Buvau susitikti su M.Armonavičium. Maloniai pabendravom
Taigi: fotografuoja visur, kur jaunieji važiuoja nuotraukas atiduoda DVD, apie 600 nuotraukų (spalvotos ir nespalvotos); sakė, kad labiau yra reportažinis fotografas, bet nevengia ir papozavimo; kaina 1500 lt. už vieną dieną (atvažiuoja, kada pasakom ir būna, kiek norim); dar jauniesiems dovanoja albumą su 50 nuotraukų ir jas sudeda savo nuožiūra kaip gražiau.
Ir ką jūs man patarsit, ar normalu 1500 lt. fotografui Jis man visai patiko, tik dabar svarstau dėl kainos
QUOTE(Mao @ 2006 03 10, 10:38)
Man teko susidurti su fotografe Vilma, bet nezinau jos pavardes. Parasyk i AZ jos kontaktus palyginsiu ir pasakysiu ar ta pati
QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 11, 14:11)
Buvau susitikti su M.Armonavičium. Maloniai pabendravom
Taigi: fotografuoja visur, kur jaunieji važiuoja nuotraukas atiduoda DVD, apie 600 nuotraukų (spalvotos ir nespalvotos); sakė, kad labiau yra reportažinis fotografas, bet nevengia ir papozavimo; kaina 1500 lt. už vieną dieną (atvažiuoja, kada pasakom ir būna, kiek norim); dar jauniesiems dovanoja albumą su 50 nuotraukų ir jas sudeda savo nuožiūra kaip gražiau.Ir ką jūs man patarsit, ar normalu 1500 lt. fotografui Jis man visai patiko, tik dabar svarstau dėl kainos
Taigi: fotografuoja visur, kur jaunieji važiuoja nuotraukas atiduoda DVD, apie 600 nuotraukų (spalvotos ir nespalvotos); sakė, kad labiau yra reportažinis fotografas, bet nevengia ir papozavimo; kaina 1500 lt. už vieną dieną (atvažiuoja, kada pasakom ir būna, kiek norim); dar jauniesiems dovanoja albumą su 50 nuotraukų ir jas sudeda savo nuožiūra kaip gražiau.Ir ką jūs man patarsit, ar normalu 1500 lt. fotografui Jis man visai patiko, tik dabar svarstau dėl kainos
Nesvarstyk
QUOTE(vIKIs @ 2006 03 11, 18:23)
Nesvarstyk
As irgi taip sakyciau, nors brangu, bet bent busi rami, o sielos ramybe neikainojama
QUOTE(vIKIs @ 2006 03 11, 20:23)
Nesvarstyk
Kodėl taip sakai
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 11, 20:52)
As irgi taip sakyciau, nors brangu, bet bent busi rami, o sielos ramybe neikainojama
Nu manau, kad būčiau rami, nes jis nevengė ir sutarties pasirašyti
Mes noretume fotosesijos tik gamtoje ir baznycioje, bet kad nuotrakos butu kokybiskos ir geros. nenorime moketi daugiau nei 500 lt. kazin ar tai realu, turint omenyje, kad vestuves sezono metu ty rugpjucio pradzioje? Gal kas samdete fotografa tik porai valandu?
Kalbant apie fotografu ir filmuotoju kainas tai su realumu tai tikrai neturi nieko bendra. Kainos per pusmeti soktelejo vos ne pusantro karto...
Esant paklausai, kanos kyla ir darosi neikandamos
Todel mums neiseina imti ir fotografo ir filmuotojo paslaugu
Bus tik fotografas.
O Armonavicius daro du variantus: uz 1000 ir 1500 Lt.
As su juo kai kalbejau tai norejau varianto uz 1000.
Ar jis jums to nesake?
Bus tik fotografas.
Ar jis jums to nesake?
QUOTE(elephant @ 2006 03 12, 12:46)
Kalbant apie fotografu ir filmuotoju kainas tai su realumu tai tikrai neturi nieko bendra. Kainos per pusmeti soktelejo vos ne pusantro karto...
Bus tik fotografas.
Ar jis jums to nesake?
Bus tik fotografas.
Ar jis jums to nesake?
na o man elektroniniu paštu rašė, kad kainos varijuoja nuo 800-1500 Lt, bet detaliau sakė galintis paaiškinti tik susitikus na kol aš prisiruošiau, tai išsiaiškinom, kad ta dieną jis jau užimtas, tad daugiau taip ir nieko nesužinojau
QUOTE(elephant @ 2006 03 12, 11:46)
Ar jis jums to nesake?
Ar jis jums to nesake?
Ir kuo skiriasi tie variantai
QUOTE(Aero @ 2006 03 12, 14:21)
Žydraake, matau radai variantą o aš vyriškį perspėjau, kad gal mergička skambins nuo manęs nu, bet svarbiausia, kad tau viskas būtų puiku vieną geriausių ir gražiausių gyvenimo dienų
Na galutinai dar nepriimtas sprendimas
Gal žinot gerą fotografą iš Šiaulių? Mums reikės tik 2-3 valandom