Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Na ka , kaip supratau komentaru apie fotografa Prana nesulauksiu.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulina19 @ 2006 03 22, 13:26)
Gal kas gali rekomenduoti gera vestuviu fotografa Panevezy?Parasykit ir kaina

galiu, bet tik Klaipėdoje tongue.gif
Atsakyti
Laba!paskelbtos pavardes ir telefonu numeriai tai ne reklama, o nuoroda i internetini puslapi tai jau reklama. Kazkaip reiktu apsispresti. bigsmile.gif Bent jau tokia nuomone susidaro perskaicius paskutini ginca. Mano subjektyvia nuomone ir tai ir tai yra reklama. Jei uzdrausim viska tai kam tada forumas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aiskauda @ 2006 03 23, 11:39)
Laba!paskelbtos pavardes ir telefonu numeriai tai ne reklama, o nuoroda i internetini puslapi tai jau reklama. Kazkaip reiktu apsispresti. bigsmile.gif Bent jau  tokia nuomone susidaro perskaicius paskutini ginca. Mano subjektyvia nuomone ir tai ir tai  yra reklama. Jei uzdrausim viska tai kam tada forumas? g.gif

forumas yra diskusijoms, nuomones ir patirties pasidalinimui, o nereklamai. reklamai yra pilna tam skirtu puslapiu, kaip 1588, lt imoniu katalogas ir t.t. ir jeigu tavo supratimu forumas skirtas reklamai, tai manau geriau naudokis tais puslapiais, maziau laiko sugaisi ir nereiks mergaitisku pokalbiu tada skaitinet
Atsakyti
QUOTE(krista# @ 2006 03 23, 14:17)
forumas yra diskusijoms, nuomones ir patirties pasidalinimui, o  nereklamai. reklamai yra pilna tam skirtu puslapiu, kaip 1588, lt imoniu katalogas ir t.t. ir jeigu tavo supratimu forumas skirtas reklamai, tai manau geriau naudokis tais puslapiais, maziau laiko sugaisi ir nereiks mergaitisku pokalbiu tada skaitinet

Nenoriu kad kiltu dar vienas gincas kaip jau atsitiko kituose puslapiuose tai siulau daugiau nediskutuoti.Tiesiog nevisai mane supratai 4u.gif
Atsakyti
hmmm... su ta reklama labai slidus dalykas ax.gif gi gali prisijungti koks paslaugų teikėjas kaip jaunamartė ir dalinti savo tel. į kairę ir į dešinę... yra, pvz., skyrelis DARBAS, kur galima savo paslaugas siūlyti, o kitoje temoje tai jau reklama...nžn... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 23, 14:49)
hmmm... su ta reklama labai slidus dalykas  ax.gif gi gali prisijungti koks paslaugų teikėjas kaip jaunamartė ir dalinti savo tel. į kairę ir į dešinę... yra, pvz., skyrelis DARBAS, kur galima savo paslaugas siūlyti, o kitoje temoje tai jau reklama...nžn... cool.gif

Keletą tokių "jaunamarčių" jau teko demaskuoti bigsmile.gif

Tačiau grįžkite prie temos esmės.doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella @ 2006 03 23, 15:57)
Keletą tokių "jaunamarčių" jau teko demaskuoti  bigsmile.gif

Tačiau grįžkite prie temos esmės.doh.gif

ot tai tau lotuliukas.gif

na tai va, apie temą dabar lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aš esu tikra, kad savo fotografės darbu liksiu patenkinta bigsmile.gif nors kaip pakomentavo senas vestuvių fotografavimo asas (jo fotkės man žiauriai nepatiko) - VESTUVES FOTOGRAFUOTI GALITIK PATYRĘS FOTOGRAFAS mirksiukas.gif na, linkusi nesutikti esu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 23, 16:12)

aš esu tikra, kad savo fotografės darbu liksiu patenkinta  bigsmile.gif nors kaip pakomentavo senas vestuvių fotografavimo asas (jo fotkės man žiauriai nepatiko) - VESTUVES FOTOGRAFUOTI GALITIK PATYRĘS FOTOGRAFAS  mirksiukas.gif na, linkusi nesutikti esu... ax.gif

Pritariu.
Patirtis žinoma naudinga, bet šviežias nešabloniškas požiūris irgi daug duoda.

Bet reikia žiūrėt ką tas fotografas sugeba ne vestuvėse. Jis turi būt savo techniką ir fotografines priemones įvaldęs - kad vestuvėse laisvę fantazijai duotų, o ne su situacija ir technika kovotų. Na ir reik pasiruošt, kad kažkur iš nežinojimo nespės, kažką galbūt praleis. Patirtis vistik savo irgi duoda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Zoom-: 23 kovo 2006 - 17:11
QUOTE(-Zoom- @ 2006 03 23, 18:08)
Pritariu.
Patirtis žinoma naudinga, bet šviežias nešabloniškas požiūris irgi daug duoda.

Bet reikia žiūrėt ką tas fotografas sugeba ne vestuvėse. Jis turi būt savo techniką ir fotografines priemones įvaldęs - kad vestuvėse laisvę fantazijai duotų, o ne su situacija ir technika kovotų. Na ir reik pasiruošt, kad kažkur iš nežinojimo nespės, kažką galbūt praleis. Patirtis vistik savo irgi duoda...

joop tongue.gif va čia esu linkusi sutikti lotuliukas.gif o derinukų AŠ FOTOGRAFAS IR OPERATORIUS išvis protu nesuvokiu doh.gif kaip vienu metu gali ir fotkint ir filmuot unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 23, 22:25)
joop  tongue.gif va čia esu linkusi sutikti   lotuliukas.gif o derinukų AŠ FOTOGRAFAS IR OPERATORIUS išvis protu nesuvokiu  doh.gif kaip vienu metu gali ir fotkint ir filmuot  unsure.gif ?

drinks_cheers.gif Nesuprantu ir as kaip pavyzdziui suspeti nufilmuot ir nufotkint ziedlapiu lietu, balandziu paleidima, ziedu dejima g.gif . Juk nepakartosi... doh.gif Kazkas lieka neiamzinta...
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2006 03 24, 11:29)
drinks_cheers.gif Nesuprantu ir as kaip pavyzdziui suspeti nufilmuot ir nufotkint ziedlapiu lietu, balandziu paleidima, ziedu dejima g.gif . Juk nepakartosi... doh.gif Kazkas lieka neiamzinta...

Siuo klausymu jau buvo audringa diskusija cool.gif
Atsakyti