputuka kelbiau, nes as siuo metu gyvenu uzsienyje, tad savo vestuves planuoju internetu. Taciau pries koki menesiuka as buvau atvykusi i Lietuva ir spejau aplekti pora sodybu. Pati pirmoji buvo sodyba Pesimistas. Oj, kaip man ji patiko. Aplinka nepaprasto grozio-pieva, ezeras, grazus akmeniniai takeliai, suoliukai... Pastate yra pirtys, beseinas, pokyliu sale taip pat labai grazi ir erdvi. Tikrai patarciau ten svesti. Tik vat, jie uz visa si grozi brangokai ima...
Kita sodyba kurioje lankemes tai buvo Dirmeikio "Oreiviu uzuoveja". Aplinka taip pat labai grazi, jokiu pasaliniu zmoniu, ezerelis, yra pirtis. Tik minusa vieninteli kol kas pastebejau ta, kad sventimo sale yra labai paprastute ir tamsi. Tai dabar ir suku galva kaip ja butu galima isdabinti.
Gal kas nors is jusu svente Dirmeikio sodyboje? Kaip ten kas? Kaip puosete sale?
Gal kasnors sventet vestuves Sandy motelyje Lydos plente?
QUOTE(BElge @ 2006 10 24, 13:01)
Mums sake taip: apie 100 lt zmogui maistas, apie 50 lt gerimai (aisku, priklauso ka ir kiek gersit). Panasiai ir gavosi, nors as labai pergyvenau, kad mums maisto neuzteks - restorano kainos didokos. Bet tikrai uzteko! Man atrodo, kad galiausiai mums isejo 160 lt zmogui ir uz gerimus, ir uz maista. Siaip dabar reiketu po 12val. moketi po 200lt/val, bet mums dar buvo dave sena kainorasti, tai nereikejo.
Pradzioje emem vieno kasnio uzkandukus, prie stalo praleidom < 2 val ir valgeme avokado uzkandele su vistiena, antiena mandriu pavadinimu ir versiena dar mandresniu (pusines porcijos). Po to ememe vaisiu ir suriu piramide, vieno kasnio uzkanduku. Torta savo uzsakem, sakoti irgi mama atveze. Jei kas atsinese savo gerimu, tai uz juos eme kamscio mokesti.
Klausk, jei dar klausimu kyla
Pradzioje emem vieno kasnio uzkandukus, prie stalo praleidom < 2 val ir valgeme avokado uzkandele su vistiena, antiena mandriu pavadinimu ir versiena dar mandresniu (pusines porcijos). Po to ememe vaisiu ir suriu piramide, vieno kasnio uzkanduku. Torta savo uzsakem, sakoti irgi mama atveze. Jei kas atsinese savo gerimu, tai uz juos eme kamscio mokesti.
Klausk, jei dar klausimu kyla
hmm..gal ir brangokai tada...o kiek zmoniu pas jus buvo...na ir kiek viskas kainavo..nes mes planuojam tureti apie 50 zmoniu
QUOTE(Pumpuryte @ 2006 10 25, 17:18)
Gal kasnors sventet vestuves Sandy motelyje Lydos plente?
as irgi apie ji galvojau, vis ruosiuosi nuvaziuot. Lydos pl.17km dar yra restoranas Karciama. Ar cia ne motelyje Sandy? Girdejau neblogu atsipliepimu. Bet kaip ten is tikruju...
Papildyta:
QUOTE(Natelė @ 2006 10 25, 08:41)
Na nejaugi niekas nesvente ten? Si kavine yra netoli Litexpo rumu esanciame Verslo centre
QUOTE(Blizgiuke @ 2006 10 25, 16:46)
Dirmeikio sodyboj šventėm ne vestuves, o tiesiog vieną šventę.
Vieta labai graži, tvarkinga, tik man nepatiko:
-šeimininkas biški zanūda
-muziką neva tai reikia nutildyti 11 val vakaro, nes šalia gyvena kažkoks šulas su mažais vaikais, tai nenori ant jo šeimininkas užsirauti. Dėl šito dalyko iš anksto nebuvom perspėti, taigi siūlau pasitikslinti iš anksto, nes kitaip per vestuves teks patyliukais sėdėti .
