Vestuvinė fotografija ir studijinė fotografija: na, aš čia nematau prieštaravimo, nors tai visiškai neatitinka mano stiliaus. Juk fotografuoja jaunuosius studijose? Yra reportažinė fotografija ir yra karo fotografija, bet tai nekliudo karo fotografams važiuoti ir dirbti laikraščio užsakymu. Kitkas jau kokybės / laiko / stiliaus / skonio klausimas. Bet čia geriau būtų, kad kalbėtų tie, kas užsiima studijine fotografija - gal daugiau ko įdomaus paporintų , pvz., kiek rimtai fotografuojant visažistei trunka paruošti modelį, koks yra fotografinis makiažas, kaip ruošiamas ne tik veidas... Vienoj studijoj studijoj pasakė, kad apskritai savo studijoj nesiterlioja su tokiais dalykais... tai spėkit, kiek jie rimti man pasirodė Per vestuves sava specifika - nevalysi gi jaunajai makiažo ir nedėsi fotografinio makiažo, laiko mažai ir dažnai tenkina, sakykim, nebrangus rezultatas, - juk būna, kažkas pamatęs juodai baltą ar sepia tai automatiškai priima kaip meną Todėl galbūt kažkam fotografavimas studijoje kitą nei vestuvių dieną, kai gali ilgiau pabūt studijoj, apsiprasti, atsipalaiduoti, o ne prabėgom įsitempus dirbtinai šypsotis ar pan., ir būtų kompromisinis variantas, kai norima puikių studijinių ir vestuvių dienos fotografijų. Chi, čia atrodo vėl prasikiša mano siekis, kad ir studijinėse fotografijose žmogus būtų kiek įmanoma natūralesnis
QUOTE(china @ 2006 06 30, 10:52)
nesupratu? negi leo siulai pries arba po vestuviu daryti fotosesija ir vaidinti vestuves
aisku tada galima begalinio grozio nuotraukas, tada net seselius gari "pasirinkti", kam per vestuves neuztektu laiko. bet nemaisykime vestuvines fotografijos su studijos fotografija. kazkaip idomiai cia pas mus, dauguma fotografu fotografuoja viska is eiles, bet juk architektura ir vestuves skiriasi, taip pat kaip studijos ir dokumentine fotografija. kazkaip daug fotografu visu galu meistrai, jokios specializasijos, jokio susikoncentravimo, o paskui dejuoja, kad nespeja, kad per mazai laiko, kad dar kas nesigauna ir t.t. idomu, kodel batsiuviai nesiuva vestuviniu sukneliu, juk jie irgi siuvejai, ar ausu gydytojas nedaro skrandzio operacijos
aisku tada galima begalinio grozio nuotraukas, tada net seselius gari "pasirinkti", kam per vestuves neuztektu laiko. bet nemaisykime vestuvines fotografijos su studijos fotografija. kazkaip idomiai cia pas mus, dauguma fotografu fotografuoja viska is eiles, bet juk architektura ir vestuves skiriasi, taip pat kaip studijos ir dokumentine fotografija. kazkaip daug fotografu visu galu meistrai, jokios specializasijos, jokio susikoncentravimo, o paskui dejuoja, kad nespeja, kad per mazai laiko, kad dar kas nesigauna ir t.t. idomu, kodel batsiuviai nesiuva vestuviniu sukneliu, juk jie irgi siuvejai, ar ausu gydytojas nedaro skrandzio operacijos