o mes kaip tik "Sakvoj" ir usisakem sale smagu, kad apie ta kavine geru atsiliepimu yra, nes man ji tiesiog patiko is pirmo pamtymo iskart sau pasakiau, kad cia noriu svest savo vestuves
QUOTE(jura-rura @ 2006 09 04, 09:05)
Vadinasi jums pasiseke. nes mes tai tikrai daug priekaistu turime... ir muzikos garsiai negalima leisti, kad lankytoju neatbaidyti, ir bromo negalima daryti ten kur norime, ir zaidimu zaisti.. zodziu, jokios orienacijos i klienta.... o maistas tai sakau. sveciai ilgai prisimins pilvo skausmus nuo zuvytes....
Oho kaip nepasiseke o kas vadybininke buvo? nes mes ir muzika plesem visu garsu iki 6 ryto, ir sokom,kur norejom,ir po visa parka traukinuku lakstem, kita diena viska supakavo, visas maistas dar ir kita diena gerutelis buvo ir be galo skanus,aptarnavimas auksinis,nieko netruko,mergaites ant ausu stojosi besistengdamos ir antra diena nakvojusius apsokinejo nezinau,as nieko prikisti negaliu, nebent,kad neatsiklause ir papildomai kava pilste ir paskui susimoketi reikejo,bet cia suds sakyciau, ne beda, tie keli puodeliai kavos
mes sventeme kavinwjw "Pakalnių uzeiga". Vieta grazi, cia sodyba. Maistas visas musu, o seimininkes ju. Uz nuoma 1300Lt ir papildomai uz kiekviena svecia 17 Lt dviem dienom uz seiminkiu darba. Cia nemencineje.
Gal kas ką gero/blogo apie Maisto fabriką galit pasakyti?
QUOTE(Jasnenka @ 2006 09 16, 16:57)
Gal kas ką gero/blogo apie Maisto fabriką galit pasakyti?
Mes esam eme juos ne karta,kai dirbau su renginiais. Kaip ir viskas ok,maistas skanus,aptarnavimas geras, bet ju paciu restorane nesvesciau vien del vietos - kazkaip man asocijuojasi su Ergo valgykla nors tu ka o isvaziuojamieji fursetai ju man tikrai ir kainos mazesnes,nei tarkim taurakalnio
QUOTE(moshke @ 2006 09 18, 14:31)
Mes esam eme juos ne karta,kai dirbau su renginiais. Kaip ir viskas ok,maistas skanus,aptarnavimas geras, bet ju paciu restorane nesvesciau vien del vietos - kazkaip man asocijuojasi su Ergo valgykla nors tu ka o isvaziuojamieji fursetai ju man tikrai ir kainos mazesnes,nei tarkim taurakalnio
O kaip yra daromi tie isvaziuojamieji fursetai? Ar jie maista pristato ir patiekia pas uzsakova (darbovieteje, namuose...) ar jie patys parupina kokia palapine ar pan....?
Man lygiai ta pati problema, esu juos samdžiusi - maistas Ok, aptarnavimas - OK, na bet pati salė pas juos - niekaip ne OK.
jei užsisakai furšetą į patalpą (sodybą, salę. darbovietę), jie atveža viską, net indus ir labai puikiai prižiūri balių pakeičia lėkštes ir pan. o dėl palapinių - niekada mums nereikėjo.
dar kažkada buvo tokia firma Serna, tai ji tikrai kažką yra dariusi su palapinėm
jei užsisakai furšetą į patalpą (sodybą, salę. darbovietę), jie atveža viską, net indus ir labai puikiai prižiūri balių pakeičia lėkštes ir pan. o dėl palapinių - niekada mums nereikėjo.
dar kažkada buvo tokia firma Serna, tai ji tikrai kažką yra dariusi su palapinėm
QUOTE(Jasnenka @ 2006 09 18, 18:33)
Man lygiai ta pati problema, esu juos samdžiusi - maistas Ok, aptarnavimas - OK, na bet pati salė pas juos - niekaip ne OK.
Gal zinai kiek toks malonumas kainuoja? Ar brangios 'Maisto fabriko' paslaugos?
QUOTE(Lijyte @ 2006 09 06, 17:29)
Mes savo vestuves sventem Sakva kavineje. Drasiai galiu sia vieta visiems rekomenduoti. Vieta labai grazi,pro langa nakti miestas graziai atrodo, padavejos super niekada niekam netruko, tikrai mergaites labai stengesi, tuo paciu is minimaliu musu atveztu daiktu labai graziai papuose sale. Maistas labai skanus. Nu ir aisku kaina 40 zmoniu maistas mums kainavo apie 2000 lt, cia be gerimu ir saldumynu, kuriuos patys atsivezem.I kaina dar iejo uzmokestis uz virsvalandzius apie 5 val, uz aptarnavima ir arbatpinigiais. Visko visiems uzteko ir dar liko, ir visi labai patenkinti. Tiesa mes darem furseta. Tikrai likau nustebusi tokiu aptarnavimu. Sios kavines darbuotojai nemazai prisidejo, kad musu svente butu kuo grazesne.
cia as busiu gal kiek ziauresne ir pasakysiu, kad pas mus buvo ne viskas taip gerai "Sakvoj"
blogai, kad nera didesnes terasos iseiti i lauka, tik ant tu laiptuku mini aikstelej susigrudus.
Padavejoms reikejo nuolat sakyti, kad nurinktu tuscias lekstes, o is pat pradziu tevams nebuvo padeta irankiu ir tauriu Maistas tikrai labai skanus .
Padavejos stovejo sales kampe ir nuolat apsnekinejo visus, stovejo ir burbejo kaip joms kazkas nepatinka, kai matai susiraukusi snuki ir is lupu perskaitai kokia fraze su zodeliu "sh..as", tai kokia gali buti nuomone apie tokias padavejas
Vute, nesupratau klausimo kaina priklauso nuo to, ko nori šiaip tai viena iš pigesnių įmonių. o visos jų kaino yra jų puslapyje maistofabrikas.lt
gali parašyti jiems laišką, beveik visada atsiunčia sąmatą
gali parašyti jiems laišką, beveik visada atsiunčia sąmatą
QUOTE(vute @ 2006 09 18, 14:51)
O kaip yra daromi tie isvaziuojamieji fursetai? Ar jie maista pristato ir patiekia pas uzsakova (darbovieteje, namuose...) ar jie patys parupina kokia palapine ar pan....?
Kur nori,ten ir pateikia
O palapines uzsakinedavome kitur. Dabar nebepamenu firmu pavadinimu,bet pasiknisus turbut atkasciau wiena prisimenu, www.fiesta.lt, bet ju tokios svelniai tariant padevetos,o ir baltu neturi seip,orientacijai, uz palapiniu nuoma,atvezima,surinkima ir isvazima mokesi nuo 500 iki ..... litu
QUOTE(Jasnenka @ 2006 09 18, 15:33)
O tai kodel nenori,kad jie atveztu maista? Juk sales gali pasiieskoti, ar sodybos kokios kad ir Traku regione