Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(airv @ 2006 03 12, 03:13)
Mes noretume fotosesijos tik gamtoje ir baznycioje, bet kad nuotrakos butu kokybiskos ir geros. nenorime moketi daugiau nei 500 lt. kazin ar tai realu, turint omenyje, kad vestuves sezono metu ty rugpjucio pradzioje? Gal kas samdete fotografa tik porai valandu?

manau, kad realu, nes kaip suprantu geri fotografai ima už darbo valandą apie 150 lt., tad jei jis neturės didesnio užsakymo tą dieną, manau kad turėtų sutikti kokias tris valandas dirbti su jumis - o tada užtektų laiko ir ceremoniją įamžinti ir gamtoje kur netoliese pasifotkinti.
Atsakyti
QUOTE(Bella @ 2006 03 17, 00:56)
[info] Gerbiamieji fotografai. DĖL REKLAMOS KREIPKITĖS info@supermama.lt, reklama@supermama.lt

Jeigu atvirai, tai forumo taisyklių punktas "Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt" skamba gan keistai. Tai man kažkoks reklamos vadybininkas, pamatęs kad man reklama gali būti naudinga ir esu potencialus klientas iš kurio galima užsidirbti, turėtų siūlyti reklamuotis, o ne aš - rašinėti reklamos vadybininkams ir teikti jiem siūlymus. Ir kaip man savo pasiūlymą formuluoti - turiu pinigų, ar teiksites paimti ? Ateinu į parduotuvę - man siūlo, aš renkuosi, moku pinigus. Nepradedu nuo to, kad bėgu prie kasos, siūlau dvidešimt litų ir klausiu - ką man parduotuvė už juos galėtų duoti. Gaučiau iš kokio Supermamos atstovo laišką su konkrečiais pasiūlymais - kaip Supermama galėtų mane pareklamuoti, kokiais būdais, kaip dažnai ir konkretesniais įkainiais, gal ir tikrai susimąstyčiau. Kol kas - iš Supermamos negavau tokio pasiūlymo. Iš kitur - gaunu.
Atsakyti
Be to, aš pats, o matau kad ir kai kurie kolegos, laiką gaištam ir forume dalyvaujam ne tam kad reklamuotis, o būtent tam kad pabendrauti, ką nors naudingo patarti jauniesiems, "šviesti klientus". "Kad Lietuvai būtų geriau". Pasireklamavimas - čia tiesiog "pašalinis efektas" gaunasi. Nepatingėkit, būsimos jaunosios - paskaitykit kolegos Leo dekalogą, http://www.supermama...ic=40870&st=408 , ir padėkokit jam, tikrai naudingi patarimai. Nejuokauju - pats gūdžiausias reginys vestuvėse, tai geriantys šampaną iš baltų vienkartinių stiklinių bažnyčios fone jaunieji.
O šviesti klientus - būtina. Jau prieš kelis metus įsistikinau - kad mano darbo rezultatai priklauso ne tik nuo manęs, bet ir nuo to kaip jaunieji bus pasiruošę vestuvėms, kaip suplanavę laiką ir pan. Bandžiau susitikinėti su jaunaisiais, bendrauti, patarti - bent jau dėl laiko planavimo, nes nuo to, bent jau mano manymu, tikrai priklauso labai daug. Ir - nusivyliau. Sunku keliasdešimčiai žmonių pasakoti tą patį, kaip papūgai. Be to - mažai kas ir išgirsta, daug kas dar žiūri į fotografą kaip į žmogų, kuriam terūpi "tris litai už nuotrauką", todėl nesvarbu, ką jis ten šneka. Ir Supermamos forumas - ideali vieta, kad šviesti tautą ir kelti "bendrą lygį". Turiu pripažinti - šitas forumas tikrai labai populiarus. Ir vietoj to, kad man susitikti su keliasdešimt žmonių ir visiems kartoti tą patį - geriau vieną kartą parašyti čia, kad perskaitytų keli šimtai.
Atsakyti
QUOTE(T L @ 2006 03 17, 12:20)
Jeigu atvirai, tai forumo taisyklių punktas "Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt" skamba gan keistai. Tai man kažkoks reklamos vadybininkas, pamatęs kad man reklama gali būti naudinga ir esu potencialus klientas iš kurio galima užsidirbti, turėtų siūlyti reklamuotis, o ne aš - rašinėti reklamos vadybininkams ir teikti jiem siūlymus. Ir kaip man savo pasiūlymą formuluoti - turiu pinigų, ar teiksites paimti ? Ateinu į parduotuvę - man siūlo, aš renkuosi, moku pinigus. Nepradedu nuo to, kad bėgu prie kasos, siūlau dvidešimt litų ir klausiu - ką man parduotuvė už juos galėtų duoti. Gaučiau iš kokio Supermamos atstovo laišką su konkrečiais pasiūlymais - kaip Supermama galėtų mane pareklamuoti, kokiais būdais, kaip dažnai ir konkretesniais įkainiais, gal ir tikrai susimąstyčiau. Kol kas -  iš Supermamos negavau tokio pasiūlymo. Iš kitur - gaunu.

