Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Labutis visiems,
Kadangi tekėsiu antrą kart, tai vestuvės bus penktadienį. Gal ir klaidą darau, kad delsiu, bet kol kas tik žvalgausi fotografo, kuris galėtų porą valandų padirbėti gamtoje. Visgi penktadienis nėra labai populiari diena. Skaitinėjuos jūsų visų komentarus ir pasakojimus, peržiūrėjau siūlytas nuorodas.... bet viskas man labai šabloniškumu atsiduoda. Gal kali kas pasiūlyta kažką kas yra profesionalus fotografas, o ne vien tik vestuvinis. Kaina man nėra labai aktuali, sutiksiu sumokėti kiek reikia, kad tik gaučiau ko noriu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2006 05 09, 10:44)
Sveikutes smile.gif
Gal kuri zinote koks fotografas fotografavo eegluciuxx vestuves(cia jos nuotraukos)?

juos taip pat fotografavo V.Garla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2006 05 10, 11:27)
Na va, mano vestuvės jau praėjo. Noriu pasidžiaugti savo fotografu V. Garla. Jis tikrai pranoko mano lūkesčius, nors ir buvau prisiklausiusi komplimentų, bet vis galvojau, kad gal tikrai permoku, dabar žinau, kad nebuvo gaila nai vieno cento už tokias nuotraukas. Beje, nesąmonė, kad jis daro tik pastatymines nuotrukas. Jis daro tokias, kokių nori klientas. Aš pati šiek tiek norėjau papozuoti, bet nedaug, paskui pasakiau "Vaidai, užteks" ir jis buvo tikrąja šio žodžio prasme "nematomas", o tokių kardų prigaudė, kad žiūrėdama nuotraukas tik pamatau dalį to grožio, kurio nepastebėjau tą  vakarą. Žodžiu didžiausi koplimentai jam.

o tai gal galima butu pamatyti tavo vestuviu nuotraukas?
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2006 05 10, 21:13)
o tai gal galima butu pamatyti tavo vestuviu nuotraukas?

Parašyk savo mail'ą: atsiusiu nuorodą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2006 05 11, 10:23)
Parašyk savo mail'ą: atsiusiu nuorodą.  mirksiukas.gif

Mano e-mailas ingute.tur@gmail.com. Labai lauksiu nuotraukyciu
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2006 05 11, 09:23)

ir man, jei negaila blush2.gif d.gliozeryte@gmail.com
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 11, 17:28)
ir man, jei negaila  blush2.gif d.gliozeryte@gmail.com
ačiū  4u.gif

ir as labai noriu biggrin.gif neo@banga.lt
Atsakyti
Labas visoms,

as tik siandien prisijungiau prie forumo, nors jau seniai daug ka skaitau ir man labai naudinga!!!

Norejau prisijungti apie fotografus. As tik sia savaite normaliai pradejau ieskoti ir siandien jau susitariau su vienu, kita sav. susitiksim thumbup.gif Labai dziaugiuosi del to, bent vienas dalykas atkrito... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2006 05 11, 07:23)

Labas,jei gali atsiusk ir man savo nuotraukytes: neringuze@centras.lt

Dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele33 @ 2006 05 11, 19:35)

Norejau prisijungti apie fotografus. As tik sia savaite normaliai pradejau ieskoti ir siandien jau susitariau su vienu, kita sav. susitiksim  thumbup.gif  Labai dziaugiuosi del to, bent vienas dalykas atkrito... smile.gif

dar nesidžiauk mirksiukas.gif gali ir nepatikti
Atsakyti
Pas mus tai bus www.paparacis.lt kaune brangiausias fotografas. Na tikiuos nenuvils smile.gif
Atsakyti
Vat dėl šito galima sakyti, kad geras pasirinkimas ir pagal kokybiškas svetainės fotografijas wink.gif, ir pagal atsiliepimus. Manau, bus į ką pažiūrėt smile.gif

QUOTE(Forgete @ 2006 05 15, 22:08)
Pas mus tai bus www.paparacis.lt kaune brangiausias fotografas. Na tikiuos nenuvils smile.gif

Atsakyti