Seniai naudoju http://photobucket.com/
Image hosting free: https://www.google.l...ge hosting free
QUOTE(Kulkė @ 2015 11 07, 12:43)
Paprasta Visa kortele? O mokestis už pavedimą ne tarptautinis? Nes ir mane atjungė nuo mano nuotraukų fotki.
Apmokėjau kreditine Swedbanko kortele, papildomai nuskaičiavo apie 4 , manau, kad čia įeina valiutos keitimas ir dar kažkokie mokesčiai. Aš banke matau kaip pirkinį iš fotki.com
QUOTE(likta @ 2015 11 09, 08:24)
Apmokėjau kreditine Swedbanko kortele, papildomai nuskaičiavo apie 4 , manau, kad čia įeina valiutos keitimas ir dar kažkokie mokesčiai. Aš banke matau kaip pirkinį iš fotki.com
Kas čia per papildomi mokesčiai pas mane nėra...mokėjau SEB kreditine per PayPal.
Nuskaičiuota 22,71 eur ,daugiau nieko,jokio konvertavimo net nėra
Ateinu su nauja informacija Gavau atsakymą iš fotki
We understand your situation. If you dont want to use Fotki anymore but would like to save your photos, we would like to make a special offer for your - an option to purchase only 1 month.
Although we don't have such automated payment processing functionality for monthly payments, we can process your purchase manually if you make the payment via PayPal, Swedbank or WebMoney in the amount of 3 EUR(per month). After the payment is done, please let us know the its details so we can check and switch the Premium on for your.
We understand your situation. If you dont want to use Fotki anymore but would like to save your photos, we would like to make a special offer for your - an option to purchase only 1 month.
Although we don't have such automated payment processing functionality for monthly payments, we can process your purchase manually if you make the payment via PayPal, Swedbank or WebMoney in the amount of 3 EUR(per month). After the payment is done, please let us know the its details so we can check and switch the Premium on for your.
Tai reikės sekti ir pasinaudoti tokia galimybe.
Ačiū už info.
Ačiū už info.
QUOTE(Kulkė @ 2015 11 09, 13:20)
Ateinu su nauja informacija Gavau atsakymą iš fotki
kokiu el.paštu rašėte ?
QUOTE(*Komilfo* @ 2015 11 18, 18:34)
kokiu el.paštu rašėte ?
Puslapio apačioj yra custom service ar klientų aptarnavimas, ten užklausą registravau
sveikos merginos,
matėt public.fotki padarė mokėjimą už 1mėn -4$
gal kuri jau mokėjotes, ar yra papildomų mok?
Papildyta:
įmeskit nuorodą kur ten užregistruoti kortelę?nerandu
ar pavyks man susimokėti paprasta VISA ELECTRON kortele? sūnus už internetinius žaidimus susimoka
Papildyta:
QUOTE(likta @ 2015 11 06, 14:36)
Banko kortele. prieš tai užregistravau saugus atsiskaitymas internetinėse parduotuvėse
įmeskit nuorodą kur ten užregistruoti kortelę?nerandu
ar pavyks man susimokėti paprasta VISA ELECTRON kortele? sūnus už internetinius žaidimus susimoka
QUOTE(*Komilfo* @ 2016 01 05, 14:58)
sveikos merginos,
as nerandu tokio pasiulymo
...jau radau
o kur merginos kraustotes is fotki?
QUOTE(irida @ 2016 01 09, 14:11)
Ir man rupi, per ka keliat foto?
www.part.lt lengviausias būdas