Sveiki nesuprantu kas darosi visą savaitę fotki.com man neveikia ,noriu įkelt foto paspaudžiu share ir viskas stop kokios priežastys galėtų būti?
QUOTE(taukskalyte* @ 2012 06 03, 09:45)
noriu įkelt foto paspaudžiu share ir viskas stop
Galima kelt kitu būdu - žr. kelias ankstesnes žinutes.
QUOTE(taukskalyte* @ 2012 06 03, 09:45)
kokios priežastys galėtų būti?
To reikėtų klausti fotki.com administratorių.
Sveiki, prasau patarkit ka daryti... Seniau naudojausi Vista, po kompiuterio gedimo, irase windowsus, dabar kaip seniau negaliu pasizymeti visu norimu nuotrauku ir kelti i fotki.com, kaip tai darydavau anksciau Paprasciausiai nera paspaudus desini peles mygtuka funkcijos - downluod to foki, ka tureciau padaryti, kad si funkcija vel atsirastu Busiu dekinga uz pagalba
QUOTE(braskee84 @ 2012 06 03, 17:48)
negaliu pasizymeti visu norimu nuotrauku ir kelti i fotki.com, kaip tai darydavau anksciau Paprasciausiai nera paspaudus desini peles mygtuka funkcijos - downluod to foki, ka tureciau padaryti, kad si funkcija vel atsirastu
O nebandėt kelt per Simple Fotki Java Uploader?
QUOTE(Borzika @ 2012 06 04, 11:35)
Isbandziau dabar si buda, bet vistiek man keliasi tik po viena foto, viso folderio ar keliu pazymetu fofo nemoku vienu metu ikelti
sveiki, Fotki albume neleidzia atlikti funkcijos HotLink this image
vakar pasiskaiciau si foruma ir nuotrauka pavyko patalpinti su funkcijom kopijuoti paveikslo adresa ir ikelti SM su IMG, bet siandien jau nebeleidzia ir kopijuoti paveikslo adreso
ka daryt
vakar pasiskaiciau si foruma ir nuotrauka pavyko patalpinti su funkcijom kopijuoti paveikslo adresa ir ikelti SM su IMG, bet siandien jau nebeleidzia ir kopijuoti paveikslo adreso
ka daryt
QUOTE(braskee84 @ 2012 06 05, 16:02)
Isbandziau dabar si buda, bet vistiek man keliasi tik po viena foto, viso folderio ar keliu pazymetu fofo nemoku vienu metu ikelti
Ką tik dar sykį pabandžiau - iškart sukėlė visas pasirinktas foto. Gal pas jus nesuinstaliuota Java?
QUOTE(matuke @ 2012 06 06, 09:12)
siandien jau nebeleidzia ir kopijuoti paveikslo adreso
Kaip jau rašiau kitoje temoje, man leidžia. Kuria naršykle naudojatės ir kaip adresą kopijuojat?
QUOTE(matuke @ 2012 06 06, 10:12)
sveiki, Fotki albume neleidzia atlikti funkcijos HotLink this image
ka daryt
ka daryt
Aš galvojau kad tik man vienai ši problema , bet žiūriu daug kam fotki nebekelia foto į forumą, o kurias sukėliau prieš savaitę visos neaktyvios , nesuprantu kodėl
QUOTE(Berry22 @ 2012 06 06, 21:44)
Aš galvojau kad tik man vienai ši problema , bet žiūriu daug kam fotki nebekelia foto į forumą, o kurias sukėliau prieš savaitę visos neaktyvios , nesuprantu kodėl
viską leidžia
atsidarai foto,ant jos dešinį klavišą - rodyti paveikslėlio savybes - ir nukopinus aktyvia eilutę jį įklijuoji per IMG
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 06 06, 22:54)
viską leidžia
atsidarai foto,ant jos dešinį klavišą - rodyti paveikslėlio savybes - ir nukopinus aktyvia eilutę jį įklijuoji per IMG
Mhm, pora ft įkėliau ir rašo dabar :
Dinaminiai puslapiai [IMG] žymėse neleidžiami
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 06 06, 18:10)
gal galit pasakyti ar įmanoma iš Fotki.com iš karto parsisiųsti visą albumą ar reikia po vieną foto
Nėkart to neprireikė, tai nė nežinau.
QUOTE(Berry22 @ 2012 06 07, 00:41)
Dinaminiai puslapiai [IMG] žymėse neleidžiami
Į forumą galima įkelti tik tas nuotraukas, kurių adreso galūnė yra .gif, .jpeg, .jpg, .swf, .png, .phtml.
Taip rašo tada, kai nusikopijuojate ne pačios foto, o puslapio, kuriame ji yra, nuorodą - žr. čia.