Įkraunama...
Įkraunama...

Internetiniai fotoalbumai - 3

Man irgi dingo koks 80 proc. nuotraukų. Bet dingo tik prieš porą dienų, tai tikiuosi, kad netrukus po truputį sukels atgal ir nereikės laukti tų 2 mėn., nes anksčiau jei prapuldavo, tai per savaitę atsistatydavo.
Atsakyti
Tikesiuos ir as tada, nes toks vargas bus sukelti viska is naujo... blink.gif
Atsakyti
Mano jau savaitė laiko neberodo nei vienos foto... Aš viliuosi kad nors kiek atstatys. Bet kiek suprantu porą mėnesių teks palaukt
Atsakyti
sveikos mergikes,pasirodo cia pas dauguma tapati problema su fotki.com as galvojau kad as kazka prispaudziau o cia pasirodo,jie patys pridare,bet ka daryt su foto kuriu nera,as ju net issisaugojusi neturiu,nes keliau visas i fotki,ir kur reikdavo jas is ten kopinau ir keliau,jei dabar vel viska surankiot atgal uzims daug laiko ax.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as su ta pacia problema doh.gif Dingo gal 70 proc nuotrauku is fotki.com cray.gif Idomu, ar yra vilties, kad atsiras? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskee84: 13 spalio 2013 - 14:23
pamenu kai dingo po ciunamio Susaza ar koks ten,tai taip ir dingo,man neatstatė doh.gif
Atsakyti
Laba diena, labai stringa fotki psl. Kaip kitaip galima ikelti paveiksliukus i SM? ax.gif 4u.gif Ar yra kazkas panasaus, kaip fotki ten susikelciau viska, nes paskutiniu metu labai strigineja.
Atsakyti
ar įmanoma kažkaip vienu metu daug foto iš fotki parsisiųsti į kompiuterį g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 10 15, 09:10)
pamenu kai dingo po ciunamio Susaza ar koks ten,tai taip ir dingo,man neatstatė  doh.gif

nu ziauru, sitiek darbo sudeta i tuos albumus gun_bandana.gif
patarkit per kur dar paprasciau is sm ikelti foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2013 10 15, 20:50)
nu ziauru, sitiek darbo sudeta i tuos albumus  gun_bandana.gif
patarkit per kur dar paprasciau is sm ikelti foto  blush2.gif

www.part.lt
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Jau kuris laikas neveikia Fotki.com puslapis, dingo praktškai visos įkeltos foto g.gif Rašo, kad susitvarkyt turėtų, bet kada, kiek čia laukt reikės, neturiu kantrybės, laikas pinigai biggrin.gif

Kokius tinklalapius renkates (geriau nemokamus), kur galima butu dar ikelti savo turimus rubelius pardavimui, kad po to galima butu perkelti į supermamos temutę????

Atsakyti
Nematosi fotume skelbiamu nuotrauku ,bei mano logotipo,t.y jos pasirodo ,o poto sekancia diena jau near.
Beto nerodo fotki .com dauguma foto
ka daryti?
Atsakyti