Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Buvau susitikti su M.Armonavičium. Maloniai pabendravom drinks_cheers.gif
Taigi: fotografuoja visur, kur jaunieji važiuoja biggrin.gif nuotraukas atiduoda DVD, apie 600 nuotraukų (spalvotos ir nespalvotos); sakė, kad labiau yra reportažinis fotografas, bet nevengia ir papozavimo; kaina 1500 lt. už vieną dieną (atvažiuoja, kada pasakom ir būna, kiek norim); dar jauniesiems dovanoja albumą su 50 nuotraukų ir jas sudeda savo nuožiūra kaip gražiau.
Ir ką jūs man patarsit, ar normalu 1500 lt. fotografui g.gif Jis man visai patiko, tik dabar svarstau dėl kainos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 11 kovo 2006 - 14:11
QUOTE(Mao @ 2006 03 10, 10:38)
Taigi
Gal kam teko susidurti su Vilma Kanagaite arba Juozu Kamensku?

Man teko susidurti su fotografe Vilma, bet nezinau jos pavardes. Parasyk i AZ jos kontaktus palyginsiu ir pasakysiu ar ta pati 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 11, 14:11)
Buvau susitikti su M.Armonavičium. Maloniai pabendravom drinks_cheers.gif
Taigi: fotografuoja visur, kur jaunieji važiuoja  biggrin.gif nuotraukas atiduoda DVD, apie 600 nuotraukų (spalvotos ir nespalvotos); sakė, kad labiau yra reportažinis fotografas, bet nevengia ir papozavimo; kaina 1500 lt. už vieną dieną (atvažiuoja, kada pasakom ir būna, kiek norim); dar jauniesiems dovanoja albumą su 50 nuotraukų ir jas sudeda savo nuožiūra kaip gražiau.Ir ką jūs man patarsit, ar normalu 1500 lt. fotografui g.gif Jis man visai patiko, tik dabar svarstau dėl kainos unsure.gif

Nesvarstyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2006 03 11, 18:23)
Nesvarstyk  mirksiukas.gif

As irgi taip sakyciau, nors brangu, bet bent busi rami, o sielos ramybe neikainojama smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2006 03 11, 20:23)
Nesvarstyk  mirksiukas.gif

Kodėl taip sakai blush2.gif

QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 11, 20:52)
As irgi taip sakyciau, nors brangu, bet bent busi rami, o sielos ramybe neikainojama smile.gif  4u.gif

Nu manau, kad būčiau rami, nes jis nevengė ir sutarties pasirašyti rolleyes.gif
Atsakyti
Mes noretume fotosesijos tik gamtoje ir baznycioje, bet kad nuotrakos butu kokybiskos ir geros. nenorime moketi daugiau nei 500 lt. kazin ar tai realu, turint omenyje, kad vestuves sezono metu ty rugpjucio pradzioje? Gal kas samdete fotografa tik porai valandu?
Atsakyti
1500 Lt per brangu
Papildyta:
realu moketi net maziau nei 500 lt
Atsakyti
Kalbant apie fotografu ir filmuotoju kainas tai su realumu tai tikrai neturi nieko bendra. Kainos per pusmeti soktelejo vos ne pusantro karto...
Esant paklausai, kanos kyla ir darosi neikandamos umn.gif
Todel mums neiseina imti ir fotografo ir filmuotojo paslaugu verysad.gif
Bus tik fotografas.
O Armonavicius daro du variantus: uz 1000 ir 1500 Lt.
As su juo kai kalbejau tai norejau varianto uz 1000.
Ar jis jums to nesake?
Atsakyti
QUOTE(elephant @ 2006 03 12, 12:46)
Kalbant apie fotografu ir filmuotoju kainas tai su realumu tai tikrai neturi nieko bendra. Kainos per pusmeti soktelejo vos ne pusantro karto...
Esant paklausai, kanos kyla ir darosi neikandamos umn.gif
Todel mums neiseina imti ir fotografo ir filmuotojo paslaugu  verysad.gif
Bus tik fotografas.
Ar jis jums to nesake?

na o man elektroniniu paštu rašė, kad kainos varijuoja nuo 800-1500 Lt, bet detaliau sakė galintis paaiškinti tik susitikus ax.gif na kol aš prisiruošiau, tai išsiaiškinom, kad ta dieną jis jau užimtas, tad daugiau taip ir nieko nesužinojau g.gif
Atsakyti
Žydraake, matau radai variantą biggrin.gif o aš vyriškį perspėjau, kad gal mergička skambins nuo manęs biggrin.gif nu, bet svarbiausia, kad tau viskas būtų puiku vieną geriausių ir gražiausių gyvenimo dienų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(elephant @ 2006 03 12, 11:46)
Ar jis jums to nesake?

Ir kuo skiriasi tie variantai g.gif

QUOTE(Aero @ 2006 03 12, 14:21)
Žydraake, matau radai variantą biggrin.gif o aš vyriškį perspėjau, kad gal mergička skambins nuo manęs biggrin.gif nu, bet svarbiausia, kad tau viskas būtų puiku vieną geriausių ir gražiausių gyvenimo dienų drinks_cheers.gif

Na galutinai dar nepriimtas sprendimas unsure.gif
Atsakyti
Gal žinot gerą fotografą iš Šiaulių? Mums reikės tik 2-3 valandom
Atsakyti