alio hiebryte, nejau niekas negalit pasiulyti gero fotografo is zemaitijos
Fotografai dažnai ir tolėliau pavažiuoja, žinoma, jei jiems tai apsimoka - pvz., dauguma mano klientų iš Vilniaus Pabandykit paieškot kad ir Klaipėdos, Šiaulių apskrityje ar net toliau - gal dar rasit fotografą pagal savo norus.
QUOTE(gytulka @ 2006 05 05, 23:23)
gal galit parekomenduot gera fotografa Kretingos, Plunges rajonuose, aciu
QUOTE(gytulka @ 2006 05 06, 21:10)
alio hiebryte, nejau niekas negalit pasiulyti gero fotografo is zemaitijos
O tu gerai paieskok ir atrasi as pati ilgai knisausi ir ieskojau,kol ta info susirinkau na parasysiu kelis fotografus,bet apie ju darbo kokybe negaliu nieko sprest,nes neteko dar susidurt tiesa,jie is Klaipedos,bet manau prisnekinsi parasysiu i az,nes tai gali but suprasta kaip reklama
Čia tarkuoja už savireklamą, jei ji "nelegali", o apskritai yra gerų / žymių fotografų, kurių čia nėra paminėta nei vardų, nei kontaktų, nors tema skirta aptarti ir dalintis atsiliepimais apie fotografus.
QUOTE(ambermammy @ 2006 05 07, 02:20)
O tu gerai paieskok ir atrasi as pati ilgai knisausi ir ieskojau,kol ta info susirinkau na parasysiu kelis fotografus,bet apie ju darbo kokybe negaliu nieko sprest,nes neteko dar susidurt tiesa,jie is Klaipedos,bet manau prisnekinsi parasysiu i az,nes tai gali but suprasta kaip reklama
QUOTE(Leo` @ 2006 05 07, 07:17)
Čia tarkuoja už savireklamą, jei ji "nelegali", o apskritai yra gerų / žymių fotografų, kurių čia nėra paminėta nei vardų, nei kontaktų, nors tema skirta aptarti ir dalintis atsiliepimais apie fotografus.
tų gerų ir žymių, matyt, dar nieks nesamdė, todėl ir nėr
Tik vat, abejoju, ar šios temos visose trijose dalyse visi surašyti, kurie buvo samdyti, o po vestuvių ši tema nebeaktuali - tai kažin, ar čia grįžta jaunosios, kad parašytų atsiliepimus apie savo fotografus. Tik gaila, kad šįkart žmogus atsiliepimo parašyt negali, nors turi kontaktinę informaciją.
QUOTE(lijo @ 2006 05 07, 09:51)
QUOTE(lijo @ 2006 05 07, 07:51)
Ar klaipediete Skaiste Zabielaite laikoma izymia nes man labai patiko jos braizas,mes kartu su ja mokemes paralelinese klasese,Klaipedoje berods ji turi savo foto studija galit paziuret jos darbus nete,man tai labai grazu
http://www.skaiste.lt
Jei tai klausimas, Klaipėdos mastu kaip vestuvių fotografė - taip, be kalbų, ir jos triūsas ir įdėta šiluma tikrai verta kur kas daugiau, nei pati save vertina; Lietuvos mastu - nelabai, nes kiek kalbėjom, toli nuo Klaipėdos nevažinėja, o Lietuvos "bamba" yra Vilnius.
QUOTE(ambermammy @ 2006 05 07, 12:16)
Ar klaipediete Skaiste Zabielaite laikoma izymia nes man labai patiko jos braizas,mes kartu su ja mokemes paralelinese klasese,Klaipedoje berods ji turi savo foto studija galit paziuret jos darbus nete,man tai labai grazu
Mes tai užsisakėm fotografą iš Kretingos (Rotušės aikštėje 10 yra jo ateljė). Jauniesiems viena nuotrauka kainuoja 2 lt, o svečiams truputį brangiau, atskirai už paslaugas nereikia mokėti, nebent už atvažiavimą, jei tolokai gyveni.Na nežinau, tel. nr. 861212136. Tai va jei kam reikia pasiskambinkit, pasižiūrėkit, jei jus patinka jo daromos nuotraukytės, tai ir užsisakykit.
Sveikutes
Gal kuri zinote koks fotografas fotografavo eegluciuxx vestuves(cia jos nuotraukos)? Vestuviu fotoalbume pamaciau jos nuotraukas. Labai patiko. Deje ji i AZ neatsako... Gal medaus menesi svencia?
Jei kuri nors zinote parasykite mani AZ.
Buciau labai dekinga
Gal kuri zinote koks fotografas fotografavo eegluciuxx vestuves(cia jos nuotraukos)? Vestuviu fotoalbume pamaciau jos nuotraukas. Labai patiko. Deje ji i AZ neatsako... Gal medaus menesi svencia?
Jei kuri nors zinote parasykite mani AZ.
Buciau labai dekinga
Na va, mano vestuvės jau praėjo. Noriu pasidžiaugti savo fotografu V. Garla. Jis tikrai pranoko mano lūkesčius, nors ir buvau prisiklausiusi komplimentų, bet vis galvojau, kad gal tikrai permoku, dabar žinau, kad nebuvo gaila nai vieno cento už tokias nuotraukas. Beje, nesąmonė, kad jis daro tik pastatymines nuotrukas. Jis daro tokias, kokių nori klientas. Aš pati šiek tiek norėjau papozuoti, bet nedaug, paskui pasakiau "Vaidai, užteks" ir jis buvo tikrąja šio žodžio prasme "nematomas", o tokių kardų prigaudė, kad žiūrėdama nuotraukas tik pamatau dalį to grožio, kurio nepastebėjau tą vakarą. Žodžiu didžiausi koplimentai jam.