Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Gerai, kai galima pasakyti „geras pasirinkimas“ post factum... Už tokius fotografus bei jaunuosius ir pakelkim drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

Beje, yra ir vestuvinių albumų tema smile.gif

QUOTE(Forgete @ 2006 07 03, 18:53)
Mes pagaliau gavome savo foto. Fotografas nerealiai nustebino netiketais ir super graziais kadadrais. Prasom ivertinti wink.gif
http://public.fotki....rgete/vestuves/

Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 07 03, 17:53)
Mes pagaliau gavome savo foto. Fotografas nerealiai nustebino netiketais ir super graziais kadadrais. Prasom ivertinti wink.gif
http://public.fotki....rgete/vestuves/

na, galiu pasakyti savo subjektyvia nuomone, kad puikus santykis: mazdaug puse nuotrauku pagauti kadrai, o likusieji - pozuota taip, kad atrodytu "lyg netycia" pagauta... Mano nuomone, tai yra menas, kai sustabdoma reikiama akimirka ir jaunieji neatrodo susikauste...
Sveikinimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny @ 2006 07 03, 23:23)
na, galiu pasakyti savo subjektyvia nuomone, kad puikus santykis: mazdaug puse nuotrauku pagauti kadrai, o likusieji - pozuota taip, kad atrodytu "lyg netycia" pagauta... Mano nuomone, tai yra menas, kai sustabdoma reikiama akimirka ir jaunieji neatrodo susikauste...
Sveikinimai smile.gif

aciu smile.gif Cia tik labai nedaug foto sudejau, viso turim apie ~650 spalvotu ir tiek pat nespalvotu foto. Siaip as tai labai patenkinta savo fotografu wink.gif
Atsakyti
forgete, savo vestuvines nuotraukas turetum rodyti ir nuomoniu klausti ne fotografu, o vestuviniu fotoalbumu temoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2006 07 04, 11:57)
forgete, savo vestuvines nuotraukas turetum rodyti ir nuomoniu klausti ne fotografu, o vestuviniu fotoalbumu temoj mirksiukas.gif

Tai tada kas vyksta sitoj temoj? As tik norejau rekomenduoti savo fotografa.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 07 04, 12:04)
Tai tada kas vyksta sitoj temoj? As tik norejau rekomenduoti savo fotografa.

tai parekomenduok ax.gif man labai aktualu...parasyk kiek kainavo ir pan. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2006 07 04, 12:41)
tai parekomenduok  ax.gif  man labai aktualu...parasyk kiek kainavo ir pan.  rolleyes.gif

Mindaugas Armonavičius www.paparacis.lt 868210729
gauni dvd su ~700 spalvotu ir tiek pat nespalvotu foto
taip pat jaunavedziai gauna labai grazu albuma su ~50 foto parinktu fotografo nuoziura. Viskas tas kainuoja 1500Lt.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 07 04, 12:54)
Mindaugas Armonavičius www.paparacis.lt 868210729
gauni dvd su ~700 spalvotu ir tiek pat nespalvotu foto
taip pat jaunavedziai gauna labai grazu albuma su ~50 foto parinktu fotografo nuoziura. Viskas tas kainuoja 1500Lt.

aha.....aciu aciuks.gif ale kazkaip brungiai kainuoja mastau.gif .....nu as dar sviezia siuo klausimu.... huh.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif
gal galite imesti koki foografu sarasiuka pagal, kuri bandet ieskotis ju paslaugu. primu visa info. is nkasto labai aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2006 06 30, 19:06)
Na, Lietuvoj dar neteko susidurti, bet apskritai kalbant, užsienyje būna, kad daro priešvestuvinės fotografijas laisva apranga, būna, kad daro „bridal portrait“, o gali daryti su visa vestuvių dienos apranga ir kažkur panaudoti didelę jaunųjų foto per pačias jų vestuves. Pasaulis margas smile.gif

siaip kiek zinau amerikoje fotografas susuitinka su jaunavedziais savaite ar kelias pries vestuves ir tada tiesiog juos nusiveda i kelias vietas, kuriose galvoja fotografuoti jaunuosius vestuviu diena...taip fotografas susipazina su jaunaisiais, ju ypatumais, kad geresnes nuotraukos butu vestuviu diena. beje, jauniji tikrai nebuna apsirenge vestuvinais rubais...

na o dar buna taip, kad vestuviu diena, pulkas ir jaunieji susitinka su fotografu pries ceremonija ir padaroma foto sesija...
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2006 07 05, 13:30)
labas visoms  4u.gif
gal galite imesti koki foografu sarasiuka pagal, kuri bandet ieskotis ju paslaugu. primu visa info. is nkasto labai aciu blush2.gif

Pabandyk peržiūrėti Vestuvių fotografai, Vestuvių fotografai II ir visą šią temą. Turėtum rasti nemažai kontaktų. Bent jau kai man reikėjo, tai aš būtent taip ir dariau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsIrTu: 05 liepos 2006 - 14:54
sveikos merginos biggrin.gif
gal kas žino Klaipėdoje gera foto saloną?
aš girdėjau , kad neblogai fotkina Birutės gatvėje dirbančios dvi sesės.tik tikslaus adreso nežinau. gal dar kokių pasiūlymų būtų mirksiukas.gif
Atsakyti