Be to, aš pats, o matau kad ir kai kurie kolegos, laiką gaištam ir forume dalyvaujam ne tam kad reklamuotis, o būtent tam kad pabendrauti, ką nors naudingo patarti jauniesiems, "šviesti klientus". "Kad Lietuvai būtų geriau". Pasireklamavimas - čia tiesiog "pašalinis efektas" gaunasi. Nepatingėkit, būsimos jaunosios - paskaitykit kolegos Leo dekalogą,
http://www.supermama...ic=40870&st=408 , ir padėkokit jam, tikrai naudingi patarimai. Nejuokauju - pats gūdžiausias reginys vestuvėse, tai geriantys šampaną iš baltų vienkartinių stiklinių bažnyčios fone jaunieji.
O šviesti klientus - būtina. Jau prieš kelis metus įsistikinau - kad mano darbo rezultatai priklauso ne tik nuo manęs, bet ir nuo to kaip jaunieji bus pasiruošę vestuvėms, kaip suplanavę laiką ir pan. Bandžiau susitikinėti su jaunaisiais, bendrauti, patarti - bent jau dėl laiko planavimo, nes nuo to, bent jau mano manymu, tikrai priklauso labai daug. Ir - nusivyliau. Sunku keliasdešimčiai žmonių pasakoti tą patį, kaip papūgai. Be to - mažai kas ir išgirsta, daug kas dar žiūri į fotografą kaip į žmogų, kuriam terūpi "tris litai už nuotrauką", todėl nesvarbu, ką jis ten šneka. Ir Supermamos forumas - ideali vieta, kad šviesti tautą ir kelti "bendrą lygį". Turiu pripažinti - šitas forumas tikrai labai populiarus. Ir vietoj to, kad man susitikti su keliasdešimt žmonių ir visiems kartoti tą patį - geriau vieną kartą parašyti čia, kad perskaitytų keli šimtai.