Sidingai dekoju Borzika uz pagalba,labai gera kai atsiranda tokiu zmoniu
Ar su mano kompu jau kaskas ne taip, ar siandiena fotki.com streikoja ? nerodo nuotrauku beveik, labai lietai krauna
man visai neatidaro
Sveiki.
Anksčiau photobucket.com buvo galima kurti koliažą. Šiandien po ilgo laiko prireikė, užsimušdama ieškau - nerandu tos funkcijos.
Prašyyyyčiau pagaaalbos...
Anksčiau photobucket.com buvo galima kurti koliažą. Šiandien po ilgo laiko prireikė, užsimušdama ieškau - nerandu tos funkcijos.
Prašyyyyčiau pagaaalbos...
Ar kas iš turinčių nemokamą fotki narystę (su pasibaigusiu bandomuoju laikotarpiu) turite problemų su nuotraukų URL rodymu? Man prie Share mygtuko duoda tik du variantus (Link ir Code), anksčiau duodavo visus tris (įskaitant URL dalintis kituose puslapiuose).
QUOTE(Ajste @ 2013 07 25, 14:21)
prie Share mygtuko duoda tik du variantus (Link ir Code),
Pasižiūrėjau, man duoda tą patį.
QUOTE(klopedija @ 2013 07 25, 12:41)
Pasižiūrėjau, man duoda tą patį.
O anksčiau duodavo tris (URL, Link ir Code)?
QUOTE(Ajste @ 2013 07 25, 14:21)
Man prie Share mygtuko duoda tik du variantus (Link ir Code), anksčiau duodavo visus tris (įskaitant URL dalintis kituose puslapiuose).
Seniai jau nebeduoda tos trečios nuorodos "Share link".
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2013 07 20, 20:04)
Deja, nepadėsiu Paprastučius koliažus esu kūrus tik su Picasa.
QUOTE(Borzika @ 2013 07 25, 18:50)
Nebėda. Susiradau online http://www.fotor.com/ Gana paprasta naudotis.
QUOTE(Borzika @ 2013 07 25, 16:50)
Seniai jau nebeduoda tos trečios nuorodos "Share link".
Papildyta:
Papildyta:
Ale ir vėpla, gi iš Google Images taip pat kopijuoju URLius, o čia nesugalvojau Širdingai dėkui už atvedimą į kelią
Apie koliažus - aš juos labai primityviai gaminau PowerPointe Svarbu pasidarius ką reikia sugrupuoti visas foto ir grupę išsaugoti kaip naują paveikslėlį
QUOTE(bitute777 @ 2013 08 27, 21:09)
Susikuriau photobucket.com albuma, o ikelti nuotrauku i skelbimo lenta nepavyksta. Jau daugybe perverciau forume patarimu, bet vistiek nepavyksta Gal as ka ne taip visgi dariau. Parašykite po zingsneli kaip turėciau tai padaryti
Pasirenkat foto (paspaudžiat ant jos), kurią norit įkelt.
http://s1345.photobu...3f4dbd.jpg.html
Tada dešinėje pusėje atsiranda atsiranda nuorodos "Links to share this photo".
Jei pasirinksit nuorodą "IMG", t. y. kairiu pelės klavišu paspausit ant tos nuorodos (taip ji nusikopijuoja), tai rašomoje žinutėje beliks tik "Paste" paspaust.