Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(JUSSTE @ 2006 03 16, 00:13)
Mes tai nusisamdeme toki Fausta ( is Alytaus)...jo nuotraukos tikrai nuostabios...ir parodu jis nemazai surenges...
O su filmuotoju, tai truputeli pavelavome (negavome ko norejom) verysad.gif , bet vistiek susiradome Jonas  Misiunas...gal kas kokiu atsiliepimu gali parasyti apie jo darba??? Ačiū.

Aha Faustas thumbup.gif thumbup.gif Blin kaip man "nedašuto" kad galima jį samdytis..
Aš jį prisimenu iš mokyklos laikų kai dar gyvenau Dzūkijoje... thumbup.gif forografas..o jau nuotraukos... bigsmile.gif Tik va vestuvinių tai neesu mačiusi bet visos kitos tai pasaka buvo anksčiau ax.gif
Atsakyti
mergaites o gal ka nors girdejusios apie ricarda pamarnacka is alytaus? internete radau jo foto, taciau kaip jis pats idomu elgiasi ir apskritai, gal galit rekomenduot? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliuxxx @ 2006 03 16, 09:32)
mergaites o gal ka nors girdejusios apie ricarda pamarnacka is alytaus? internete radau jo foto, taciau kaip jis pats idomu elgiasi ir apskritai, gal galit rekomenduot?  blink.gif

Apie R. Pamarnacka, rodos, Vestuviu fotografu pirmoje temoje... arba antros pirmoj pusej yra rasoma ir yra nuorodos i merginu vestuves, kurias jis fotografavo. Siaip kazkokiu meniniu - reportaziniu stebuklu jis kaip ir nedaro, kiek supratau, bet atsiliepimai geri smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geliuke: 16 kovo 2006 - 09:02
QUOTE(Doviliuxxx @ 2006 03 16, 09:32)
mergaites o gal ka nors girdejusios apie ricarda pamarnacka is alytaus? internete radau jo foto, taciau kaip jis pats idomu elgiasi ir apskritai, gal galit rekomenduot?  blink.gif

Mes užsisakėme Ričardo paslaugas...Per pokalbį man jis pasirodė thumbup.gif ir nuotraukų albumus rodė gražius..kai tik buvo vienos vestuvės praėję tai šviežias nuotraukas matėme thumbup.gif
Na nežinau kaip pas mus bus bet tikiuos kad viskas ok.gif

Man jis ir kaip žmogus patiko..gal pora valandų praplepėjome..Toks šiltas ir mielas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikota: 16 kovo 2006 - 10:09
Nuotakos dejuoja kad laisvu fotografu nebeliko. Pabandai padet, parasydamas linka kur ieskot, zinute istrina.

Juokinga.
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2006 03 16, 08:47)
Aha Faustas  thumbup.gif  thumbup.gif  Blin kaip man "nedašuto" kad galima jį samdytis..
Aš jį prisimenu iš mokyklos laikų kai dar gyvenau Dzūkijoje... thumbup.gif  forografas..o jau nuotraukos... bigsmile.gif  Tik va vestuvinių tai neesu mačiusi bet visos kitos tai pasaka buvo anksčiau  ax.gif

o esat Fausto vestuviniu nuotrauku mate???
Atsakyti
QUOTE(giedlius @ 2006 03 16, 12:31)
Nuotakos dejuoja kad laisvu fotografu nebeliko. Pabandai padet, parasydamas linka kur ieskot, zinute istrina.

Juokinga.

Na moderatorė čia taip reklamą supranta. Neduokdie kuris nors čia rašantis fotografas naudos iš savo rašymo turės...
Atsakyti
Senas geras budas vadinasi islieka geriausias. Prisidarai klonu moteriskais nikais ir po truputeli viesini save.
Atsakyti

i 
Gerbiamieji fotografai. DĖL REKLAMOS KREIPKITĖS info@supermama.lt, reklama@supermama.lt , o ne dejuokite, kad kažkas ne taip. Na, jei jau tokie sąžiningi ir nenorite būti klounais moteriškais nick'ais (anksčiau ar vėlai vistiek būsit "susekti", nes dvigubų nick'ų naudojimas šiame forume draudžiamas) negi taip sunku "legalizuotis", tada niekas jums netrukdys dalinti patarimus ir priiminėti užsakymus. Ir man pačiai atkris "morkos - seklio" darbas, kuris man labai nemalonus. Na, o trinti aš PRIVALAU, nes patys pabandykite įsivaizduoti, kas šiame skyrelyje darysis, jei visi kas tik norės ir sugebės pradės reklamuotis (ką beje dažnai ir daro). Čia jaunųjų diskusijoms skirtas forumas, o ne labdaringa skelbimų lenta. Nemokamų skelbimų svetainių internete pilna, tačiau jus čia traukia, nes renkasi potencialiausi jums klientai. Šiame forume reklama - MOKAMA. Ir būnant savo srityje profesionalais ar žinovais, puikiai turėtumėte susivokti, kad ši reklama jums dešimteriopai atsipirks. Na, ne man vadybos įmantrumus jums dėstyti. Nesiruošiu ir nenoriu su jumis kariauti, tačiau supratingumo sulaukiu ne iš visų paslaugų ""pardavėjų", nors čia gausu tiek fotografų, tiek muzikantų, auto savininkų ir t.t. Visų nevardinsiu, per ilgas sąrašas.
Dėkoju už dėmesį. Jei atsakymas bus, tai pageidaučiau tik teigiamo. Pyktį,  blogą nuotaiką ir emocijas pasilikte sau.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(giedlius @ 2006 03 16, 16:41)
Senas geras budas vadinasi islieka geriausias. Prisidarai klonu moteriskais nikais ir po truputeli viesini save.

Kokia aš naivi doh.gif , net nežinojau ir nepagalvojau, jog dar ir toks būdas yra lotuliukas.gif Jūs man atskleidėte viešai žinomą paslaptį topsecret.gif
Atsakyti
Ale juk galima baneriui laika issipirkti. Tikrai bus nemazai besukreipianciu
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2006 03 17, 08:09)
Ale juk galima baneriui laika issipirkti. Tikrai bus nemazai besukreipianciu

Na šiaip ten buvo ne reklama, o linkas į fotografų ir fotostudijų sąrašą... Ilgą sąrašą...
Atsakyti