Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(zippy @ 2006 03 17, 09:49)
manau, kad realu, nes kaip suprantu geri fotografai ima už darbo valandą apie 150 lt., tad jei jis neturės didesnio užsakymo tą dieną, manau kad turėtų sutikti kokias tris valandas dirbti su jumis - o tada užtektų laiko ir ceremoniją įamžinti ir gamtoje kur netoliese pasifotkinti.

Labai gerai kad mano norai gali buti igyvendinti thumbup.gif
Bet man neramu, kad fotografai bus labiau linke rinktis visos dienos vestuves fotografuoti, nei pora valandu maniskes verysad.gif

O ka sio forumo fotografai mano apie triju valandu fotosesija baznucioje ir gamtoje?
Atsakyti
Susiduriau su problema, na o gal cia tik man taip atrodo g.gif
Vienu zodziu.. uzsisakiau fotografa, lyg ir viskas ciki, bet dabar pagalvojau, kad kogero negerai tai kad jis zemo ugio doh.gif doh.gif Senai pastebejau kad zymiai graziau iseinu nuotraukose kai mane paveiksluoja is auksciau, ta prasme kai zmogus didesnis arba kai as tiesiog zemiau uz objektyva (pvz sedziu ar pan.) rolleyes.gif na as sau kazkaip labiau patinku, gal veidas smulkesnis atrodo, neispucia taip ir niekada pvz pagurkliuko nesimato ax.gif Tai man idomu ar as cia visai nusisvaigstu blink.gif , ar tame tiesos kazkiek yra.
O va gausis taip kad musu fotografas nedidukas toks, kai is arciau fotkins tai as nekaip daznai galiu iseit, o to tai tikrai nenoriu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif juo labiau kad jis fotkins su juostiniu fotiku ir nuotrauku is anksto nebus galima perziuret.
LABAI LABAI bijau kad puse nuotrauku busiu bjauri jaunoji wacko.gif wacko.gif ir teks ju niekam net nerodyti.
Prasau nuraminkite mane kas ismano ka nors rimciau apie fotografavima ir zino ar tikrai as cia perdedu ar... Nes jei ka tai dar nevelu kito - "didesnio" fotografo paieskot...
Atsakyti
Sveika, ne tau vienai tokios problemos, as pavyzdziui esu labai labai nefotogeniska, kartais tik pavyksta grazias nuotraukas gauti. As tai vis viliuosi kad kai padarys makiaza,sukuosen, kad viskas bus ok.Ir kad nuotraukos bus grazios.O kas tavo fotografas?
Atsakyti
Sigutte, tu tikriausiai juokauji lotuliukas.gif ? Jei fotografas geras, tai viskas gerai su tuom nuotraukom turėtų būti tongue.gif O jei jau koks iš kelmo spirtas, tai ar mažas, ar didelis - tas pats Š mirksiukas.gif Beje, aš (gal ir tu) dar galiu gaut aukštesnį už save fotografą, o ką daryt nuotakoms, kurių ūgis be kulniuko 1,82 lotuliukas.gif ???
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 28, 16:38)
Sigutte, tu tikriausiai juokauji  lotuliukas.gif ? Jei fotografas geras, tai viskas gerai su tuom nuotraukom turėtų būti  tongue.gif O jei jau koks iš kelmo spirtas, tai ar mažas, ar didelis - tas pats Š  mirksiukas.gif Beje, aš (gal ir tu) dar galiu gaut aukštesnį už save fotografą, o ką daryt nuotakoms, kurių ūgis be kulniuko 1,82  lotuliukas.gif ???

Samdyti Staseli Jona is Zmoniu zurnalo- jis pac auksciausias fotografas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KENGAS @ 2006 03 28, 15:54)
Samdyti Staseli Jona is Zmoniu zurnalo- jis pac auksciausias fotografas lotuliukas.gif

o tai vyko fotografų atranka bigsmile.gif ? pačiu aukščiausiu išrinkote Staselį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 28, 17:04)
o tai vyko fotografų atranka  bigsmile.gif ? pačiu aukščiausiu išrinkote Staselį  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ?

AHA
Atsakyti
tai kuris Staselis wink.gif?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 28, 18:06)
tai kuris Staselis wink.gif?

Taigis sakau kad didziausias... tai yra auksciausiais! doh.gif
Atsakyti
Nu va kaip juokais nuejo mano rupestis doh.gif
Bet is tikro tai... man vistiek neramu kazkaip, nes ir siaip as turesiu keleta tokiu prasymuku is fotografo. kaip durnai padariau kad is karto su juo paciu nepakalbejau apie viska, o dabar tai kazkaip nei sis nei tas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigutte @ 2006 03 28, 18:51)
Bet is tikro tai... man vistiek neramu kazkaip, nes ir siaip as turesiu keleta tokiu prasymuku is fotografo.  kaip durnai padariau kad is karto su juo paciu nepakalbejau apie viska, o dabar tai kazkaip nei sis nei tas blush2.gif

gal jau geriau nei siaip nei taip dabar, negu per svente ir isgirsti neigiama atsakyma mega_shok.gif Issiaiskink dabar, gal jis visai nedaro to ko nori.
Atsakyti
QUOTE(Sigutte @ 2006 03 28, 18:51)
Bet is tikro tai... man vistiek neramu kazkaip, nes ir siaip as turesiu keleta tokiu prasymuku is fotografo.  kaip durnai padariau kad is karto su juo paciu nepakalbejau apie viska, o dabar tai kazkaip nei sis nei tas blush2.gif

tu nekreipk dėmesio į mus rolleyes.gif ir būtinai pašnekėk su fotografu apie savo norus mirksiukas.gif nežinau kokių turi prašymų, bet gal jis išpildyti jų negalės arba sutiks tik už papildomą atlygį (visko gali būti smile.gif)
Atsakyti