Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Rutukux @ 2006 04 22, 21:01)
Labas,

nu as cia nesuprantu. 400lt-brangu!? Mes dziaugiames rade uz 600lt? Kai kurie fotografai kuriems skambinom prase ir po 1500. 400lt mano galva labai maza suma.
Beje turiu klausima - galkas girdejote apie fotografa Albina Kuliesiu is Ukmerges?Buciau labai dekinga uz atsiliepimus.

600... o nuotraukos po kiek smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rutukux @ 2006 04 22, 21:01)
Labas,

nu as cia nesuprantu. 400lt-brangu!? Mes dziaugiames rade uz 600lt? Kai kurie fotografai kuriems skambinom prase ir po 1500. 400lt mano galva labai maza suma.
Beje turiu klausima - galkas girdejote apie fotografa Albina Kuliesiu is Ukmerges?Buciau labai dekinga uz atsiliepimus.

mes irgi dziaugiames , kad uz 700lt radom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 04 22, 21:54)
mes irgi dziaugiames , kad uz 700lt radom thumbup.gif

700 ar 700 plius už nuotraukas rolleyes.gif ?
Atsakyti
tai vat dabar renkames vienas fotografas uzsiprase 600, nuotraukos 3 ir 5 berods lt. bet jis dar tikisi susirinkti is uzsakytu nuotrauku apie 600lt, tai sutarem, kad jei nesurinks mes dengsim skirtuma. Bet jaujis atiduoda mums visus diskus ir pan. plius padaro albuma. tai cia vienas variantas Vilniuje

o kitas 600 uz viska, o nuotraukas irgi 3 ir 6 lt berods. bet jo nuotraukos tokios nu nezinau, pirmojo grazesnes, bet pirmasis is Vilniaus ir yra problemu su atvykimu i Ukmerge, nu zodziu nezinau turim pirmadieni apsispresti, o tai liksim is viso be nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukux @ 2006 04 23, 01:16)
tai vat dabar renkames vienas fotografas uzsiprase 600, nuotraukos 3 ir 5 berods lt. bet jis dar tikisi susirinkti is uzsakytu nuotrauku apie 600lt, tai sutarem, kad jei nesurinks mes dengsim skirtuma. Bet jaujis atiduoda mums visus diskus ir pan. plius padaro albuma. tai cia vienas variantas Vilniuje

o kitas 600 uz viska, o nuotraukas irgi 3 ir 6 lt berods. bet jo nuotraukos tokios nu nezinau, pirmojo grazesnes, bet pirmasis is Vilniaus ir yra problemu su atvykimu i Ukmerge, nu zodziu nezinau turim pirmadieni apsispresti, o tai liksim is viso be nieko  unsure.gif

rinkčiausi pirmąjį, jei jo nuotraukos gražesnės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 04 21, 19:43)
Siandien ieskojau fotografo  doh.gif
Sakes, visi uzimti!
tai paciupau tokia jauna mergina, jauciu, kad ir imsiu... 400 uz dienos darba plius paskui foto po 3 lt. Kaip tokios kainos, normaliai?
Mergina vardu Rita Petrolyte. gal kas zinote? smile.gif
Siaip nebusiu tokia "pastumdoma" nuotaka, pati pavodavausiu kaip fotografuot  blush2.gif  Nes pati megeja fotkinti, tai jauciu neiskentesiu kitaip  ax.gif

Ale gudri mergaičiukė. Ir už darba ima, ir paskui dar už nuotraukas...
IMO jei moki už darbą - už nuotraukas turėtum mokėt ne daugiau savikainos. Arba atvirkščiai - moki už nuotraukas su antkainiu, bet nemoki už darbą.
Atsakyti
mano fotografas tai ima tik uz foto blush2.gif
Atsakyti
Nu zinokit mergytes, paskaiciau jusu komentarus ir tikrai pikta pasidare ant tos ale mano fotografes tongue.gif Ir radau kita smile.gif Zmogus ims tik uz nuotraukas, is jaunuju po 2 su puse, is kitu po 3 litukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 04 24, 09:17)
Nu zinokit mergytes, paskaiciau jusu komentarus ir tikrai pikta pasidare ant tos ale mano fotografes  tongue.gif  Ir radau kita smile.gif Zmogus ims tik uz nuotraukas, is jaunuju po 2 su puse, is kitu po 3 litukus smile.gif

na saunuole, kad nepasidavei tai ankstesnei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 04 24, 10:17)
Nu zinokit mergytes, paskaiciau jusu komentarus ir tikrai pikta pasidare ant tos ale mano fotografes  tongue.gif  Ir radau kita smile.gif Zmogus ims tik uz nuotraukas, is jaunuju po 2 su puse, is kitu po 3 litukus smile.gif

Mano ir tos pacios kainos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2006 04 24, 10:04)
Ale gudri mergaičiukė. Ir už darba ima, ir paskui dar už nuotraukas...
IMO jei moki už darbą - už nuotraukas turėtum mokėt ne daugiau savikainos. Arba atvirkščiai - moki už nuotraukas su antkainiu, bet nemoki už darbą.

draugės vestuvių fotografas lygiai tokią pačią sistemikę atidirbęs: 200 Lt (darbas), foto 2,5-3 Lt 4u.gif
Atsakyti
as 500lt mokesiu uz kompakta, o foto darysimes patys
Atsakyti