Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(airv @ 2006 03 12, 01:13)
Mes noretume fotosesijos tik gamtoje ir baznycioje, bet kad nuotrakos butu kokybiskos ir geros. nenorime moketi daugiau nei 500 lt. kazin ar tai realu, turint omenyje, kad vestuves sezono metu ty rugpjucio pradzioje? Gal kas samdete fotografa tik porai valandu?

Sveika, jei reikia tik porai valandu imk bet koki gera fotografa,nes jie ima butent uz valandas.Pvz Ramunas Danisevicius,jo ikainis valandos 200lt.,Tad visai normali kaina iseis kai tik porai valandu.O jo darba galima pasiziureti musu forumietes urtuko: 13psl vestuviniai albumai

Man tai visai normalu imti porai valandu fotgrafa.
Atsakyti
Danisevičius super fotografas thumbup.gif Pernai per fotografų konkursą susirinko daugiausiai apdovanojimų "Auksinio kadro" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aero @ 2006 03 13, 11:13)
Danisevičius super fotografas thumbup.gif Pernai per fotografų konkursą susirinko daugiausiai apdovanojimų "Auksinio kadro" thumbup.gif

group.gif ... drinks_cheers.gif

Ir jis buvo to vertas...man jo tie darbai labai patiko wub.gif
Papildyta:
Kur dingo musu fotografa Kengas Leoi?????!!! g.gif

Man labai idomu paskaityt Jusu komentarus thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Aero @ 2006 03 13, 12:13)

O iš kur jis? Gal žinot ar važinėja į kitus miestus?
Atsakyti
QUOTE(Fizikė @ 2006 03 13, 15:11)
O iš kur jis? Gal žinot ar važinėja į kitus miestus?

Jis is Vilniaus bet jokiu problemu fotografams vazineti i kitus miestus.Juk jaunieji apmoka atvaziavimo islaidas
Atsakyti
QUOTE(Aero @ 2006 03 13, 13:13)

hmmm, o būtent šį rekomendavai žydraakei? nors ir perskaičiau (anksčiau;) temą, bet nepamenu doh.gif
Atsakyti
Laba rytą 4u.gif
Gal kas turite sutarties pavyzdį, kur galima būtų pasirašyti su fotografu ax.gif Labai lauksiu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2006 03 13, 14:27)
group.gif ... drinks_cheers.gif

Ir jis buvo to vertas...man jo tie darbai labai patiko wub.gif
Papildyta:
Kur dingo musu fotografa Kengas Leoi?????!!! g.gif

Man labai idomu paskaityt Jusu komentarus thumbup.gif

Apie Daniska pats nekomentuosiu tik pacituosiu, ka sake vieni jaunieji: Nu taip susinervinom per vestuves-sake geras fotografas, o tik vaiksto aplink ruko ir nieko nefotkina...ka darysi nusprendem-fotkiu nebus tai bent vestuviu nervais negadinam.O kita diena p. Danisevicius atnese apie 1000 tokiu kadru, kad visa gimine atsiziuret negalejo!!!" biggrin.gif
Taip , kad kas nori "nematom" fotografo-Daniska pats tas. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

Aš tik norėčiau paraginti visas būsimasias nuotakas, trokštančias nuostabių nuotraukų ir ne už kosminę kainą...
Maniau, kad 3,5 men. pakankamas laikas susirasti puiku fotografa...Taciau jau dabar gavau 4 elektroninius laiskus, kuriuose labiausiai man patike fotografai pranesa, jog darbo turi jau visai vasarai...

Jau imu rausti is baimes smile.gif Niekas nenori samdytis bet ka...
Atsakyti
QUOTE(Maaargaret @ 2006 03 14, 21:21)
Sveiki,

Aš tik norėčiau paraginti visas būsimasias nuotakas, trokštančias nuostabių nuotraukų ir ne už kosminę kainą...
Maniau, kad 3,5 men. pakankamas laikas susirasti puiku fotografa...Taciau jau dabar gavau 4 elektroninius laiskus, kuriuose labiausiai man patike fotografai pranesa, jog darbo turi jau visai vasarai...

Jau imu rausti is baimes smile.gif Niekas nenori samdytis bet ka...

Man liko 5 mėnesiai ir aš nieko nerandu verysad.gif Dabar taip norėčiau atsukti laiką atgal...
Atsakyti
help.gif
Gal galite ką pasakyti apie fotografą Liudą Masį iš Vilniaus g.gif
Skubiai reikia atsiliepimų apie jį ax.gif
Atsakyti
Mes tai nusisamdeme toki Fausta ( is Alytaus)...jo nuotraukos tikrai nuostabios...ir parodu jis nemazai surenges...
O su filmuotoju, tai truputeli pavelavome (negavome ko norejom) verysad.gif , bet vistiek susiradome Jonas Misiunas...gal kas kokiu atsiliepimu gali parasyti apie jo darba??? Ačiū.
Papildyta:
Mes tai nusisamdeme toki Fausta ( is Alytaus)...jo nuotraukos tikrai nuostabios...ir parodu jis nemazai surenges...
O su filmuotoju, tai truputeli pavelavome (negavome ko norejom) , bet vistiek susiradome Jonas Misiunas...gal kas kokiu atsiliepimu gali parasyti apie jo darba??? Ačiū.
Atsakyti