Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Astaiciuke @ 2006 06 29, 12:35)
aziza, aciu , kad perspeji smile.gif o ligos cia nuo maisto? g.gifm

taip mes bent jau taip manom, itariam, kad salmonelioze g.gif nes susirgo keli zmones lygiai tokiais pat simptomais, viena is ju buvau ir as, tik man po poros dieneliu geriau pasidare, o vat mano draugas guli ligoninej po lasalinem sad.gif vat tau ir svente sad.gif labai pikta, kad viskas taip baigesi mad.gif rytoj zinosiu jau tiksliau kas ten jam yra, kad salmonelioze tik spejam ax.gif
Atsakyti
O mes svesim Litexpo parodu rumuose, labai ramu, daug vietos. Man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aziza @ 2006 06 29, 14:23)
taip mes bent jau taip manom, itariam, kad salmonelioze  g.gif nes susirgo keli zmones lygiai tokiais pat simptomais, viena is ju buvau ir as, tik man po poros dieneliu geriau pasidare, o vat mano draugas guli ligoninej po lasalinem sad.gif vat tau ir svente sad.gif labai pikta, kad viskas taip baigesi  mad.gif rytoj zinosiu jau tiksliau kas ten jam yra, kad salmonelioze tik spejam  ax.gif

jo nekas nekas g.gif
Atsakyti
Iki 40 žm. galima švęsti Šarūno restorane, yra išėjimas į vidinį kiemelį, jei žmonių daugiau, tuomet siūloma banketinė salė 2-am aukšte. Žmogui išeina ~100Lt (viskas įskaičiuota, yra dar keli niuansai smile.gif )
Atsakyti
Nezinau kiek tame tiesos, bet vistiek idedu, kad butumet budrios g.gif

cia apie Uzupio soda
http://skundai.biznews.lt/?id=5493
Atsakyti
Ispudziai is "Grigo vilos". Siai labai faina vietele, tikrai tinka svesti vestuves. Gerai tas, kad galima sedeti ir lauke ir viduj, vietos 50 zmoniu tikrai uzteko. Mes 2 dienas sventem, tai kazkaip keistai del maisto, nes pirma diena man buvo neskanu, tik sveciai labai gyre idaryta zuvi ( na, kaip ir vienas stalo akcentu buvo) thumbup.gif Uztai antra diena buvo super skanu, pirstelius apsilaiziau. Tiesa, vis tekdavo paprasyti, kad nurinktu nesvarias lekstes. Kaip minejau, pati vieta faina, jaunuju kambarys irgi clap.gif Ten dirbancios merginos tikrai labai malonios rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo helena: 04 liepos 2006 - 17:19
QUOTE(Linuska @ 2006 06 14, 09:54)
Pratęsiant Verkių temą, tai mes sutartį rugsėjo mėnesiui pasirašėm, kad D
p.s. manau mums - kas planuoja tenais švęsti, reikia vienytis  biggrin.gif

Mes irgi vis dėl to pasirašėm ten sutartį ir pasitvirtinom valgiaraštį su kainom (bijojom kad kainų nepakeistų). Dėl sulčių su mumis į derybas nesileido. bet svarbu kad susitarėm kad savo alaus bačką ir visus kitus alkoholinius gėrimus kas virš jų kiekio pateiksim patys. Mūsų rugpjūčio 19. kažin, baigėsi jau tie jų remontai, reiks važiuoti pažiūrėti...
Atsakyti
Rytoj atsidaro, tai jeigu per tas dienas tenais lankysies, būtinai parašyk įspūdžius, nes labai jau smalsu ax.gif Ir šiaip įspūdžiais teks pirmai pasidalinti smile.gif
Atsakyti
Gal kas sventete vestuves ar dalyvavote , kurios vyktu Europos parke? kokie atsiliepimai?
aciu.
Atsakyti
Sveikos
Jau klausiau del "mamos virtuves", bet gal kas neseniai ten ka nors svente???
Butu labai idomu isgirsti naujus ispudzius... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iraite @ 2006 07 25, 12:54)
Sveikos
Jau klausiau del "mamos virtuves", bet gal kas neseniai ten ka nors svente???
Butu labai idomu isgirsti naujus ispudzius... smile.gif

Kažkur šitoje temoje buvo aptarta, siūlau paieškoti (pamenu tik, kad atsiliepimai tikrai neblogi buvo mirksiukas.gif )
Atsakyti
Kadangi ir as jau po savo sventes tai galiu pasigirti biggrin.gif Sventeme Dalios restorane, Zirmunuose, Vilniuje. Na tikrai paliko labai gera ispudi: labai skanu buvo, viskas laiku paduota, muzikantai sake: labai saunu, labai geras skambesys, ir vietos pasisokti buvo. Ir sakyciau sumokejome labai nedaug (planavome kad daugiau bus) buvo 35 zmones, o sumokejome apie 3.5 tukst. Pasibaigus sventei labai vikriai ir maista likusi supakavo, ir net sunese prie masinos. Na man labai patiko bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti