Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(vilmaarch @ 2006 05 18, 12:26)

žiauriai pigu doh.gif doh.gif labai humaniška kaina lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakydamos, kad pigu pagalvokit kiek jus uzdirbat per pusdieni g.gif , pigu kai lygini su kitais fotografais
Atsakyti
sveiki! o va as noriu parekomenduoti fotografe www.vestuviu.projektas.lt , nes savo kailiu patyriau kaip sunku surasti tinkama. jau tikrai nemazia streso buvo, nes musu vestuves birzelio gale, o mes dar balandi neturejom fotografo, bet visisko thumbup.gif atsitiktinumo deka pazistami mums rekomendavo savo fotografe. man labai patiko! sakau gal kam pravers.
Atsakyti
QUOTE(domka @ 2006 05 19, 15:00)
sveiki! o va as noriu parekomenduoti fotografe www.vestuviu.projektas.lt , nes savo kailiu patyriau kaip sunku surasti tinkama. jau tikrai nemazia streso buvo, nes musu vestuves birzelio gale, o mes dar balandi neturejom fotografo, bet visisko  thumbup.gif  atsitiktinumo deka pazistami mums rekomendavo savo fotografe. man labai patiko! sakau gal kam pravers.

o kiek kainuoja sita fotografe?
Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2006 05 18, 00:39)
Žmogus jau turi kažkokį grožio pajautimą, kuris jums patinka smile.gif ir tai būtų pliusiukas, tačiau yra, kas puikiai fotografuoja gamtą, daiktus ir pan., tačiau sunkiai fotografuoja žmones. Todėl geriausia paprašykit parodyti vestuvių ar, jei tokių nėra, žmonių nuotraukas - jos padės susidaryti tikslesnį įspūdį, koks jo žmonių fotografavimo stilius ir ko galite tikėtis. Tiesiog pasikalbėkite, ko norite / tikitės iš vestuvių fotografijų ir koks jo fotografavimo stilius, ar net aptarkite, kas jums patiko jo darytose žmonių fotografijose. Vistik vestuves fotografuoti reportažiniu stiliumi būtų nemenkas krikštas, susijęs su rizika, įtampa ir stresu pačiam fotografui; jei stilius nereportažinis, tada sąlyginai paprasčiau - bent jau neaktualu gaudyt prabėgančius momentus.

Teisybe, jo grozio pajautimas man patinka.

QUOTE(vilmaarch @ 2006 05 18, 07:44)
Zinok as tavo vietoje buciau rami...sakau is savo patirties, as samdziausi fotografo padejeja toki studenta bachuriuka, kuris niekada gyvenime nebuvo fotografaves vestuviu, o zmoniu nuotrauku turejo mazai ir apskritai nedaug as jo nuotrauku buvau maciusi, tiesiog pazistamu paprasiau kad ka pasiulytu is foto klubo... ir likome patenkinti nuotraukomis 120%  biggrin.gif ir visi kas ziurejo sake kad labai nuosirdzios nuotraukos, nieko dirbtinio viskas  thumbup.gif
aisku as ne profesionale, gal kazko ir nematau, bet labai dziaugiuosi jo darbu rolleyes.gif

Jau ramesne ramesne patampu smile.gif

QUOTE(giedlius @ 2006 05 18, 10:56)
Nesupranto koks tikslas jaudintis del fotografo. Is 100 zmoniu tik 1 pamatys skirtuma tarp profesionalo darytu kadru ir megejo kokybisku kadru. Galu gale ir tas profesionalas savo profesionaliomis pastabomis gali pasakyti: taip reikia, nes taip grazu, o klientai palinkses galvomis, nes nejaugi sumokejes pusantro gabalo uz vestuviu foto as nepasitikesiu juo. Kaip ir visur laimi ne tie kurie dirba gerai, o tie kurie save gerai pristato.

