Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(lika28 @ 2006 05 16, 09:29)
Sveiki,

ar yra tokių, kurie bandė patys (tipo paprašysim ko nors iš svečių)
fotografuot savo vestuves? Ir kaip tai baigėsi?
Nujaučiu bus tragedija, bet neturiu jėgų įtikint vyrą,
kad tai būtinos išlaidos verysad.gif

patikek brangioji biggrin.gif , jau ant fotografo nereikia gaileti pinigu. prie 2 m. mano brolis zenijosi drinks_cheers.gif , tai tik filmuotojas buvo, irgi sake atsinesti fotikus tipo sveciai fotkins, bet nieko gero neisejo schmoll.gif , nes sveciai fotkino ne jaunuosius o save, o ir nuotraukos ne kokios gavosi. tai va mano vestuves vasara tai fotografas ir filmuotojas pirmose vietose, jie turi buti. thumbup.gif
Atsakyti
Zadu i vestuves kviesti fotografa, kurio labai grazios gamtos nuotraukos, augmenija pavasari vasara rudeni ziema ir pan, miestai nakti nerealiai grazios nuotraukos. Bet man susidaro ispudis, kad jam fotografuojant reikia ramybes, kad jis susikauptu ir atsiskleistu. Kazi kaip bus per vestuves? Gi viskas judesy... Kaip manot, nenusivilsiu?
Atsakyti
Žmogus jau turi kažkokį grožio pajautimą, kuris jums patinka smile.gif ir tai būtų pliusiukas, tačiau yra, kas puikiai fotografuoja gamtą, daiktus ir pan., tačiau sunkiai fotografuoja žmones. Todėl geriausia paprašykit parodyti vestuvių ar, jei tokių nėra, žmonių nuotraukas - jos padės susidaryti tikslesnį įspūdį, koks jo žmonių fotografavimo stilius ir ko galite tikėtis. Tiesiog pasikalbėkite, ko norite / tikitės iš vestuvių fotografijų ir koks jo fotografavimo stilius, ar net aptarkite, kas jums patiko jo darytose žmonių fotografijose. Vistik vestuves fotografuoti reportažiniu stiliumi būtų nemenkas krikštas, susijęs su rizika, įtampa ir stresu pačiam fotografui; jei stilius nereportažinis, tada sąlyginai paprasčiau - bent jau neaktualu gaudyt prabėgančius momentus.

QUOTE(BElge @ 2006 05 17, 23:44)
Zadu i vestuves kviesti fotografa, kurio labai grazios gamtos nuotraukos, augmenija pavasari vasara rudeni ziema ir pan, miestai nakti nerealiai grazios nuotraukos. Bet man susidaro ispudis, kad jam fotografuojant reikia ramybes, kad jis susikauptu ir atsiskleistu. Kazi kaip bus per vestuves? Gi viskas judesy... Kaip manot, nenusivilsiu?

Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2006 05 17, 23:44)

Zinok as tavo vietoje buciau rami...sakau is savo patirties, as samdziausi fotografo padejeja toki studenta bachuriuka, kuris niekada gyvenime nebuvo fotografaves vestuviu, o zmoniu nuotrauku turejo mazai ir apskritai nedaug as jo nuotrauku buvau maciusi, tiesiog pazistamu paprasiau kad ka pasiulytu is foto klubo... ir likome patenkinti nuotraukomis 120% biggrin.gif ir visi kas ziurejo sake kad labai nuosirdzios nuotraukos, nieko dirbtinio viskas thumbup.gif
aisku as ne profesionale, gal kazko ir nematau, bet labai dziaugiuosi jo darbu rolleyes.gif
Atsakyti
Nesupranto koks tikslas jaudintis del fotografo. Is 100 zmoniu tik 1 pamatys skirtuma tarp profesionalo darytu kadru ir megejo kokybisku kadru. Galu gale ir tas profesionalas savo profesionaliomis pastabomis gali pasakyti: taip reikia, nes taip grazu, o klientai palinkses galvomis, nes nejaugi sumokejes pusantro gabalo uz vestuviu foto as nepasitikesiu juo. Kaip ir visur laimi ne tie kurie dirba gerai, o tie kurie save gerai pristato.
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 05 18, 08:44)
Zinok as tavo vietoje buciau rami...sakau is savo patirties, as samdziausi fotografo padejeja toki studenta bachuriuka, kuris niekada gyvenime nebuvo fotografaves vestuviu, o zmoniu nuotrauku turejo mazai ir apskritai nedaug as jo nuotrauku buvau maciusi, tiesiog pazistamu paprasiau kad ka pasiulytu is foto klubo... ir likome patenkinti nuotraukomis 120%  biggrin.gif ir visi kas ziurejo sake kad labai nuosirdzios nuotraukos, nieko dirbtinio viskas  thumbup.gif
aisku as ne profesionale, gal kazko ir nematau, bet labai dziaugiuosi jo darbu rolleyes.gif

tavo nuotraukos labai grazios. o kiek atsejo fotografas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingute***: 18 gegužės 2006 - 11:23
QUOTE(giedlius @ 2006 05 18, 10:56)
Kaip ir visur laimi ne tie kurie dirba gerai, o tie kurie save gerai pristato.

O tai irgi yra menas ir sugebėjimai mirksiukas.gif
Taip pat svarbu ne tik, kad dirba gerai, o ir kaip randa bendrą kalbą su žmonėmis...

Aišku viena, kad Vestuvės - jaunųjų šventė ir jie turi atrodyti nepakartojamai. Ir kad muzikantų bei fotografų sąskaita taupyti neapsimoka schmoll.gif
Atsakyti
Nesupranto koks tikslas jaudintis del fotografo. Is 100 zmoniu tik 1 pamatys skirtuma tarp profesionalo darytu kadru ir megejo kokybisku kadru. Galu gale ir tas profesionalas savo profesionaliomis pastabomis gali pasakyti: taip reikia, nes taip grazu, o klientai palinkses galvomis, nes nejaugi sumokejes pusantro gabalo uz vestuviu foto as nepasitikesiu juo. Kaip ir visur laimi ne tie kurie dirba gerai, o tie kurie save gerai pristato.

kak ir kaip besneketu man kazkokio slamsto neikis niekada schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingute*** @ 2006 05 18, 12:05)
tavo nuotraukos labai grazios. o kiek atsejo fotografas?

200Lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 05 18, 12:26)
kak ir kaip besneketu man kazkokio slamsto neikis niekada  schmoll.gif
Papildyta:
200Lt  blush2.gif

jetaus kiek mazai
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 05 18, 13:26)
kak ir kaip besneketu man kazkokio slamsto neikis niekada  schmoll.gif
Papildyta:
200Lt  blush2.gif

O tai ka jus gavote uz tuo 200lt
cia tik fotografo pasLAUGOS? O NUOTRAUKAS PATYS DARET?
Atsakyti

O va tu rask tą megėją, kuris tau padarys KOKYBIŠKUS kadrus. Kalba čia jau eina, kad duot fotografuot vos ne bet kam...
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2006 05 18, 13:23)
O tai ka jus gavote uz tuo 200lt
cia tik fotografo pasLAUGOS? O NUOTRAUKAS PATYS DARET?

mes gavom kompakta su 200nuotrauku, o kai issirinksim kurias nuotraukas darytis, tai jisai sake mum papigiai padarys mirksiukas.gif
Atsakyti