TL, forumo koncepsija ne ta. Čia reklamuojasi tie, kuriems to reikia ir kurie nori. O suformuluoti pasiūlymą, nemanau, kad tai sunkus darbas ir pritrūktų minčių.
Atsakyti
QUOTE(Bella @ 2006 03 17, 01:56)
Gerbiamieji fotografai. DĖL REKLAMOS KREIPKITĖS info@supermama.lt, reklama@supermama.lt , o ne dejuokite, kad kažkas ne taip. Na, jei jau tokie sąžiningi ir nenorite būti klounais moteriškais nick'ais (anksčiau ar vėlai vistiek būsit "susekti", nes dvigubų nick'ų naudojimas šiame forume draudžiamas) negi taip sunku "legalizuotis", tada niekas jums netrukdys dalinti patarimus ir priiminėti užsakymus. Ir man pačiai atkris "morkos - seklio" darbas, kuris man labai nemalonus. Na, o trinti aš PRIVALAU, nes patys pabandykite įsivaizduoti, kas šiame skyrelyje darysis, jei visi kas tik norės ir sugebės pradės reklamuotis (ką beje dažnai ir daro). Čia jaunųjų diskusijoms skirtas forumas, o ne labdaringa skelbimų lenta. Nemokamų skelbimų svetainių internete pilna, tačiau jus čia traukia, nes renkasi potencialiausi jums klientai. Šiame forume reklama - MOKAMA. Ir būnant savo srityje profesionalais ar žinovais, puikiai turėtumėte susivokti, kad ši reklama jums dešimteriopai atsipirks. Na, ne man vadybos įmantrumus jums dėstyti. Nesiruošiu ir nenoriu su jumis kariauti, tačiau supratingumo sulaukiu ne iš visų paslaugų ""pardavėjų", nors čia gausu tiek fotografų, tiek muzikantų, auto savininkų ir t.t. Visų nevardinsiu, per ilgas sąrašas.
Dėkoju už dėmesį. Jei atsakymas bus, tai pageidaučiau tik teigiamo. Pyktį,  blogą nuotaiką ir emocijas pasilikte sau. drinks_cheers.gif

