Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Ievuuska @ 2006 10 15, 10:19)
O mes ai savo baliui vis dėlto apsistojome ties "Trakų dvarkiemiu". Iš pradžių svaigom dėl kaimo sodybos, bet kai gerai pagalvoji, tai gi vis vien bus žiema ir visais sodybos malonumais tokiu oru nepasinaudosi. Tai pasirinkom kur tikrai jauku, gražu, ne per daug pompastiška, patikrinas maistas mirksiukas.gif  Tikims neteks nusivilti... Beje, gal jaukam yra tekę ten švęsti? Kokie įspūdžiai, atsiliepimai?

Mes liepos mėn. šventeme ten gimtadienį . Baisiau ne buna . Maistas nevalgomas . Aptarnavimas klaikus. Aplinka labai graži , bet porcijos mažos, garniras nešvežias ir viskas labai labai neskanu .
Gal kas pasikeitė , bet aš dar gyvenime nesijaučiau taip apgauta , tik nuotaikos nebuvo konfliktuoti , bet daugiau aš ten ne kojos
Atsakyti
labos visiems naujoke esu forume,bet atejo ir man laikas susiruint kur svest savo vestuves ax.gif nors vestuves viks tik tai 07/07/07 bet jau uzsakyt noretumem gruodzio menesio,nes siaip gyvenom ne LT.Perskaiciau visus puslapius,labai sudomino verkiu rumai smile.gif O gal kas sventet savo vestuves Vilone labai mane jau i ta puse trauke,gal kas turi kokia informacija?Aciu wub.gif
Atsakyti
Tiramisu, o jūs Dvarkiemį buvot užsisakę salytę ar šiaip ekspromtu užsukot? Aš tai ten daug kartų esu buvus, tai man maistas kaip tik labai patiko, tik kad va aptarnavimas tai tikrai tragiškas.... Vadybininkė tikina, kad per pokylius aptarnauja specialius kolektyvas, tai ką aš žinau ax.gif Man ten aplinka labai patinka, o dar imponuoja, kad pusiaukelėj tarp Trakų ir Vilniaus, nes maniškis iš Trakų, o aš vilnietė blush2.gif
O gal jau kas esat šventę ten savo vestuves?? g.gif
Atsakyti
Neseniai suzinojau apie viena labai grazia vietele.... wub.gif gamtoje, restorana...
VIena pazistama buvo ten su savo kolektyvu,tai sake restorano maistas-labai skanus, butu galima vien del maisto nuvaziuot pavalgyt....

Gal ka nors sudomins.... tik keik lankiausi siam psl, tai nakvines kainos... siek tiek aukstos gal kai kam pasirodys.
Vieta sventei

Atsakyti
sveikutes visos smile.gif as cia esu naujoke, tik sian uzsiregistravau, bet landzioju jau seniai, ivairias temas skaitau. vasara mano vestuves planuojamos, tai galvoju reiktu apie vietas pasidometi, nes kai drauge tekejo tai ansti uzsakytos geros vietos buvo. tai dabar perskaiciau visa ilga foruma apie siulomas vietas, pliusus minusus, bandysiu skambinti, ieskoti ko. jei ka nors suzinosiu pranesiu, gal jei ir jus ka naujo rasit ar suzinosit pasidalinam, please, norisi kad nebutu labai brangu, ir gamtos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2006 10 17, 10:35)
Tiramisu, o jūs Dvarkiemį buvot užsisakę salytę ar šiaip ekspromtu užsukot? Aš tai ten daug kartų esu buvus, tai man maistas kaip tik labai patiko, tik kad va aptarnavimas tai tikrai tragiškas.... Vadybininkė tikina, kad per pokylius aptarnauja specialius kolektyvas, tai ką aš žinau ax.gif  Man ten aplinka labai patinka, o dar imponuoja, kad pusiaukelėj tarp Trakų ir Vilniaus, nes maniškis iš Trakų, o aš vilnietė  blush2.gif
O gal jau kas esat šventę ten savo vestuves?? g.gif

Mes staliuką 8 žmonėm buvome užsisakė iš anksto .
Kepta duona su suriu buvo sudeginta iki degėsiu . doh.gif
Liko beveik nepaliesta
Aš valgiau karšta firminį patiekalą , kaip atsimenu kiaulienos kepsneliai , kaina apie 16 lt. . Tai buvo 3 mažiukai gabaliukai keptos mėsos , garniras kroketai taip ir nesupratu ar iš milteliu , ar prieš tai buvo sušaldyti , bet viršus buvo abdegės , o vidus kaip sniegas . Prie to šaukštas nuvytusiu kopustų ir kartus , kartus marinuotos cukinijos gabaliukas .
Vyras valgė karaimiška sriuba , kaina 6,00 ar 7,00 lt. Tai buvo 6 šaukštai kažkokio skiedenio , kurį aš net ir sriuba ne pavadinčiau .
Daug kas iš musų buvo užsakės vištienos šašlykus . Toks jausmas , kad iešmas buvo apviniotas vištienos juostelę , o marinuoti svogunai prie juo buvo kaip su snargliais sumaišyti .
Prie gretimo stalo padavėja statydama ant stalo sultį aplaistę klientę . O tas užkandis prie alaus man labai buv panašus į Pedigree Pall. mad.gif
Atsakyti
nu jo, skamba ne kaip... doh.gif doh.gif doh.gif Niu aš ten esu valgius kokius 5 kartus ir va maistu esu tikrai patenkinta, niu gl alkoholiniai kokteiliai tikrai tragiški blink.gif Bet tai jau išragavau ką esam užsisakę vestuvėm , tai kol kas esu patenkinta. Dėl aptarnavimo tai jis tikrai daugiau nei tragiškas, bet man kad nestresuočiau dar vis norisi save guosti, kad tavo atvejis buvo daugiau išimtis ei kad teiyklė blush2.gif ax.gif Žiūrėsi... niu bet kokiu atveju, jei ne Dvarkiemis, tai pats susikursim sau šventę drinks_cheers.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Esu naujoke, galima sakyt visiskai zalia.
Mano vestuves 2007-05-12
Gal galit patart ka reiketu klausti ir ka zinoti uzsakant pobuvio vieta?
PVZ susidomejau Grigo Vila- kas ieina i ta 100lt?
Ka dar po to galima ir ko negalima nestis?
Dekoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes sventeme Sekspyro viesbutyje. Ir mano vyras, ir sveciai restoranu buvo tikrai suzaveti! wub.gif Neturiu absoliuciai jokiu priekaistu, visiems drasiai rekomenduoju. Vestuves planavau is London'o, su restorano direktore bendravome el.pastu ir telefonu, viskas buvo taip, kaip norejau. Aplinka ten grazi, maistas geras, o ir kainos nesikandzioja. Aptarnavimas irgi liuks thumbup.gif Buvo pasakyta, kad norime baigti valgyti 9 val., taip ir buvo, norejome patiekalu su baravykais - juos gavome, norejome pusiniu porciju - irgi jokiu problemu. As kiek skaiciau, daug kas skundziasi restoranais, kad apskaiciuoja del gerimu, i saskaita itraukia daugiau, nei isgerta. Buvau nustebinta - i saskaita itraukta lygiai tiek, kiek uzsakeme ir isgereme. Nenorejau statyti buteliu ant stalo ir uzsiimti kontrole ir skaiciavimu, viska pilste padavejai.

