Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

alio hiebryte, nejau niekas negalit pasiulyti gero fotografo is zemaitijos schmoll.gif
Atsakyti
Fotografai dažnai ir tolėliau pavažiuoja, žinoma, jei jiems tai apsimoka - pvz., dauguma mano klientų iš Vilniaus smile.gif Pabandykit paieškot kad ir Klaipėdos, Šiaulių apskrityje ar net toliau - gal dar rasit fotografą pagal savo norus.

QUOTE(gytulka @ 2006 05 05, 23:23)
gal galit parekomenduot gera fotografa Kretingos, Plunges rajonuose, aciu

Atsakyti
QUOTE(gytulka @ 2006 05 06, 21:10)
alio hiebryte, nejau niekas negalit pasiulyti gero fotografo is zemaitijos  schmoll.gif

O tu gerai paieskok ir atrasi mirksiukas.gif as pati ilgai knisausi ir ieskojau,kol ta info susirinkau doh.gif na parasysiu kelis fotografus,bet apie ju darbo kokybe negaliu nieko sprest,nes neteko dar susidurt smile.gif tiesa,jie is Klaipedos,bet manau prisnekinsi mirksiukas.gif parasysiu i az,nes tai gali but suprasta kaip reklama g.gif

Atsakyti
Čia tarkuoja už savireklamą, jei ji "nelegali", o apskritai yra gerų / žymių fotografų, kurių čia nėra paminėta nei vardų, nei kontaktų, nors tema skirta aptarti ir dalintis atsiliepimais apie fotografus.

QUOTE(ambermammy @ 2006 05 07, 02:20)
O tu gerai paieskok ir atrasi mirksiukas.gif as pati ilgai knisausi ir ieskojau,kol ta info susirinkau doh.gif na parasysiu kelis fotografus,bet apie ju darbo kokybe negaliu nieko sprest,nes neteko dar susidurt smile.gif tiesa,jie is Klaipedos,bet manau prisnekinsi mirksiukas.gif parasysiu i az,nes tai gali but suprasta kaip reklama g.gif

Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2006 05 07, 07:17)
Čia tarkuoja už savireklamą, jei ji "nelegali", o apskritai yra gerų / žymių fotografų, kurių čia nėra paminėta nei vardų, nei kontaktų, nors tema skirta aptarti ir dalintis atsiliepimais apie fotografus.

tų gerų ir žymių, matyt, dar nieks nesamdė, todėl ir nėr mirksiukas.gif
Atsakyti
Tik vat, abejoju, ar šios temos visose trijose dalyse visi surašyti, kurie buvo samdyti, o po vestuvių ši tema nebeaktuali - tai kažin, ar čia grįžta jaunosios, kad parašytų atsiliepimus apie savo fotografus. Tik gaila, kad šįkart žmogus atsiliepimo parašyt negali, nors turi kontaktinę informaciją.

QUOTE(lijo @ 2006 05 07, 09:51)
tų gerų ir žymių, matyt, dar nieks nesamdė, todėl ir nėr  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 07, 07:51)
tų gerų ir žymių, matyt, dar nieks nesamdė, todėl ir nėr  mirksiukas.gif

Ar klaipediete Skaiste Zabielaite laikoma izymia g.gif nes man labai patiko jos braizas,mes kartu su ja mokemes paralelinese klasese,Klaipedoje berods ji turi savo foto studija g.gif galit paziuret jos darbus nete,man tai labai grazu wub.gif
http://www.skaiste.lt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambermammy: 07 gegužės 2006 - 11:21
Jei tai klausimas, Klaipėdos mastu kaip vestuvių fotografė - taip, be kalbų, ir jos triūsas ir įdėta šiluma tikrai verta kur kas daugiau, nei pati save vertina; Lietuvos mastu - nelabai, nes kiek kalbėjom, toli nuo Klaipėdos nevažinėja, o Lietuvos "bamba" yra Vilnius.

QUOTE(ambermammy @ 2006 05 07, 12:16)
Ar klaipediete Skaiste Zabielaite laikoma izymia g.gif nes man labai patiko jos braizas,mes kartu su ja mokemes paralelinese klasese,Klaipedoje berods ji turi savo foto studija g.gif galit paziuret jos darbus nete,man tai labai grazu wub.gif
                                                                                            http://www.skaiste.lt

Atsakyti
Mes tai užsisakėm fotografą iš Kretingos (Rotušės aikštėje 10 yra jo ateljė). Jauniesiems viena nuotrauka kainuoja 2 lt, o svečiams truputį brangiau, atskirai už paslaugas nereikia mokėti, nebent už atvažiavimą, jei tolokai gyveni.Na nežinau, tel. nr. 861212136. Tai va jei kam reikia pasiskambinkit, pasižiūrėkit, jei jus patinka jo daromos nuotraukytės, tai ir užsisakykit.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Gal kuri zinote koks fotografas fotografavo eegluciuxx vestuves(cia jos nuotraukos)? Vestuviu fotoalbume pamaciau jos nuotraukas. wub.gif Labai patiko. Deje ji i AZ neatsako... Gal medaus menesi svencia?
Jei kuri nors zinote parasykite mani AZ.
Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Musu vestuves buvo 2004 m. Fotografavo Vaidas Garla. Likom LABAI patenkinti jo nuotraukomis thumbup.gif Apart keliu papozavimu Belmonte ir dar kur, net nepastebejome jo, o nuotraukos isties puikios wub.gif Kelias, man mieliausias nuotraukas galite pamatyti CIA
Atsakyti
Na va, mano vestuvės jau praėjo. Noriu pasidžiaugti savo fotografu V. Garla. Jis tikrai pranoko mano lūkesčius, nors ir buvau prisiklausiusi komplimentų, bet vis galvojau, kad gal tikrai permoku, dabar žinau, kad nebuvo gaila nai vieno cento už tokias nuotraukas. Beje, nesąmonė, kad jis daro tik pastatymines nuotrukas. Jis daro tokias, kokių nori klientas. Aš pati šiek tiek norėjau papozuoti, bet nedaug, paskui pasakiau "Vaidai, užteks" ir jis buvo tikrąja šio žodžio prasme "nematomas", o tokių kardų prigaudė, kad žiūrėdama nuotraukas tik pamatau dalį to grožio, kurio nepastebėjau tą vakarą. Žodžiu didžiausi koplimentai jam.
Atsakyti