-miegojimui kambariukai tokie truputį kaniušnia-daug lovų vienam tvarto-klojimo kambarėly, patogumų JOKIŲ ...
pliusai - kaip jau minėjau čiki vieta, pirtis, pavėsinė lauke, sąlyginai nedidelė kaina (bet tik sąlyginai), galimybė pakilti oro balionu.
aij, dar maistas skanus, jį užsako iš kažkokio vilniaus restorano ir atveža.
nu čia mano subjektyvi nuomonė jei ką, o švenčiau ten pernai vasarą, tai gal kažkas pasikeitė....
Blizgiuke, pasižiūrėk gal tau patiktų sodyba "Namija" prie Trakų. Kai aš pamačiau tą vietą tai niekur kitur net nenorėjau važiuot. tik bėda, kad mano vestuvės žiemą, tai kaip ir nelabai aktualu ežeriukas, pirtelė... Šiaip padaryta viskas fantastiškai, niu bent jau man tai viskas ten super. Vienintelis bet.... šeimininkė pasirodė šlykštoka ir suktoka, tai jei kartais nuspręstumėt ten švęst, tai jau žiūrėkit kad neišdurtų
Blizgiuke, atsargiai su ta "Namija". Aš šią vasarą ten švenčiau savo vestuves... KARTOJU: Vieta puiki, gera salė ir nakvynė 60 žmonių (balta patalynė, jaunųjų kambaryj yra dušas), bet šeimininkė yra geras BRUDAS. Tai vietai yra tik vienas minusas, jei pasitaikys blogas oras, tai nebus kur šokti, nes pati salytė yra nedidelė (praktiškai visą vietą užima stalai). Ten šokiams yra numatyta vietelė išėjus į kiemą (jei oras geras, tai labai aišku yra labai puikus dalykas).
Jei nenori savo nervų su ja gadintis, tai:
1. Neužsakinėk pas ją maisto, nes jo realiai nebus, nors ji prižadės ir nuotraukų prirodys (ji ant šito kanto sau didžiausią biznį darosi...).
2. Žinok, kad stalą aptarnaus jos dvi dukros 13 ir 15 metų (gyvenime negalvojau, kad sutariant del banketo aptarnavimo reikia paklausti ar aptarnaus pilnamečiai...). Labai klaikus vaizdas kai tokie vaikai su šnapso buteliais bėgioja + įsivaizduok tą vaikų aptarnavimą ... Priedo, jos pačios sodyboj baliaus metu tikrai nebus ir jei jai skambinsi (ką dariau baliaus įkarštyj visiškai įširdusi dėl visokių nesusipratimų) , tai žinok ragelio ji nekels ...
3. Jei vdrug susigundysi jos maistu, tai sakys, kad meniu derinamas savaitę prieš vestuves (įspėju, kad nieko konkretaus aišku su ja nesuderinsi + sumokėsi už viską išanksto, nes jai gi reikia produktus supirkti arba kitaip maisto tada aplamai neruoš, atsisakyti jos paslaugų likus savaitei jau aišku nebegalėsi:))
4. Iš anksto sumokėsi tam tikrą sumą už duženas, kurios atiduoti ji tikrai nenorės, net jei jų ir nebūtų + po to papasakos graudžią istoriją, kad kažkas iš svečių ką nors dar jai sulaužė ir norės, kad papildomai už tai sumokėtum (siunčiau ją at trijų raidžių, tai ne aš jai, o ji man primokėjo, nors su maistu ir aptarnaujančiais vaikais sušiko pusę mano vestuvinio džiugesio...)
NEAPSIRIKITE: TEN GALIMA NUOMOTI TIK SODYBĄ!!! (pakankamai brangu, bet mano akimis ten labai gražu.
Jei nenori savo nervų su ja gadintis, tai:
1. Neužsakinėk pas ją maisto, nes jo realiai nebus, nors ji prižadės ir nuotraukų prirodys (ji ant šito kanto sau didžiausią biznį darosi...).
2. Žinok, kad stalą aptarnaus jos dvi dukros 13 ir 15 metų (gyvenime negalvojau, kad sutariant del banketo aptarnavimo reikia paklausti ar aptarnaus pilnamečiai...). Labai klaikus vaizdas kai tokie vaikai su šnapso buteliais bėgioja + įsivaizduok tą vaikų aptarnavimą ... Priedo, jos pačios sodyboj baliaus metu tikrai nebus ir jei jai skambinsi (ką dariau baliaus įkarštyj visiškai įširdusi dėl visokių nesusipratimų) , tai žinok ragelio ji nekels ...
