Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(lijo @ 2006 03 29, 09:48)
tu nekreipk dėmesio į mus  rolleyes.gif ir būtinai pašnekėk su fotografu apie savo norus  mirksiukas.gif nežinau kokių turi prašymų, bet gal jis išpildyti jų negalės arba sutiks tik už papildomą atlygį (visko gali būti smile.gif)

Nesinervink del juoku, o su fotografu ramiai pakalbek ir isdestyk savo pageidavimus, tik nelauk paskutines minutes.
Atsakyti
QUOTE(KENGAS @ 2006 03 29, 10:01)
Nesinervink del juoku, o su fotografu ramiai pakalbek ir isdestyk savo pageidavimus, tik nelauk paskutines minutes.

man sakai lotuliukas.gif ? aš gi nesinervinu tongue.gif
Atsakyti
Kas cia dabar yra, as kogero visai rasyti nebemoku doh.gif , kai tik parasau ka nors visos galvoja kad as nervinuosi, pykstu ar pan biggrin.gif Is tikro tai as niekada nepykstu uz tai ka jus parasot, jus visos gi turit savo nuomone, kuri, beje, dazniausiai labai svarbi buna, gi kitaip as cia ir nerasyciau nieko mirksiukas.gif
O del to fotografo, nezinau net.. kazkaip nei sis nei tas jam sakyt kazka telefonu, be to esu 100% tikra, kad jis mane nuramintu ir tiek. Na va o dabar kaip tik dar viena abejone kilo unsure.gif .. na kaip sakiau jis su juostiniu fotiku paveiksluos, tai kazin ar nieko blogo del to nebus g.gif Kazkaip man tai jau keistai atrodo tie juostiniai... beto vdrug sveciai nesupras, sakys koki cia atsilikeli atsitempei ir dar pinigus jam moki... Na ka as zinau..
Oi kokia as bjauri, jau vienam fotografui atsakiau, nes nerami dusia buvo del filmuotojo su kuriuo jis kartu eina, nepatiko man jo darbai kai pamaciau. O telefonu kai snekejo tai atrode kad jis profas...
Turbut reikia liautis... o tai ir save ir jus nervinu savo tokiom mintim ane? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigutte @ 2006 03 30, 15:23)
na kaip sakiau jis su juostiniu fotiku paveiksluos, tai kazin ar nieko blogo del to nebus g.gif Kazkaip man tai jau keistai atrodo tie juostiniai... beto vdrug sveciai nesupras, sakys koki cia atsilikeli atsitempei ir dar pinigus jam moki...

Nežinau net - juoktis čia ar verkt ?
Atsakyti
QUOTE(Sigutte @ 2006 03 30, 16:23)
na kaip sakiau jis su juostiniu fotiku paveiksluos, tai kazin ar nieko blogo del to nebus g.gif Kazkaip man tai jau keistai atrodo tie juostiniai... beto vdrug sveciai nesupras, sakys koki cia atsilikeli atsitempei ir dar pinigus jam moki... Na ka as zinau.. 

Na cia tai tikrai idomus pasisakymas... g.gif Nesupyk, bet cia biskuti izeidimas, man atrodo, su juostiniu fotografuojanti fotografa atsilikeliu pavadinti. Kur cia jo atsilikimas? O kad visi eiliniai zmones dabar del naujoviu, mados ir elementaraus patogumo persimeta ant skaitmenos, tai dar nereiskia, kad tai vienintele, pati geriausia ir nepakeiciama fotografavimo technika.
Ir skaimenos, ir juostos yra savi pliusai ir minusai. Svarbiausia, kad fotografas moketu dirbti su turima technika.
Atsakyti
Na turbut ir vel ne taip issireiskiau doh.gif As tai puikiai zinau, kad fuostinis aparatas bent kolkas neatsilieka nuo skaitmeninio, beje man taip ir fotografas sake - kad nerado dar tuose skaitmeniniuose nieko tokio, del ko reiktu juostinio atsisakyt. Tiesiog siaip man kogero jau priesvestuvine depresija, i visus taip itariai ziuriu, labai jau sunku su manim turbut blush2.gif
Eilini karta viskas gerai, tik as problemas lauziu is pirsto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigutte @ 2006 03 30, 20:24)
Na turbut ir vel ne taip issireiskiau  doh.gif As tai puikiai zinau, kad fuostinis aparatas bent kolkas neatsilieka nuo skaitmeninio, beje man taip ir fotografas sake - kad nerado dar tuose skaitmeniniuose nieko tokio, del ko reiktu juostinio atsisakyt. Tiesiog siaip man kogero jau priesvestuvine depresija, i visus taip itariai ziuriu, labai jau sunku su manim turbut blush2.gif
Eilini karta viskas gerai, tik as problemas lauziu is pirsto unsure.gif

turbut norejai pasakyti, kad bijai, kad sveciai gali sureguoti netinkamai... nes kad mes suprantam, tai dar is tikro nereiskia, kad kiti
supras, bet del to nesijaudink... tanau tikrai niekas net nepastebes su kuo fotografas fotkina, nes as manau, kad geras footgrafas fazniausiai buna beveik nepastebimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 31, 01:22)
turbut norejai pasakyti, kad bijai, kad sveciai gali sureguoti netinkamai... nes kad mes suprantam, tai dar is tikro nereiskia, kad kiti
supras, bet del to nesijaudink... tanau tikrai niekas net nepastebes su kuo fotografas fotkina, nes as manau, kad geras footgrafas fazniausiai buna beveik nepastebimas smile.gif

Tai manau, kad sveciai bus tikrai labiau susidomeje jaunaisiai ir nelabai ziures, su kuo ten juos fotografuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geliuke @ 2006 03 31, 08:51)
Tai manau, kad sveciai bus tikrai labiau susidomeje jaunaisiai ir nelabai ziures, su kuo ten juos fotografuoja  mirksiukas.gif

reik tikėtis drinks_cheers.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Liukute @ 2006 03 31, 14:21)
Sveiki! Kokiu atsiliepimu galit pasakyt apie fotografa G.Tubuti?

mus fotografavo, mes patenkinti...kažkas buvo įdėjęs nuorodą,i jo psl. šitoj temoj...
galiu ir savo parodyt keliasvestuvių nuotraukas..
Atsakyti
Gintaras Tubutis
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2006 03 31, 13:28)
mus fotografavo, mes patenkinti...kažkas buvo įdėjęs nuorodą,i jo psl. šitoj temoj...
galiu ir savo parodyt keliasvestuvių nuotraukas..

Grazios nuotraukytes smile.gif O kiek kainavo sio fotografo paslaugos?
Atsakyti