Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Leo` @ 2006 06 14, 15:38)
Na, galima prisikabinti prie kai kurių internetinių foto dėl spalvų balanso ir konvertavimo į sepia, bet kiek teko matyti foto internete ir atsiliepimų, tai vienas iš geresnių / geriausių fotografų smile.gif Manau, jį pasirinkote pagal norimą fotografavimo stilių, tai manau tikrai geras pasirinkimas ir rezultatai turėtų džiuginti... ir džiuginti ilgus metelius drinks_cheers.gif

Dėkui už įvertinimą smile.gif
Šiaip mano protu, norit galima prisikabinti prie visko, bet jei iš kito fotografo girdžiu, kad mano pasirinktas "vienas iš geresnių / geriausių fotografų", tai džiugina, kad mano pasirinkimas geras ax.gif

Šiaip dėl fotografo pasirinkimo iš savos patirties (nors apie tai gal jau ir buvo rašyta): būtinai reikia su žmogum susitikti, ne tik pamatyti jo darbus, bet ir pabendrauti, nes fotografas turi puikiai suprasti tavo norus, kitaip sakant reikia susibendrauti su fotografu mirksiukas.gif jei ir iš pirmo karto radai sau tinkamą, vis tiek geriau susitikti dar su vienu, kad įsitikinti, jog pirmas tau geresnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Visiškai sutinku dėl kontakto tarp jaunųjų ir fotografo smile.gif Jau esu atsisakęs nuo vieno vestuvių fotografavimo, kur paskui sakė, kad būtų pasiūlę nakvynę 4 žvaigždučių viešbutyje viename brangiausių Lietuvos kurortų (t.y., Trakuose wink.gif ) lotuliukas.gif Jei nėr kontakto, tai nėr ko nuotraukas ir nuotaiką gadint pašalinėmis mintimis žiūrint į objektyvą ar fotografuojant wink.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2006 06 14, 15:48)
Šiaip dėl fotografo pasirinkimo iš savos patirties (nors apie tai gal jau ir buvo rašyta): būtinai reikia su žmogum susitikti, ne tik pamatyti jo darbus, bet ir pabendrauti, nes fotografas turi puikiai suprasti tavo norus, kitaip sakant reikia susibendrauti su fotografu mirksiukas.gif  jei ir iš pirmo karto radai sau tinkamą, vis tiek geriau susitikti dar su vienu, kad įsitikinti, jog pirmas tau geresnis mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveiki 4u.gif

O ka galetumet rekomenduoti is savo kolegu Klaipedoje? ZInau tik Skaiste kol kas. smile.gif ZInau, kad fotografai dirba visoj LT, bet man reiktu 2-3 valandom, tai manau visgi geriau butu vietoje ax.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Parašysiu asmeninę žinutę tiesiog su šiaip keletu kontaktų, kad pasižiūrėtumėte, nes rimtai rekomenduoti iš Kaipėdos sunku, nes daugiausia dirbu Vilniuje ir per mažai matau vietinių fotografų darbų. Kita vertus, kiek mačiau, mano asmenine nuomone ax.gif , Skaistė verta daugiau nei prašo wink.gif ir natūralu, kad jau užsakyta.

Šiaip yra toks žurnaliukas „Vestuvės“, dalinamas metrikacijos skyriuose, kai kurie fotografai ten reklamuojasi.

http://www.santuoka....ad_db.pl?act=13
http://www.vestuvems.lt
http://www.google.lt...b...eŔka&hl=lt

QUOTE(zole @ 2006 06 15, 18:31)
Sveiki 4u.gif

O ka galetumet rekomenduoti is savo kolegu Klaipedoje? ZInau tik Skaiste kol kas. smile.gif ZInau, kad fotografai dirba visoj LT, bet man reiktu 2-3 valandom, tai manau visgi geriau butu vietoje ax.gif

aciu 4u.gif

Atsakyti
gal kas gali pakomentuot Fotografo Manto Mockaus fotografijas, ar kokiu tai jo darbu parodyti, bet ne is jo internetines svetaines, ten jau maciau....realiasniu.

