Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

O gal kurios nors vestuves fotografavo ANDRIUS RAMONAS? Noreciau suzinoti kaip sekesi? Ar likot patenkintos rezultatu. Jo internetini puslapi zinau biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Na, kolega Kengas jau apsireiškė, o aš tai vis svetaine ir darbais užsiėmęs smile.gif

Na, tik dabar trečio kadro temos pradžioj nevisai supratau, ką komentuoti smile.gif O dabar neseniai kažkas palygino, kad „juostelininkai“ atgyveno ;-) Gera nuotrauka yra gera nuotrauka, ar viena, ar kita technika daryta, svarbu, kad fotografas sugebėtų gauti gerą rezultatą. Kas esat smalsūs žmonės, galit apsilankyti mano svetainėje spustelėję čią ar reklamą komentaro apačioje, kur nevaržomai nuo SM moderatorių galėjau sau leisti plačiau išdėstyti pastabas šituo klausimu, o ir šiaip rasite fotografo patarimų dekalogą jausiesiems ir kuo galiu būti jums naudingas, kad turėtumėte į ką su šypsena pažiūrėti prisimindami savo vasarines vestuves ;-)

QUOTE(belisime @ 2006 03 13, 13:27)
Papildyta:
Kur dingo musu fotografa Kengas Leoi?????!!! g.gif

Man labai idomu paskaityt Jusu komentarus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leo`: 04 balandžio 2006 - 17:33
Radau labai naudingos informacijos tavo svetaineje, aciu Leo wub.gif
Atsakyti
Baneris tavo tai biški ikyrus smile.gif
Atsakyti
Sigutte, džiugu smile.gif

Zoom, manau, banerį aptarinėt geriau asmeniškai :-), nors nemanau, kad jis išskirtinis ar nederantis su šio forumo temomis.

QUOTE(Sigutte @ 2006 04 04, 19:46)
Radau labai naudingos informacijos tavo svetaineje, aciu Leo wub.gif

Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 23, 16:12)
ot tai tau  lotuliukas.gif

na tai va, apie temą dabar  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
aš esu tikra, kad savo fotografės darbu liksiu patenkinta  bigsmile.gif nors kaip pakomentavo senas vestuvių fotografavimo asas (jo fotkės man žiauriai nepatiko) - VESTUVES FOTOGRAFUOTI GALITIK PATYRĘS FOTOGRAFAS  mirksiukas.gif na, linkusi nesutikti esu...  ax.gif

pritariu tikrai labai...
mes irgi surizikavom. Vakar sutarem su mergina kuri fotografavimu uzsiima tik savo malonumui....kiek maciau jos darbu ,man labai patiko...novatoriskos idejos ir dideles pastangos...kazkodel tikiu kad nuotraukos bus grazios....aisku ir ne taip skaudziai per pinigine kirs...
ir man patiko kad ji atidziai klausesi ir gilinosi i musu norus ne taip kaip vienas fotografas kuriam beviltiskai bandem isaiskint kad priklijuoti drugeliai ir kriokliai uz nugaros [kaip is ziedu valdovo] mums netinka...tai jis leido suprasti kad mes nieko nesuprantam ir nezinom kas yra grazu ir dabar madinga....
Atsakyti
na ziuriu liudna situacija darosi visai g.gif
Vestuves rugpjucio 12, o nei fotografo, nei muzikantu...
gal galite ka rekomenduoti? Klaipedos krastui....
Atsakyti
QUOTE(imbirim @ 2006 04 10, 10:52)
pritariu tikrai labai...
mes irgi surizikavom. Vakar sutarem su mergina kuri fotografavimu uzsiima tik savo malonumui....kiek maciau jos darbu ,man labai patiko...novatoriskos idejos ir dideles pastangos...kazkodel tikiu kad nuotraukos bus grazios....aisku ir ne taip skaudziai per pinigine kirs...
ir man patiko kad ji atidziai klausesi ir gilinosi i musu norus ne taip kaip vienas fotografas kuriam beviltiskai bandem isaiskint kad priklijuoti drugeliai ir kriokliai uz nugaros [kaip is ziedu valdovo] mums netinka...tai jis leido suprasti kad mes nieko nesuprantam ir nezinom kas yra grazu ir dabar madinga....

ir kriokliai uz nugaros [kaip is ziedu valdovo] lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kraupu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 04 15, 00:05)
na ziuriu liudna situacija darosi visai  g.gif
Vestuves rugpjucio 12, o nei fotografo, nei muzikantu...
gal galite ka rekomenduoti? Klaipedos krastui....

jauciu kad gerus atrasti bus sunku blink.gif truputi per velai sugalvojot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 04 19, 00:06)
jauciu kad gerus atrasti bus sunku  blink.gif truputi per velai sugalvojot  blink.gif

Na vienus muzikantus kaip jau ir "prikabinau", uz viena diena nori 900, uz dvi - 1500. Ae cia normalios kainos? Cia grupe, trys asmenys, tai gal normaliai? 4u.gif
Papildyta:
Ups blush2.gif prie fotografu apie muzikantus prakalbau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 04 19, 00:42)
Na vienus muzikantus kaip jau ir "prikabinau", uz viena diena nori 900, uz dvi - 1500. Ae cia normalios kainos? Cia grupe, trys asmenys, tai gal normaliai?  4u.gif
Papildyta:
Ups  blush2.gif  prie fotografu apie muzikantus prakalbau smile.gif

ajajajajai nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 04 18, 23:42)
Na vienus muzikantus kaip jau ir "prikabinau", uz viena diena nori 900, uz dvi - 1500. Ae cia normalios kainos? Cia grupe, trys asmenys, tai gal normaliai?  4u.gif
Papildyta:
Ups  blush2.gif  prie fotografu apie muzikantus prakalbau smile.gif

manau kad kaina pagal siandienines kaians biggrin.gif blink.gif
Atsakyti