QUOTE(Giedrutia @ 2006 07 17, 15:21)
Štai ir norėjau papasakoti apie vestuvių fotografą. Kaip tik šį savaitgalį piršliavom. Bet fotografu aš asmeniškai buvau labai nepatenkinta, nes jis visus mus gaišino, stabdė eigą tam, kad sustatyti nuotraukai: tai taip atsistokit, taip pasvirkit, taip kojytę atkiškit.... Atrodė, kad tai ne vestuvės, o 7 val. fotosesija. Mūsų žodžiai, momento iškilmingumas liko tik antram plane...
O paskui ir pats nepatenkintas buvo, kai tik po kelias nuotraukas užsisakėm. Kiek gali jų užsisakyti, jei didelės po 6 lt, o mažos po 3 lt. Tuo labiau, kad jų likimas stalčiui gulėti.
Žodžiu, mano manymu, fotografas turi būti nematomas, o pats gaudyti kadrus. Vienai kitai bendrai nuotraukai sustatyti būtina, bet ne kas kelios minutės.
O paskui ir pats nepatenkintas buvo, kai tik po kelias nuotraukas užsisakėm. Kiek gali jų užsisakyti, jei didelės po 6 lt, o mažos po 3 lt. Tuo labiau, kad jų likimas stalčiui gulėti.
Žodžiu, mano manymu, fotografas turi būti nematomas, o pats gaudyti kadrus. Vienai kitai bendrai nuotraukai sustatyti būtina, bet ne kas kelios minutės.
uztai reikia imti tokius planus kur fotografas fotkina kiek gali ir neima kita diena po 6 ir 3lt uz foto. va taip ir buna kai fotografas pelnosi is sveciu. Pigiau bet kentejo visi.