Kadangi tuokemes Bernardinu baznycioje, nuo viesbucio ten 2 minutes kelio, tad nereikejo jokio transporto sveciams. Uzsisakeme kambari 'Romeo ir Dziuljeta', pasaka tiesiog wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BElge: 22 spalio 2006 - 21:35
Galiu pasidalinti savo ispudziais apie musu sventes vieta "Paradise". Mums tai labai patiko ir aptarnavimas ir stalo serviravimas, patiekalu buvo daug ir skanu. Netgi liko visko, tai ten mergaites dave specialius krepselius ir padejo sudeti maista. Svarbiausia, kad ir sveciai liko patenkinti, labai gire karstus patiekalus. Kadangi atsisakem alaus, tai mum uz ta pacia kaina pasiule du karstus. Alkoholi ir gaiviuosius leido savo, saldumynus ir tortus irgi savo. Paliginus kaip kitose vietose tai mum nebuvo labai brangu, nes 40zm. isejo 3000Lt. Tiesa dar ju buvo kava, arbata.
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2006 10 22, 23:05)
Mes sventeme Sekspyro viesbutyje. Ir mano vyras, ir sveciai restoranu buvo tikrai suzaveti!  wub.gif Neturiu absoliuciai jokiu priekaistu, visiems drasiai rekomenduoju. Vestuves planavau is London'o, su restorano direktore bendravome el.pastu ir telefonu, viskas buvo taip, kaip norejau. Aplinka ten grazi, maistas geras, o ir kainos nesikandzioja. Aptarnavimas irgi liuks  thumbup.gif Buvo pasakyta, kad norime baigti valgyti 9 val., taip ir buvo, norejome patiekalu su baravykais - juos gavome, norejome pusiniu porciju - irgi jokiu problemu. As kiek skaiciau, daug kas skundziasi restoranais, kad apskaiciuoja del gerimu, i saskaita itraukia daugiau, nei isgerta. Buvau nustebinta - i saskaita itraukta lygiai tiek, kiek uzsakeme ir isgereme. Nenorejau statyti buteliu ant stalo ir uzsiimti kontrole ir skaiciavimu, viska pilste padavejai.

Kadangi tuokemes Bernardinu baznycioje, nuo viesbucio ten 2 minutes kelio, tad nereikejo jokio transporto sveciams. Uzsisakeme kambari 'Romeo ir Dziuljeta', pasaka tiesiog  wub.gif

jetau kaip fainai...gal gali pasakyti kokios mazdaug kainos buvo.... ax.gif

as pati gyvenu Uzupyje...tuoksimes Onos baznycioje...mum butu idalu sis restoranas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo munkaa: 24 spalio 2006 - 08:44
QUOTE(munkaa @ 2006 10 24, 09:44)
jetau kaip fainai...gal gali pasakyti kokios mazdaug kainos buvo....  ax.gif

as pati gyvenu Uzupyje...tuoksimes Onos baznycioje...mum butu idalu sis restoranas

Mums sake taip: apie 100 lt zmogui maistas, apie 50 lt gerimai (aisku, priklauso ka ir kiek gersit). Panasiai ir gavosi, nors as labai pergyvenau, kad mums maisto neuzteks - restorano kainos didokos. Bet tikrai uzteko! Man atrodo, kad galiausiai mums isejo 160 lt zmogui ir uz gerimus, ir uz maista. Siaip dabar reiketu po 12val. moketi po 200lt/val, bet mums dar buvo dave sena kainorasti, tai nereikejo.

Pradzioje emem vieno kasnio uzkandukus, prie stalo praleidom < 2 val ir valgeme avokado uzkandele su vistiena, antiena mandriu pavadinimu ir versiena dar mandresniu (pusines porcijos). Po to ememe vaisiu ir suriu piramide, vieno kasnio uzkanduku. Torta savo uzsakem, sakoti irgi mama atveze. Jei kas atsinese savo gerimu, tai uz juos eme kamscio mokesti.

Klausk, jei dar klausimu kyla smile.gif
Atsakyti