Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Aistros aprimo muzikantų temoje, dabar šioje temoje nesutarimai.
Pavasaris daro savo, tad nenuostabu, jog dažnai dėl smukmenų kyla ginčai. Pasikartosiu, neužkraukite man darbo piktais ir "besikandžiojančiais" postais, skelbiu mandagumo ir tolerancijos vieni kitiems sezono atidarymą. Šioje temoje tikrai kainų politikos niekas nesureguliuos, turint dabartinę lietuviškos ekonomikos situaciją.
Atsakyti
QUOTE(giedlius @ 2006 04 25, 18:09)
Kas tik nepatiko prasom i emaila man. giedlius@one.lt. Savo nuomone jau issakiau anksciau kazkur cia, bet jei dar ir apie fotosopa pasigincyt noresite laukiu su malonumu visu laisku.

O kam gincytis "apie fotosopa"? Photoshop,as labai geras daiktas yr thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ....tik reik moket juo naudotis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Redaguotų ir neredaguotų fotografijų pavyzdžiai - visiškai neredaguotos (tik sumažintos) ir redaguotos, kai kurios daug, kai kurios mažai, fotografijos - manau, pajusite skirtumą smile.gif

O dėl automatizavimo / konvertavimo į juodai baltą desatūruojant klavišų kombinacija... yra virš 17 metodų tai daryti, neskaičiuojant praktiškai begalinių kai kurių metodų variacijų wink.gif Nė viena iš parodytų foto nėra taip paruošta siūlomu būdu wink.gif Tai tik būdas „chaltūrint“ g.gif fotografams, kurių klientams nesvarbus skirtumas / jo nemato ir tenkina „automatinė“ kokybė. Visiems pagal poreikius wink.gif

Čia paskaičius kyla įspūdis, kad dauguma rašančiųjų - yra ir mažuma! thumbup.gif - mano, kad fotografas nusipirko aparatėlį ir optiką už kokius 300 litukų, paspaudinėjo mygtuką, numetė žalias foto fotolabui daryt ir susižėrė pinigėlius ir nuėjo alaus gert, o jaunieji gavo puikias, kokybiškiausias, geru aparatu ir optika ir fotolabe prižiūrint darytas nuotraukas, kurios ir sukadruotos, ir spalvos tikslios įvairiame apšvietime, ir tonai sureguliuoti taip, kaip geriausiai žiūrisi, ir konvertavimas į juodai baltą ar parinktą sepia ar kitą toną „sustyguotas“, ir koks uodo įkandimas nuimtas ir išdidžiai nešviečia ant veidelio smile.gif Ir neįsivaizduoju, kokia kūrybiška automatika galėtų atstoti fotografą ir gautų prilygstančią kokybę smile.gif Yra tik įrankiai, palengvinantys darbą ir išplečiantys galimybes, bet nepakeičiantys fotografo. Čia kaip su automatiniu vertimu smile.gif

QUOTE(giedlius @ 2006 04 25, 11:11)
Idomu butu pamatyti ta stebuklinga apdirbima nuotrauko po fotografavimo. Kaip skiriasi rezultatai ir kodel taip ukaujama kad niekas to nemato ir nevertina...

Atsakyti
O as mokesiu uz darba atskirai ir uz nuotraukytes, jauniesiems po 2,5lt. ir po 5lt., o kitiems po3lt. ir po 6lt.Jei norime po to gauti juosteliu negatyvus tai viena juostele 20Lt.
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 04 25, 11:34)
TAI VA BŪTENT  mirksiukas.gif pernai buvo daug, o šiais metais - mažai  tongue.gif

nesutinku schmoll.gif
Atsakyti
mes taip norim itilpt i mazo biudzeto vestuves ir vis nerandam fotografo.. nereikia mums nei garsiu, nei super daranciu. tereikia graziu foto max iki 400lt.. gal kas gali ka vln pasiulyt? verysad.gif
Atsakyti
o kada tavo vestuves?
manau kad tau reiketu ieskoti mazesniuose miestuse ir sumoketi jiems uz atvaziavima, pvz tau padarytu sakykim 100 foto 10x15 po 2lt ir koki 30 15x21 po 4, tai paskaiciuok kiek tau gausis (320Lt), o uz darba, jei sveciai is jo pirktu (dazniausiai po 3 ir 5Lt) moketi jums nereiketu.
Suzinok informacijos telefonu is kokiu artimiausiu nedideliu miestu foto studiju numeriukus ir tikrai jie patars kur kreiptis.
As tai pvz visai netiketai gavau rekomendacijas is Mazeikiu (bet mano vestuves tebus uz nepilnai 100km nuo ten) tai man tikrai patiko tiek fotorgafas tiek filmuotojas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 04 25, 20:19)
nesutinku  schmoll.gif

o ko čia nesutikti tongue.gif taip jau yra, kad 700 Lt, įskaitant 200-300 fotkių, šiais laikais nėr daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 04 25, 22:30)
o ko čia nesutikti  tongue.gif taip jau yra, kad 700 Lt, įskaitant 200-300 fotkių, šiais laikais nėr daug  4u.gif

pasakysi kiek tu sumokejai, tada ir paziuresim ar vien uz nuotraukas tai yra daug ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
liepos 8 wink.gif reiks pasidomet mazesniu miesteliu fotografais.. buvau juos pamirsus, aciu sigute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedlius @ 2006 04 25, 16:42)
Tam riek gudro action kad nesigautu kaip minejai.

Neįsivaizduoju action, kuris sugebėtų įvertint nuotraukos individualumą ir prie jo prisitaikytų...
Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2006 04 26, 12:45)
Neįsivaizduoju action, kuris sugebėtų įvertint nuotraukos individualumą ir prie jo prisitaikytų...

Zoom gal galetum ivertinti andriaus ramono nuotraukas? Ten daug juodai baltu. www.andriusramonas.lt
Atsakyti