Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Žydraakė @ 2006 06 20, 10:39)
Viliosi, kad fotografas gerai nufotografavo unsure.gif

tai tu net nemaciusi nuotrauku jau rupiniesi kaip cia raudonas akis reiks pataisyti blink.gif
Papildyta:
QUOTE(giedlius @ 2006 06 21, 14:15)
As kaip profesionalus vestuviu fotografas galiu pasakyti kad visas forumas yra tik saves reklamavimas ir nieko daugiau tarpe fotografu.

tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giedlius @ 2006 06 21, 16:15)
As kaip profesionalus vestuviu fotografas galiu pasakyti kad visas forumas yra tik saves reklamavimas ir nieko daugiau tarpe fotografu. Tokie pasisakymai kaip Alighieri ypac.

Na kad reklamuojasi visi tai beabejo visi. Kodel butent kaip pvz paimtas as net nenutuokiu smile.gif , bet ir tai i gera, vis demesys man biggrin.gif. Paprasti ekonomikos desniai: yra paklausa, atsiras ir pasiula, tai kad nieko nepadarysi, niekur nuo to nepabegsi. Siais laikais reklama labai galingas yrankis....
Atsakyti
man jau darosi slykstu cia skaitineti... ateini patarti nuotakoms, randi vien fotografu diskusijas ... user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 06 22, 12:29)
man jau darosi slykstu cia skaitineti... ateini patarti nuotakoms,  randi vien fotografu diskusijas ...  user posted image

Internetas - vieša vieta. Kas nori - tas diskutuoja.
Atsakyti

i 
Gerbiami fotografai, šis skyrelis skirtas padėti, patarti nuotakoms (ar jų draugėms), renkantis vienus ar kitus fotografus. Ši tema nėra skirta kažkokiems plepėjimams (chat'ams). Tad jeigu norite tarpusavy bendrauti, susiraskite kokį pokalbių kambarį ar kitą diskusijoms skirtą portalą. Nes dabar nuotakoms ieškoti naudingos informacijos tarp Jūsų pokalbių tikrai nėra lengva.
Atsakyti
Jusu manymu kas geriausiai gali patart busimoms nuotakos fotografu klausimais?
Tikrai kad ne staybininkai ir pan, o patys fotografai....
Todel pirma pagalvokit paskui sakykit.....
Atsakyti
Nu tai ir pakenčia čia mus merginos. Bet teisybę sako - nereik į lankas nukrypti. Vestuvės tai vestuvės - apie jas ir kalbėkim.

Reik pastebėti, kad merginų aktyvumas smarkiai kritęs - tai ir liko vien fotkintojų tauzalai. Nepykit labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dante @ 2006 06 22, 15:15)
Jusu manymu kas geriausiai gali patart busimoms nuotakos fotografu klausimais?
Tikrai kad ne staybininkai ir pan, o patys fotografai....
Todel pirma pagalvokit paskui sakykit.....

Klausimas ne tame, ar gali fotografai patarinėti, ar negali... O tame, kad vyriokai neretai pamiršta, kad čia ne pokalbių kambarys ir pradeda vienas kitam į žinutes atrašinėti ne AŽ pagalba, o tiesiai į forumą... Kad jie padeda nuotakoms, tai čia pagirtinas dalykas 4u.gif . Tik svarbu nepamiršti temos esmės mirksiukas.gif

Matau, -Zoom- suprato ką norėjau pasakyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsIrTu: 22 birželio 2006 - 14:42
Ne nu tai kad juokinga tiesiog. Jaunoji klausia: pasitaisyt akis raudonas.
Atsakymas: Nu as kaip vestuviu fotografas galiu atsakyti ta ir ta.... Ai bala nemate.
Skaitom toliau, ziurim linkus ir tenkinames.
Atsakyti
mielos paneles, besiruosiancios teketi,

tik nesifotografuokite UAB "Vilniaus artele", Savanoriu pr. 22, Vilnius.

Tekejo mano draugai birzelio bradzioje, pamate jaunoji nuotraukas - apsiverke, atvaziavo pas mane, asaros ir man akyse.....

Dar vestuviu metu krito i aki ju neprofesionalus darbas, jokiu ideju, kad nuotraukos butu ivairesnes, sustato bile kaip, net nepadeda jauniesiems pozuoti, nepasako kaip ir kur, juk zmogus saves is sono nemato, jie turi viska matyti. Sugebejo fotkinti kavineje dar valgancius zmones smile.gif neiskentejau, priejau, ir paprasiau nefotkinti zmoniu su sakutemis burnoje.....

Fotkina net kreivai, kreivi horizontai, iskraipytos potretines nuotraukos (isplatinti veidai.... siaubas).... viska fotografavo su blicu tiesiai i veida, jaunikio akiniuose atsimusa blicas.... o buvo tokia sauleta diena, juk taip grazu naturalus apsvietimas, kam tas blicas lauke....

vienu zodziu, bukite atsargios!
Atsakyti
Sveiki,

gal kas girdejote apie fotografa Juoza Kamenska? Kokie atsiliepimai?
Labai butu idomu suzinoti!
Kaip patiko jo fotografavimas(pats procesas), kaip nuotraukos?
Labai svarbi butu jusu nuomone!
Atsakyti