Įkraunama...
Įkraunama...

Internetiniai fotoalbumai - 3

QUOTE(aurimk @ 2013 11 29, 09:53)
o dar blogiau kad ir is naujo tu paciu foto, kurios buvo ir dingo, ikelti neleidzia  verysad.gif

ta pacia Foto leidzia ideti i kita albuma, tai, arba sukurkyte naja albumeli, arba i kita jau sukrta albuma dekyte foto, o paskui perkelkite ja i norima albuma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2013 11 29, 12:45)
belieka is naujo albuma kurtis ir deliot is naujo, bet aisku jei foto turiu, o jei ne ....  verysad.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 11 29, 16:04)
ta pacia Foto leidzia ideti i kita albuma, tai, arba sukurkyte naja albumeli, arba i kita jau sukrta albuma dekyte foto, o paskui perkelkite ja i norima albuma ax.gif

tai as apie ta pati ir kalbu, kad tenka naujus albumus kurtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2013 11 29, 21:02)
tai as apie ta pati ir kalbu, kad tenka naujus albumus kurtis  doh.gif

gal ne taip issireiskiau, ten ne taip sudetinga
pvz. pas mane fotki.com/sunelis yra sukurtu daug albumu, pvz. batai, kombinezonai, kepures , ir tt.... . Tai reikia ideti batuku foto, bet jos neduoda ideti i batu albuma, nes ji kaip ir skaitosi kad ten yra, nors jos nieks nemato, deltos priezasties neleidzia deti. tai as tada dedu i bilekoki albuma norima foto, o paskui ja perkeliu i batu albuma (na ten kur man reikia). Nieko sudetingo nera ax.gif
Bet istikruju, kiek daug foto dingusiu doh.gif , aprasymai yra like, o foto nerodo sad.gif((
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 11 30, 00:55)
gal ne taip issireiskiau, ten ne taip sudetinga
pvz. pas mane fotki.com/sunelis yra sukurtu daug albumu, pvz. batai, kombinezonai, kepures , ir tt.... . Tai reikia ideti batuku foto, bet jos neduoda ideti i batu albuma, nes ji kaip ir skaitosi kad ten yra, nors jos nieks nemato, deltos priezasties neleidzia deti. tai as tada dedu i bilekoki albuma norima foto, o paskui ja perkeliu i batu albuma (na ten kur man reikia). Nieko sudetingo nera ax.gif
Bet istikruju, kiek daug foto dingusiu doh.gif , aprasymai yra like, o foto nerodo sad.gif((

viska supratau 4u.gif tik nezinojau kad galima perkelti, o kaip tai padaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2013 11 30, 12:35)
viska supratau  4u.gif tik nezinojau kad galima perkelti, o kaip tai padaryti  blush2.gif

Atidarai albuma, paskui pasizimi nuotrauka paksciuku, kuria nori perkelti i kita albuma (po foto yra baltas kvadratukas, prie uzraso Изменить|Удалить), ir tada is desines, kur stulpelyje viskas surasyta, paskaudi Переместить выбранное B , ir tada pasirodo visi albumai kurie pas tave yra, ir spadi ant norimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 30 lapkričio 2013 - 16:50
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 11 30, 00:55)
aprasymai yra like, o foto nerodo sad.gif((

o kaip Jūs tuos aprašymus matot? Ką reikia spausti, kad juos parodytų?
Nes man aprašymus rodo tik prie išlikusių nuotraukų. Tos, kur dingo, dingo su visu aprašymu, nebent nežinau, ką nuspausti, kad bent aprašymą pamatyčiau. Nuotraukas naujai sukelti menkas darbas, bet jei reikės visus aprašymus iš naujo kurti, tai siaubas, kiek laiko užims doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2013 11 30, 20:09)
o kaip Jūs tuos aprašymus matot? Ką reikia spausti, kad juos parodytų?
Nes man aprašymus rodo tik prie išlikusių nuotraukų. Tos, kur dingo, dingo su visu aprašymu, nebent nežinau, ką nuspausti, kad bent aprašymą pamatyčiau. Nuotraukas naujai sukelti menkas darbas, bet jei reikės visus aprašymus iš naujo kurti, tai siaubas, kiek laiko užims doh.gif

Ju taip nesimato, nei foto nei aprasymo. Bet kai atidarai konkretu albuma, tada paspaudi Сортировать, kad sunumeruoti nuotraukas, tai rodo visas nuotraukas kurios turi buti albume, tai matysite ir esamas foto, ir dingusiu nuotrauku tuscius langelius, o po tusciais, matosi visas aprasymas thumbup.gif Tada galite viska nukopinti, pries tai ,paspaudus ant tuscio langelio mirksiukas.gif
Atsakyti
oi, ačiū ačiū 4u.gif Kiek darbo s lotuliukas.gif umažėjo
Atsakyti
clap.gif Jau puse nuotrauku atsirado fotki.com thumbup.gif
Atsakyti
super,man betruksta gal 15 nuotrauku thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
smagu kad bent dalis nuotrauku atsiranda 4u.gif
Atsakyti
Prasau pagalbos fotki.com savo albume noriu ikelti daugiau foto ,taciau nesijungia JAVA programele
paaiskinkit kaip isspresti
http://public.fotki....duodu-kas-musu/
Atsakyti