Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Ingute*** @ 2006 04 27, 17:06)
Zoom gal galetum ivertinti andriaus ramono nuotraukas? Ten daug juodai baltu. www.andriusramonas.lt

Bent jau web'e tai labai fainos. Toks stilius man patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Zoom-: 27 balandžio 2006 - 20:33
QUOTE(-Zoom- @ 2006 04 27, 21:32)

O man tos nuotraukos pasirode svelniai sakant nekokios g.gif lotuliukas.gif Matyt ne mano stiliaus
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 04 26, 08:53)
pasakysi kiek tu sumokejai, tada ir paziuresim ar vien uz nuotraukas tai yra daug ar ne  mirksiukas.gif

manau, kad sumokėsiu apie 1000 Lt g.gif gausiu diską ir nuotraukas po 0,50 centų ax.gif
Atsakyti
Klaipėdoj Teatro aikštėj Kodak viena iš geriau spaudžiančių, bet tikrai ne po 50. Deja, pigios ir geros kokybės nėr. Tik tenkinanti kai kurių žmonių poreikius.

QUOTE(lijo @ 2006 04 30, 23:29)
manau, kad sumokėsiu apie 1000 Lt  g.gif gausiu diską ir nuotraukas po 0,50 centų  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2006 04 30, 23:42)
Klaipėdoj Teatro aikštėj Kodak viena iš geriau spaudžiančių, bet tikrai ne po 50. Deja, pigios ir geros kokybės nėr. Tik tenkinanti kai kurių žmonių poreikius.

va būtent ten mano fotografė ir darys tongue.gif tiesiog nebeužsimes dar 2,50 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai smile.gif Atrodė, kad pati nešit spausdint smile.gif

QUOTE(lijo @ 2006 05 01, 00:27)

va būtent ten mano fotografė ir darys  tongue.gif tiesiog nebeužsimes dar 2,50 Lt  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2006 04 27, 22:32)

man irgi grazu. tik tu nespalwotu ten per daug... as tai su fotografu susitariau, kad man duos nuotraukeles wisas, + padarys kompakta specialiai sweciams su slide show ir muzika. o jau weliau as pati su photoshopu pasidarysiu tas nuotraukeles tokiu stilium, koks man patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2006 04 27, 21:32)

man tokios tiktų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2006 05 01, 19:07)
man irgi  grazu. tik tu nespalwotu ten per daug...

Web'e dažniausiai sudėtos tos, kurias pats autorius laiko geriausiomis. Gražu pažiūrėt, bet prastai atspindi realų vaizdą. Nors autoriaus skonį ir parodo. Siūlau paprašyt parodyt ištisines vestuves - kokias atiduoda klientui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Zoom-: 02 gegužės 2006 - 07:19
Kai kurios taip sudegintos, kad is beliko daryti "mena". Nemanau kad tai grazu ar gerai.
Atsakyti
Sveiki visi,

Kaune girdejau yra kazkokia moteriske fotomenininke gera, tik nelabai ka daugiau ir zinau apie ja..Sako sunku pas ja prisiprasyti...Turbut cia tokia pati situacija kaip ir su Algirdais(berods toks vardas buvo paminetas blogas).
Atsakyti
gal galit parekomenduot gera fotografa Kretingos, Plunges rajonuose, aciu
Atsakyti