Iskom fotografo, ale 1500 Lt uz gera fotomemininka mums per brangu...
Atsakyti
Sveikos merginos,
tikrai nerekomenduoju fotografo Gintaro Tubucio. Jis musu vestuvese fotografavo, nors nuotraukos ir visai neblogos gavosi, taciau tokio arogantisko zmogaus nesu sutikusi, tik ziuri is ko daugiau pinigu "uzsikalti". Daugeliui sveciu jis kaip zmogus nuo pat pradziu nepatiko.
Buvom sutare, kad jei susirinks bendroj sumoj 1000 lt (mes mokejom 600 + is sveciu uz nuotraukas turejo dar 400 lt susirinkti), atiduos mums kompakta. Tai spekit, ar atidave? Baliaus pabaigoje atejes pareiske, kadangi musu tevai nuotrauku neeme, nes zinojo, kad kompaktas bus (mes to ir neneigem, kadangi siaip ar taip jie ir tuos 600 lt mokejo, tai jau butu negrazu dar is ju pinigu prasyti), todel jis mums kompakto neatiduos, o jeigu kompakto norim, tai dar pinigelius is piniginiu krapstykim - nors sveciai nieko nezinojo apie kompakta ir is ju jis virs 500 lt is nuotrauku susirinko, taigi sumoje virs 1100 lt gavosi.
Sugadino jis mums visa likusi vakara. Tikrai nerekomenduoju.
Atsakyti
Bjauru, kad buvo tokia situacija. Dėl to savo svetainėje patarimuose ir rekomenduoju surašyti sutartį ir joje tiksliai nurodyti, dėl ko buvo susitarta ir už kiek cool.gif
Atsakyti
O mes kaip tik su Tūbučiu ir susitarėm dėl fotografavimosi:oh
Jis mums pasiūlė du variantus -vieną už 600 Lt, o iš svečių ima papildomai, kitą -iš viso sumokam 1000 Lt, bet gaunam kompaktą ir galim patys darytis (arba jis padaro už savikainą). Kurį variantą išsirinkom, turim pasakyti tik prieš keletą dienų.
Avansą palikom, bet sutarties jokios nepasirašinėjom. Turbūt reikės Leo paklausyt ir kai susigalvosim, kuris variantas mums tinka, dar kartą su fotografu susitikt ir sutartimi viską įformint.
Uzjauciu, Simonyte, kad jums vakaras sugadintas buvo...
Atsakyti
Ir dar mano pastebėjimas. Skambinausi Zabielaitei į Klaipėdą. Jos fotografavimas būtų kainavęs tiek pat, kiek ir Tūbučio (brangesnis variantas). Bet man jos nuotraukos daug labiau patiko, tiesiog thumbup.gif Gaila, kad ji mūsų dienai užimta buvo...
Tūbučio nuotraukas mačiau tik jo puslapy, pasirodė neblogos. Bet paskiau teko kalbėt su keletu filmuotojų, tai kažkiek replikų išgirdau -labai visos šabloniškos, turi jis keletą pozų, kuriomis visus jaunavedžius stato, ir apskritai, daugiau vyksta pozavimas, nei akimirkų gaudymas ...
Pati pasirikusi Tūbutį, bet išgirdus komentarus, dvejonės ir abejonės vėl sukyla doh.gif
Nežinau, kaip kitoms, bet aš kažkodėl labiau reaguoju į visokius pasisakymus, kas liečia vestuvines paslaugas, nei kad kitais gyvenimo klausimais. Visada norisi turėti geriausią galimą variantą ir padaryti viską, kas nuo tavęs priklauso tik geriausiai. Bet rengdamasi vestuvėms, save pagaunu jautriau ir aštriau priimant informaciją nei reikėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2006 06 16, 16:25)
Ir dar mano pastebėjimas. Skambinausi Zabielaitei į Klaipėdą. Jos fotografavimas būtų kainavęs tiek pat, kiek ir Tūbučio (brangesnis variantas). Bet man jos nuotraukos daug labiau patiko, tiesiog  thumbup.gif Gaila, kad ji mūsų dienai užimta buvo...
Tūbučio nuotraukas mačiau tik jo puslapy, pasirodė neblogos. Bet paskiau teko kalbėt su keletu filmuotojų, tai kažkiek replikų išgirdau -labai visos šabloniškos, turi jis keletą pozų, kuriomis visus jaunavedžius stato, ir apskritai, daugiau vyksta pozavimas, nei akimirkų gaudymas ...
Pati pasirikusi Tūbutį, bet išgirdus komentarus, dvejonės ir abejonės vėl sukyla  doh.gif
Nežinau, kaip kitoms, bet aš kažkodėl labiau reaguoju į visokius pasisakymus, kas liečia vestuvines paslaugas, nei kad kitais gyvenimo klausimais. Visada norisi turėti geriausią galimą variantą ir padaryti viską, kas nuo tavęs priklauso tik geriausiai. Bet rengdamasi vestuvėms, save pagaunu jautriau ir aštriau priimant informaciją nei reikėtų smile.gif

o kiek Zabielaites paslaugos kainuoja?
Atsakyti
zydraake jeigu nepaslaptis uz kiek susitarei blush2.gif nes man jo nuotraukos visai patiko.

gana sunku susirasti fotografa ir pabendraut akis i aki ,kai esi ne lietuvoje .tai visa pagalba internetas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerolli: 18 birželio 2006 - 23:37
o as telefonu pries pora menesiu uzsisakiau rekomenduota fotografa, ir tik vakar galejau su juo pasimatyti, tai tiesa sakant man jo nuotraukos kazkaip jokio ispudzio nepadare schmoll.gif Kokybe gera, bet daugiau nieko - nera i ka ziuret doh.gif Nebezinau ka daryt unsure.gif jau tikrai netikiu kad rugpjucio viduriui berasciau kazka kita... Jauciu teks tenkintis juo verysad.gif

beje jis sake kad fotografuoja tik iki jaunuju valso, tai kazkaip pagalvojau kad trumpai, o antra diena tai praktiskai nebefotografuoja... Na nebent labai noretume... unsure.gif unsure.gif
Atsakyti