dėl reklamos nesiginčiju, bet Jūs ištrynėte žinutę su nuoroda į puslapį, kuriame buvo galima rasti nuorodas į apie 100 profesionalių Lietuvos fotografų internetinius puslapius (gal net ne visi jie sutiktų fotografuoti vestuves) - bet būsimos nuotakos būtų turėjusios didelį pasirinkimą - tad nemanau, kad čia kažkokia reklama. O dabar supermamų dalyvių išrekalmuoti fotografai seniausiai užsakyti visai vasarai, tai ką daryti toms, kurios planuoti vestuves pradėjo vėliau ?
Atsakyti
QUOTE(T L @ 2006 03 17, 12:20)
Jeigu atvirai, tai forumo taisyklių punktas "Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt" skamba gan keistai. Tai man kažkoks reklamos vadybininkas, pamatęs kad man reklama gali būti naudinga ir esu potencialus klientas iš kurio galima užsidirbti, turėtų siūlyti reklamuotis, o ne aš - rašinėti reklamos vadybininkams ir teikti jiem siūlymus. Ir kaip man savo pasiūlymą formuluoti - turiu pinigų, ar teiksites paimti ? Ateinu į parduotuvę - man siūlo, aš renkuosi, moku pinigus. Nepradedu nuo to, kad bėgu prie kasos, siūlau dvidešimt litų ir klausiu - ką man parduotuvė už juos galėtų duoti. Gaučiau iš kokio Supermamos atstovo laišką su konkrečiais pasiūlymais - kaip Supermama galėtų mane pareklamuoti, kokiais būdais, kaip dažnai ir konkretesniais įkainiais, gal ir tikrai susimąstyčiau. Kol kas -  iš Supermamos negavau tokio pasiūlymo. Iš kitur - gaunu.

Yra ir kitų manau Jums patrauklių reklamos būdų, bei kainų, tačiau kaip bebūtų gaila kreipėsi tik vienas fotografas , kitiems matyt maloniau slapstytis.

Tikrai norėtusi, kad būtų vestuvininkėms ir ne tik , pasirinkimas.
Tikiuosi sulaukti Jūsų laiškučių į až ir padėti tapti Jums legaliems mūsų puslapyje.
Taip pat galim bendrauti rima@supermama.lt
Tikiusi vieni kitiems padėsime gyventi ir nesipyksime.
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2006 03 17, 14:02)
[color=red]Puiku, kad yra potencialių klientų užsakovų, tada viešai siūlau jei kam reik:
Galite reklamuotis išsipirkę mėnesiui ar ilgesniam laikotarpiui banerį kurio dydis yra 120*60

Statistika ?
Atsakyti
Parašykite man AŽ savo e-pašto adresą ir jums atsiųsim visą reikiama info.
Atsakyti
QUOTE(zippy @ 2006 03 17, 11:42)
dėl reklamos nesiginčiju, bet Jūs ištrynėte žinutę su nuoroda į puslapį, kuriame buvo galima rasti nuorodas į apie 100 profesionalių Lietuvos fotografų internetinius puslapius (gal net ne visi jie sutiktų fotografuoti vestuves) - bet būsimos nuotakos būtų turėjusios didelį pasirinkimą - tad nemanau, kad čia kažkokia reklama.  O dabar supermamų dalyvių išrekalmuoti fotografai seniausiai užsakyti visai vasarai, tai ką daryti toms, kurios planuoti vestuves pradėjo vėliau ?

tas sarasas yra leo saite, leo, saitas yra jo profilyje, taigi, jei nori, gali pati ta nuoroda isikelti blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
Sitas visiems labai reikalingas Sarasas, malonu kad ji visa surinkote.

O gerbiami musu forumo fotografai, jei norite buti tokie draugiski, tai duokite forumietems nuolaidas smile.gif 4u.gif mes su savo draugais forumieciais tai cia taip elgiames smile.gif o uz patarimus aciu 4u.gif
Atsakyti
mike, ačiū 4u.gif

o dėl nuolaidų LABAI pritariu thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zippy: 17 kovo 2006 - 14:33
QUOTE(zippy @ 2006 03 17, 12:30)
mike, ačiū  4u.gif

kas nea? idejau ta nuoroda
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 17, 15:32)
kas nea? idejau ta nuoroda

jo, nuoroda ta, bet saitas ne leo, o -zoom- angel_not.gif
Atsakyti