Kaip ir visur laimi ne tie kurie dirba gerai, o tie kurie save gerai pristato.
Auksine fraze. Tikrai samdysiuos ta meniskos sielos fotografa, tuo labiau kad ir kaina keliskart mazesne uz mokancius save pristatyti fotografus. Maciau vienas jo darytas vestuves. Normaliai ten viskas atrodo... Daug kas gi priklauso ir nuo to, kiek patys zmones fotogeniski biggrin.gif Dekui uz palaikyma smile.gif O jei viskas bus gerai, dar visiems rekomenduosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BElge: 19 gegužės 2006 - 22:35
QUOTE(Ingute*** @ 2006 05 19, 21:11)
o kiek kainuoja sita fotografe?

negaliu tiksliai pasakyti, nes kiek mes kalbejome, tai viskas priklauso nuo jaunuju pageidavimu. pvz. mes is anksto zinojome, kad norim fotosesijos tik sau, taip pat ceremonijos metu ir su paciais artimiausiais, tai sutarem uz 800lt ir cia bus iskaiciuota apie 150 atspaustu nuotrauku ir visa medziaga irasyta i cd. o kiek zinau tie zmones kur mums rekomendavo, tai uzsisake visai dienai, nuo nuotakos pasiruosimo iki sokiu pokiu smile.gif , tai jie man regis, mokes dvigubai tiek. geriausia butu tiesiogiai uzklausti ir issiaiskinti. siaip ji tikrai maloni mergina.
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 05 19, 11:49)
Sakydamos, kad pigu pagalvokit kiek jus uzdirbat per pusdieni  g.gif , pigu kai lygini su kitais fotografais

žinoma, kad taip rolleyes.gif gi kalvio su smuikininku nelyginsi mirksiukas.gif na šeip jau, jei per dieną uždirbi 60 Lt į rankas, tai beveik tiek pat darbdavys mokesčių už tave sumoka, o šiuo atveju ne 8 val. darbo ir dar savaitgalį mirksiukas.gif tas nuotraukas gi ir sutvarko dar po to, taigi...
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 20, 15:25)

žinoma, kad taip  rolleyes.gif gi kalvio su smuikininku nelyginsi  mirksiukas.gif na šeip jau, jei per dieną uždirbi 60 Lt į rankas, tai beveik tiek pat darbdavys mokesčių už tave sumoka, o šiuo atveju ne 8 val. darbo ir dar savaitgalį  mirksiukas.gif tas nuotraukas gi ir sutvarko dar po to, taigi...

bet reiketu i darbo sezoniskuma atsizvelgt... g.gif cia taip gaunasi, kad vasara kainos dirbtinai kilsteletos biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

tai va, buvau susitikus sia savaite su fotografu, tai lyg ir visai nieko smile.gif toks atsizvelgiantis i musu norus, sake gali atvezti kilnojama studija, kur nuotraukos bus kaip is fotostudijos tongue.gif bet aisku uz tai papildomai reiktu sumoketi 100Lt... g.gif o siaip tai tikiuosi viskas bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
labai prasau padekit, gal kas zinot fotografa nebrangininka?labai reikia rugpj 11!!!
Atsakyti
QUOTE(koyoties @ 2006 05 23, 14:45)
labai prasau padekit, gal kas zinot fotografa nebrangininka?labai reikia rugpj 11!!!

o kas yra "nebrangininkas"? kiek jus numate skirti fotografui? mes mokesim 800Lt ir manau cia gana pigiai. as buvau radus ir pigesniu ir brangesniu, bet man labiau rupejo nutrauku kokybe ir labai pasiseke, kad suradau tai ko tikejausi. isivaizduoju, kad dauguma jau uzimti. bet gal dar kokiu studentu tarpe paieskok? g.gif
Atsakyti
na manau kas jau virs 1000 tai nelabai normalu, cia jau mokama uz varda o ne uz darba. o koks pas jus fotografas gal tel nr. biggrin.gif
Atsakyti