Įkraunama...
Įkraunama...

Internetiniai fotoalbumai - 3

Arba dar, dabar patikrinau pas save, as esu nustaciusi kad kiekviena lape rodytu 120 foto, bet dabar paziurejau kad pvz. cia rodo man tik 88 foto pirmam puslapi, tai idomu ar likusios foto pasalintos (nes truksta 22nuotrauku) ar tiesiog ju fotkes streikoja doh.gif http://public.fotki....saros-kepures-/
nes viso man rodo cia ligiai 400 nuotrauku, o jej rusioti foto, tai rodo 406 (tai iseina kad truksta tik 6 foto). Bet paziurejus pagal puslapius, tai ju truksta ziauriai daug unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(birucaite @ 2013 01 18, 16:31)
va va ir pas mane tas pats  doh.gif Ir vargstu iš naujo keldama  doh.gif

Dabar sunku suziureti kuriu truksta doh.gif
Gaila kad angliskai nemoku blush2.gif o reikia butinai pasidometi kas darosi unsure.gif
Atsakyti
doh.gif iš vis kiti maniškiai tušti albumai doh.gif
tikiuosi,kad tik laikinai streikuoja g.gif
Atsakyti
4u.gif čia yra toks kaip ir paaiškinimas ,kodėl dingo foto 4u.gif

labai tikiuosi,kad atsistatys viskas 4u.gif
Atsakyti
kazin kas su fotoz.lt atsitiko????
dingo nuotraukos,nebeina ten ieiti,,,, g.gif
Atsakyti
taip išeina, kad fotoz.lt neliko... dabar viskas pas delfi.lt g.gif
Atsakyti
bet tai ,,neperspeje nieko,,,, biskai gaila kai kuriu nuotrauku nuuuuu verysad.gif
Atsakyti
aš parašiau ten nurodytų el. pašto adresu- kas? kodė? kaip? Gal ką atsakys...
Atsakyti
vat ir pasirodo,kaip nesaugu kad ir kokias foto laikyti internete doh.gif

man irgi daug foto gaila fotki doh.gif
Atsakyti
perskaiciau ta fotki paaiskinima ,tai kaip supratau tas dingusias nuotraukas jie atstatys ,gal kas angliskai gerai skaitote ,kaip jus supratote be vertimo g.gif butu labai gaila jei dingtu visai
Atsakyti
QUOTE(ritka68 @ 2013 02 05, 18:42)
perskaiciau ta fotki  paaiskinima ,tai kaip supratau  tas dingusias nuotraukas jie atstatys ,gal kas angliskai gerai skaitote ,kaip jus  supratote  be vertimo  g.gif butu labai gaila jei dingtu visai

aš supratau,kad atstatys,bet viskas su laiku g.gif
Atsakyti
Norejau paklausti: kodel fotki.com kiekvieno albumo lape rodo skirtinga nuotrauku skaiciu? Vieno albumo lape rodo 11 nuotrauku, kitam lape 19nuotrauku kitam lape 15 ir t.t. Kaip galima sutvarkyti albumuose ,nuotrauku skaiciu? Kad rodytu viename puslapyje daugiau nuotrauku?pvz 100 ir kiekviename puslapyje butu vienodai po 100 nuotrauku?
Atsakyti
QUOTE(raskila @ 2013 02 08, 17:19)
Norejau paklausti: kodel fotki.com kiekvieno albumo lape rodo skirtinga nuotrauku skaiciu? Vieno albumo lape rodo 11 nuotrauku, kitam lape 19nuotrauku kitam lape 15 ir t.t.  Kaip galima sutvarkyti albumuose ,nuotrauku skaiciu? Kad rodytu viename puslapyje daugiau nuotrauku?pvz 100 ir kiekviename puslapyje butu vienodai po 100 nuotrauku?

skirtingus skaičius rodo,nes dėl uragano Sandy berods dingo nemažai foto mirksiukas.gif
o nustatyti skaičių kiek nori matyti galima per nustatymus,ten yra pasirinkimas mirksiukas.gif
Atsakyti