Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Labukas merginos smile.gif gal kuri ka nors zinote ar girdejote apie fotografa Prana, jis yra is Vilniaus. ax.gif
Aciu jums.
Atsakyti
atsargiai su fotografu Algimantu iš Kauno, daugiau info yra skyrelyje "atsargiai mane apgavo" mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos gražuolės, gal kas esate girdėjusios apie fotografą Vytautą Daraškevičių iš Vilniaus? būčiau dėkinga už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LEDUTIS @ 2006 03 20, 16:56)
atsargiai su fotografu Algimantu iš Kauno, daugiau info yra skyrelyje "atsargiai mane apgavo" mirksiukas.gif

Mažoka duomenų - esu įsitikinęs, kad fotografų Algimantų Kaune ne vienas.
Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2006 03 21, 09:42)
Mažoka duomenų - esu įsitikinęs, kad fotografų Algimantų Kaune ne vienas.

Eik tu sau... Tai gal dar ir Pranų Vilniuje ne vienas ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(T L @ 2006 03 21, 11:13)
Eik tu sau... Tai gal dar ir Pranų Vilniuje ne vienas ?  blink.gif

Na kad apie Praną nieko nepasakys - dar ne bėda. O va jei apie ne tą Algimantą prišnekės - jau nuostolis Algimantui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2006 03 21, 11:12)
Na kad apie Praną nieko nepasakys - dar ne bėda. O va jei apie ne tą Algimantą prišnekės - jau nuostolis Algimantui smile.gif

Jei tiksliau - tai kokiems DEŠIMČIAI Algimantų smile.gif Ir kaip dabar kokiam žmogeliui įrodyti, jeigu jis netyčia Algimantas ir dar iš Kauno - kad jis NE TAS Algimantas smile.gif
Atsakyti
Šiaip brangieji yra norodyti jo duomenys, skyrelyje "atsargiai mane apgavo" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEDUTIS @ 2006 03 21, 12:21)
Šiaip  brangieji yra norodyti jo duomenys, skyrelyje "atsargiai mane apgavo" biggrin.gif

O taip, brangioji, tas vienas vienintelis Tele2, gal net koks Pildyk, telefono numeris yra nepaprastai vertinga, neįkainojama informacija - pagal ją visos jaunosios galės atpažinti tą sukčių iki pat jo gyvenimo galo, niekur jis su tuo numeriu nepasislėps, nieko daugiau nereikia.
Atsakyti
Kam reikėjo visos atpažino, o ką labai domino tam ir daugiau duomenų buvo suteikta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEDUTIS @ 2006 03 22, 07:16)
Kam reikėjo visos atpažino, o ką labai domino tam ir daugiau duomenų buvo suteikta biggrin.gif

leduti, neimk i galva ju plepalu. sio forumo fotografai net nesivargina kitu temu paskaitineti,o kadangi neranda sau naudingesnio forumo nei sitas, tai tupi cia ir bando ir visciuku i erelius pavirsti smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali rekomenduoti gera vestuviu fotografa Panevezy?Parasykit ir kaina
Atsakyti