3. Jei vdrug susigundysi jos maistu, tai sakys, kad meniu derinamas savaitę prieš vestuves (įspėju, kad nieko konkretaus aišku su ja nesuderinsi + sumokėsi už viską išanksto, nes jai gi reikia produktus supirkti arba kitaip maisto tada aplamai neruoš, atsisakyti jos paslaugų likus savaitei jau aišku nebegalėsi:))
4. Iš anksto sumokėsi tam tikrą sumą už duženas, kurios atiduoti ji tikrai nenorės, net jei jų ir nebūtų + po to papasakos graudžią istoriją, kad kažkas iš svečių ką nors dar jai sulaužė ir norės, kad papildomai už tai sumokėtum (siunčiau ją at trijų raidžių, tai ne aš jai, o ji man primokėjo, nors su maistu ir aptarnaujančiais vaikais sušiko pusę mano vestuvinio džiugesio...)
NEAPSIRIKITE: TEN GALIMA NUOMOTI TIK SODYBĄ!!! (pakankamai brangu, bet mano akimis ten labai gražu.
QUOTE(munkaa @ 2006 10 25, 23:54)
hmm..gal ir brangokai tada...o kiek zmoniu pas jus buvo...na ir kiek viskas kainavo..nes mes planuojam tureti apie 50 zmoniu
Na gal ir brangokai, bet jei norisi grazioje aplinkoje svesti ir malonaus aptarnavimo, tai tenka pakratyti pinigine... Pas mus buvo 34 zmones. Maisto tikrai nebuvo per daug, kaip paprastai lietuviskose vestuvese. Sakykime taip - maisto nesvaisteme, bet visi buvo sotus. Gerimus ememe pigiausius - alita putojantis 50lt butelis, degtine neatsimenu kuri 50 lt butelis, trejos devynerios 45 lt. Vyno butelis irgi panasiai. Bet kad ir kainos dideles atrodo, galutine suma gavosi ne tokia jau ir baisi.
Tiesa, dabar senamiestyje sugrieztinta tvarka del triuksmavimo, tai negalima garsiai muzikos leisti. Mums tai atsiliepe tik tuo, kad negalejom laikyti terasos duru atviru ir viduje kiek tvankoka buvo.
Kaip jau sakiau, man ten buvo super
Cia Sekspyras, jei ka
nezinau merginos, cia mano subjektyvi nuomone, bet as asmeniskai niekada nesvesciau vestuviu kaimo sodyboj, arba jei tiksliau lentomis apkatoj salej, ar rastiniame namelyje... Mano supratimu ten jauku ir grazu padaryt koki pobuvi, vakareli, tusa, gimtadieni bet tik ne vestuves...
man vestuves asocijuojasi su baliumi, kazkas tokio elegantisko turetu buti, kaip verkiu rumai, ar sekspyras. Girdejau geru atsiliepimu apie AKrolina viesbuti.... nezinau kaip ten kas....
As kita vasara planuoju, bet gal iseis rudeni... zodziu paziurejau as ta namija, tai man visai nepatiko....
man vestuves asocijuojasi su baliumi, kazkas tokio elegantisko turetu buti, kaip verkiu rumai, ar sekspyras. Girdejau geru atsiliepimu apie AKrolina viesbuti.... nezinau kaip ten kas....
As kita vasara planuoju, bet gal iseis rudeni... zodziu paziurejau as ta namija, tai man visai nepatiko....
QUOTE(Dzijanka @ 2006 10 26, 15:53)
nezinau merginos, cia mano subjektyvi nuomone, bet as asmeniskai niekada nesvesciau vestuviu kaimo sodyboj, arba jei tiksliau lentomis apkatoj salej, ar rastiniame namelyje... Mano supratimu ten jauku ir grazu padaryt koki pobuvi, vakareli, tusa, gimtadieni bet tik ne vestuves...
manau, kad i sodybas zmones eina, nes taip pigiau, nei restorane. Nors ne visai taip iseina. Jei maistas pigesnis, tai uzsakoma daugiau ir puse ismetama. Ir isgeriama daugiau (nes aplinka neipareigoja Ne vieta tikriausiai cia tokiai diskusijai. Mes, lietuviai, megstam labai visokias kaimiskas vieteles, kaip cili kaimas ar berneliu uzeiga, tai ir per vestuves i tokias traukia